IP: *.* 22.11.02, 00:46
WitamMam do oddania:* grzechotki - część w ogóle nie rozpakowana* 3 słoiczki z jedzeniem * 2 bluzeczki na lato rozmiar 74 cm* kaszkę ryżową* smoczki Chicco ( 2 szt)przecięty plastikowy kartonik ale nie używane, NUK od 0-6 m-cy i 3 szt Avent 1 i 2 przelotowe - bez pudełka, ale nie używane.Chciałabym oddać wszystko jednej mamie.Pozdrawiam Biedrona
Obserwuj wątek
    • Gość: kubus Re: oddam IP: *.* 22.11.02, 08:38
      Z chęcią przyjmę te rzeczy od Ciebie. Mój synek ma trzy miesiące. Jestem z województwalubelskiego i nie wiem czy wysyłka wchodzi w grę- oczywiście koszty pokryję. Jeżeli tak to napisz, podam Ci mój adres. Napisz czy jest coś czym jesteś zainteresowana- spróbujemy się odwdzięczyć.Anka i Kubuś.
    • Gość: joannaw Re: oddam IP: *.* 22.11.02, 11:37
      witaj!!!jesli Twoja propozycja jest jeszcze aktualna to ja bylabym zainteresowana sama nie pracuje, maz jest nauczycielem i czasem zastanawiam sie na co przeznaczyc jego pensje wiec to co proponujesz do oddania jest dla mnie ogromempozdrawiamAskazuziaa@pf.plBiedrona napisała/ł:> Witam> Mam do oddania:> * grzechotki - część w ogóle nie rozpakowana> * 3 słoiczki z jedzeniem > * 2 bluzeczki na lato rozmiar 74 cm> * kaszkę ryżową> * smoczki Chicco ( 2 szt)przecięty plastikowy kartonik > ale nie używane, NUK od 0-6 m-cy i 3 szt Avent 1 i 2 > przelotowe - bez pudełka, ale nie używane.> Chciałabym oddać wszystko jednej mamie.> Pozdrawiam Biedrona
    • Gość: kubus Re: oddam IP: *.* 22.11.02, 15:23
      przeczytałam list od Aśki i wydaje mi się że jej te rzeczy są potrzebne bardziej niż nam. Wiem co to znaczy gdy w domu pracuje tylko jedna osoba, więc ja rezygnuję i proszę Cię o przekazanie tych rzeczy ludziom, którzy bardziej ich potrzebują.Pozdrawiam Anka
    • Gość: magdalena-wawa oddam IP: *.* 22.11.02, 21:31
      witaj,jesli nie jest jeszcze zbyt późno,może mogłabym liczyć na rzeczy, których chcesz się pozbyć. mam czwórke dzieci i mojej malutkiej 4 miesięcznej Zuzi z pewnością by się przydałypozdrawiam Cie serdeczniemagdalena
    • Gość: Biedrona Re: oddam - juz oddane IP: *.* 23.11.02, 23:13
      Proszę o to samo co poprzedniczki.Pozdrawiam Gonia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka