Dodaj do ulubionych

oddam ubranka i zabawki

IP: *.* 03.02.03, 11:26
mam parę rzeczy do oddania: ubranka (ciepła kurtka dla dwulatka, kombinezon na 6 m-cy, pidżamki na dwulatka, kołderka do łóżeczka) i zabawki (samochody, pluszaki, puzzle piankowe, kilka kompletów zabawek do kąpieli, trochę klocków)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania(mama-Karoli) Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 11:52
      Byłabym zainteresowana ubrankami dla mojej córeczki, kołderką i ewentualnie zabawkami. Jesteśmy w trudnej sytuacji, mąż stracił pracę... :(. Czekam na odpowiedź. Jestem z Warszawy.Ania&Karola(15 mies.)
      • Gość: mama.Filip Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 12:12
        Piszę na priv. Aśka
    • Gość: Majka10 Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 12:32
      Interesują mnie ubranka na 92 dla chłopca a także zabawki samochody,klocki Proszę o odpowiedź. Majka10@o2.pl
    • Gość: mama2002 Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 13:48
      jestem bardzo zainteresowana zabawkami do kąpieli jeśli jesteście z Warszawy lub okolic. Od 3 miesiecy próbuje kupić dziecku jakieś fajne i bezpieczne zabawki do kapieli- niestety-3 reklamowałam a jedną musiałam wyrzucić- od wszystkich albo odpryskuje farba albo w ogóle nie spełniaja swojej funkcji-np. toną albo działaja przez 2o sek.Troche kasy juz na to poszło- a mój synuś ubóstwia sie bawic w wodzie i poza miseczkami nie mam - na razie - nic do zaoferowania. Oczywiscie jesli zglosza sie bardziej potrzebujacy to ja sie wycofuje-jesli nie to prosze o kontakt na :siopak@gazeta.pl pozdrawiam serdecznie mama2002
      • Gość: lidka21 Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 18:17
        Witaj!Ma na imie Lidka i jestem mama 18 miesiecznego Michałka.Synek szybko rosnie a my niestety oboje nie pracujemy wiec z pieniędzmi raczej krucho.Jesli miałabys jakies ciuszki na rozmiar 92 i w góre oraz jakies zabawki dla takiego chłopczyka bedziemy bardzo wdzięczni za pomoc.Z góry dziekujemy!Pozdrawiamy serdecznie rodzice Michałeczka@ lidka_21@wp.pl
    • Gość: Arwen Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 16:04
      Hej, byłabym zainteresowana rzeczami dla dwulatkaJesli jeszcze aktualne to proszę o informację na privaPozdrawiamarwen
    • Gość: Niesia Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 17:37
      Jestem zainteresowana piżamkami, pokryję koszty ewentualnej przesyłki, jeżeli jest to jeszcze aktualne to proszę o informację na priva.Serdecznie pozdrawiam,Agnieszka
    • Gość: zela Re: oddam ubranka i zabawki IP: *.* 03.02.03, 17:56
      WitajOstatnio jestesmy w dolku finansowym.Jesli jeszcze aktualne poprosilabym o pizamki i zabawki dlamojego synka.pozdrawiamKaska
    • Gość: Bastek Re: oddam ubranka i zabawki - nieaktualne IP: *.* 05.02.03, 10:30
      Cześć !czekam na ospowiedź dziewczyn która wcześniej napisała,jednak mysle że na pewno coś znajde . To co mam podzielę na Was dwie!Napisz na priv.BASIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka