ol2 13.09.06, 23:11 jak w temacie. Jestem mamą 3 letniej Oliwki niewidomej. MOże któraś z Was ma i nieużywa bajek do czytania dla dzieci. Jestem z Zabrza. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 14.09.06, 00:17 a czy to maja byc ksiazki czy tez moga byc kasety lub CD? Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 14.09.06, 12:48 no właśnie może mogłyby być bajeczki do słuchania na płytkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 14.09.06, 15:05 Oliwka lubi słuchać bajek na CD ale kiedy bajka jest czytana przez głos kobiecy lub słychać w tle dzieci. Jeśli chodzi o DVD to jak najbardziej. Ja również miałam na myśli bajki (książeczki) do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.julka Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 16.09.06, 21:46 jesli chcesz moge podeslac Ci na maila pisenki mini mini 2,co prawda to nie bajki ale zawsze mozna pospiewac, tylko musisz sama wypalic sobie na plytke Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 16.09.06, 22:25 Witaj Kasia.Julka Ja bardzo będę wdzięczna za przyslanie na e-maila tych pioseneczek. Dziękuję z góry Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 17.09.06, 17:12 napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 18.09.06, 13:52 Dziękuję bardzo wszystkim Mamom za bajeczki i pioseneczki dla Oliwki. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: potrzebne bajki dla dziewczynki niewidomej 18.09.06, 19:36 Hej, ja równiez mam bajki i piosenki do posłuchania. Czarodziejskie opowieści małego krecika - bajki Pustynna przygoda Bombika (to o słoniu ) - bajki Piosenki Jedyneczki Mogę przegrać i wysłac płytki, tylko podaj adres na priva monika Odpowiedz Link Zgłoś