basha 16.07.03, 19:55 Wózek jest technicznie sprawny. Jest to starszy model firmy implast. Na pewno posłużyłby jeszcze jakiejś mamie. Budka trochę wyblakła od słońca. Posiada paski do noszenia gondoli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selena1980 Re: wózek głeboki oddam- WROCŁAW 29.07.03, 22:49 dziendobry. mam na imie marta. w pryszyl roku bede mamusia i przeczytalam ogloszenie dotyczace oddania wozka. urodzilam sie we wroclawiu i mieszzkalam tam we wroclawiu mam babcie i co 2 tyg ja odwiedzam wiec jesli pani zechciala oddac mi wozek to moglabym go odebrac osobiscie.mam samochod wiec niebedzie problemu z odbiorem. pozdrawiam pania. marta Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: wózek głeboki oddam- WROCŁAW 30.07.03, 20:44 Wózek stoi i czeka. Jeśli będziesz we Wrocławiu i nie stanowi to dla ciebie problemu możesz wpaść i zobaczyć czy będzie ci pasował. Jak tak to od razu sobie go zabierzesz. Najlepiej napisz do mnie na priva basha@o2.pl to podam ci adres i nr telefonu. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś