Dodaj do ulubionych

Akcja SZKOŁA ?

24.07.07, 11:04
Niniejszym pytam wszem i wobec: czy w tym roku coś działamy w tym zakresie? wink
Chętnych darczyńców trochę mam, ale sama nie pociągnę całej akcji, bo po
prostu nie mam na to teraz warunków ani siły sad

Ktoś ma jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • arwena_11 Re: Akcja SZKOŁA ? 26.07.07, 17:40
      Sylwia, akcja jak najbardziej mile widziana, tylko kto si zajmie?
      Jak się znajdzie koordynator, który zostanie zaakceptowany przez większość
      uczestników ( tylko musi być to osoba, która sama nie bierze udziału akcji
      jako potrzebująca )to będzie można przypiąć wątek na górze. Ja niestety nie mam
      czasu. Pozdrawiam Marta
      • sylka22 Re: Akcja SZKOŁA ? 28.07.07, 12:43
        ja moge pomóc ...praca mnie nie wykancza, popoludniami bywam w domu
        wiec jesli tylko bedzie potrzebny ktos od spraw organizacyjnych to chetnie
        pomoge
        • foretka Super Sylka:-) 28.07.07, 14:38
          Sylwiu,

super, ze sie zglosilassmile Juz sie martwilam, ze nici z akcji...
          Ja ma slub 8. wrzesnia i nie dam rady niestety zbytnio organizacyjnie pomoc.

Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki
          Forum Zakątek Szczecińskich MaMsmile
          Kucyki, rowery, jeziora, morze - cudne wakacje! Zielony Zakątek /Kołczewo nad Bałtykiem!
          • sylka22 Re: Super Sylka:-) 28.07.07, 15:00
            czekam na decyzje gory forum smile

i pewnie na poczatek bede prosic o jakas pomoc merytoryczna, jak to wszystko
            rozpoczac

• arwena_11 Re: Super Sylka:-) 28.07.07, 20:28
              Ok to akcja jest twoja. Jeżeli chcesz jakiejś pomocy formalnej to pisz na
              priva. Mogę ci podesłać tabelki z akcji gwiazdkowej, które po przerobieniu może
              ci pomogą opanować chaos zgłoszeń.
              Opracuj regulamin akcji ( terminy, zgłoszenia itp ), a ja go przykleję na
              górze. Z doświadcenia wiem, ze trzeba napisać regulamin prosty i dokładny.
              Najlepiej w punktach. Pozdrawiam Marta
            • ortisana Re: Super Sylka:-) 29.07.07, 13:50
              heyhey!mi kiedys pomoglyscie pomoc jednej rodzinie która znamsmile)
              takze jak cos chetnie w tym roku ja pomoge Sylcesmilestudiuje wieczorowo,takze czasu troche mamwink
              Pozdrawiam!
              • sylka22 arwenko, ortisana 29.07.07, 21:41
                arweno
                napewno poproszę o pomoc, tabelę bardzo chętnie też smile ..napisze jeszcze maila
                ze wszystkimi pytaniami.

ortisana
                dziękuję bardzo
                przyda się pomoc, we dwójkę będzie nam trochę łatwiej i będziemy się uzupełniac

postaram się jutro bądź pojutrze już wrzucic wszystkie ustalenia w nowy wątek
                Akcji Szkoła - jutro mam zawalony dzien - ale to tylko przez to ze jade prosto
                po pracy odstawic młodego na wakacje i nie wiem o której dotrę spowrotem do domu
                • sylka22 arwenko, ortisana napisałam na priv b/t 31.07.07, 18:11

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka