Dodaj do ulubionych

pantofelki dla 10 - latki

IP: *.* 14.03.03, 17:42
drogie emamy,może któras z was mogłaby mnie wspomóc. zbliża się chrzest naszej Zuzki, a więc wydatków namnozyło się co nie miara. ostatnio wybralismy się do sklepu aby kupić Karolince buty - jakies pantofelki do sukienki. okazało się, że dla niej -nr 37 - 38 - nalezy wybierać już w damskich butach, które okazało się, że są zdecydowanie droższe niż te dla dzieci. może któraś z mam mogłaby mi odstapić lub sprzedac za symboliczna kwotę buciki dla karolinki, oczywiście nie muszą być w idealnym stanie. chętnie odwdzięczę się - mam czwórkę dzieci i może komuś też coś sie przydapozdrawiam serdeczniemagdalena
Obserwuj wątek
    • Gość: magdalena-wawa Re: troche mi smutno... IP: *.* 16.03.03, 10:31
      trochę mi smutno (chlip, chlip, że nikomu nie udało się mi pomóc, ale trudno. może któraś z mam zna jakiś sklep w warszawie lub okolicach, gdzie mozna kupić nie najdroższe buciki, dla rodzin z pensją budżetówek i poniżej średniej krajowej.pozdrawiam serdecznie wszystkie emamymagdalena
    • Gość: mamusia-kubusia Re: pantofelki dla 10 - latki IP: *.* 16.03.03, 11:35
      Madziu w sklepach ambra i ccc sa duze wyprzedarze butów moze tam cos znajdziesz jq niestety mam rozmiar 39 40 to pewnie za duze bo bym wam pozyczyła pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka