agaireszta 21.12.06, 23:11 Jeszcze raz chciałabym Ci bardzo serdecznie podziękowac. Jesteś kobietą o wielkim sercu. I barrdzo się cieszę że mogłam Cię poznac i choc przez chwilkę porozmawiac. DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hratli Re: Arwena dziękujemy 22.12.06, 20:04 ja rowniez dziekuje za umozliwienie wziecia udzialu w tej swietnej akcji. pomimo, ze nie mam kontaktu z mama chlopca, ktoremu wyslalam prezent - ciesze sie, jesli moglam sprawic niespodzianke. pozdrawiam, zyczac wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Arwena dziękujemy 22.12.06, 20:12 Martuniu,z takimi ludżmi jak Ty świat jest piękniejszy . zaszczyt to dla mnie,że mogłam Cię poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
ptapti1 Re: Arwena dziękujemy 22.12.06, 20:32 "Martuniu,z takimi ludżmi jak Ty świat jest piękniejszy . zaszczyt to dla mnie,że mogłam Cię poznać" Jesteś Aniołem tych Świąt. W naszej pamięci zagościsz na bardzo długo jak nie na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Arwena dziękujemy 22.12.06, 21:29 Dziewczyny nie zawstydzajcie mnie. Przecież nie zrobiłam nic wielkiego. Każdy by też tak mógł. Ja miałam po prostu ciut wiecej czasu, i wieeelu pomocników. Bez nich nic by nie wyszło. Nie mam niestety jeszcze wszystkich potwierdzeń, ale mam nadzieję ze paczki jednak podochodziły. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Re: Arwena dziękujemy 22.12.06, 21:51 J Ja sie dołącze do podziekowan. Może to dla Ciebie nic wielkiego ale dla wielu innych cos wyjątkowego. Zeby zorganizowac cos tak wielkiego i wyjatkowego nie mozna miec TYLKO wiecej czasu Trzeba BYC KIMŚ WYJĄTKOWYM TAK JA TY!!! Jeszcze raz dziekuje w imieniu moim jak rowniez Agatki i Krzysia Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
anka9717 Re: Arwena dziękujemy 22.12.06, 21:54 Marta, A ja nie chce Cie zawstydzac, tylko podziekować - Tobie i wszystkim pomocnikom. Anka z Adasiem. Odpowiedz Link Zgłoś
scalaczek Re: Arwena dziękujemy 23.12.06, 10:37 arwena_11 napisała: > Dziewczyny nie zawstydzajcie mnie. > Przecież nie zrobiłam nic wielkiego. zrobiłaś, zrobiłaś. a dzięki Tobie my też mogłyśmy się wykazać. również przyłączam się do podziękowań. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8120 Re: Arwena dziękujemy 22.12.06, 22:46 Arweno!ja również dziękuję za zorganizowanie tak wspaniałej akcji! I wszystkim Mikołajom którzy obdarowali dzieci... To jest piękne... Kobiety jesteście kochane dzięki Wam wiele dzieci będzie miało ogromną radość! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Arwena dziękujemy 23.12.06, 11:02 dziękuję za akcję. myślę, że będę pomagać Pani Bożenie cały czas. moze to nie będzie jakaś wielka pomoc, ale zawsze coś. przez tą pomoc czuję się lepiej na święta. dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: Arwena dziękujemy 24.12.06, 14:31 A ja wogóle Martuś dziękuję za to, że jesteś Masz wielkie serce i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
mira59 Re: Arwena dziękujemy 26.12.06, 00:18 Ja również się dołączę do podziękowań. Arwena - poświęciłaś swój czas,który mogłaś spożytkować inaczej. Mika - Ty też pomogłaś w mikołajkowej akcji.Tobie też należą się podziękowania. Braktalentu - dziękuję!Proszę - odezwij się. I jest mi bardzo miło,że mogłam dzięki tej akcji zostać pomocnikiem Mikołaja. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Arwena dziękujemy 02.01.07, 21:22 Martuś ,niedługo zostaniesz odznaczona medalem . Należy się ,a co? Odpowiedz Link Zgłoś