muszka_tse_tse 05.11.03, 21:35 Oddam chętnej mamie kilka kosmetyków Avon w zamian za kody z Pampersów. Wiadomość na priva Jestem z Gdańska.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelkacoreczka Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 17.11.03, 17:51 czesc ja będe miała 2 kody z duzej paczki ale niewiem czy to cie usatysfakcjonuje odpisz ania Odpowiedz Link Zgłoś
amelkacoreczka Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 17.11.03, 21:31 to jeszcze raz ja mam etykiety z bobofruta i z gerbera.napisz co proponujesz i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 18.11.03, 19:55 Chętnie zamienię się z Tobą. Mam nowy balsam po opalaniu w sprayu z witaminą C (250 ml),a lotion nawilżający po opalaniu (200 ml). Oba są ważne do czerwca 2006r., są nowiutkie. W katalogu ich cena wynosi ponad 30 zł (za dwa). Czekam na wiadomość od Ciebie. Napisz mi na priva swój adres, jeśli jesteś chętna. Pozdrawiam.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
amelkacoreczka Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 18.11.03, 23:06 narazie mam 1 kod z paczki jumbo, taki który mogę wysłać.drugi wyśle dopiero pod koniec miesiaca bo jeszcze nie otwozyłam tej paczki.podaj mi swój adres. oto mój: Kubiszewska Anna ul.Uniwersytecka 5 02-036 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 18.11.03, 19:57 Zapomniałam spytać: Czy to są dwa kody z dużych paczek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 20.11.03, 18:25 Witaj ! Odpisałam na priva, ale zapomniałam Cię prosić, żebyś mi napisała jaki jest kod kreskowy z tej Twojej dużej nie otwartej paczki.Odpisz proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 22.11.03, 12:15 Odpisałam na priv. Cały czas czekam na odpowiedź.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 23.11.03, 14:15 Jeszcze raz odpisałam na priv.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 23.11.03, 22:17 Halo Halo, Aniu ! Dlaczego nie odpisujesz? Kosmetyki czekają na Ciebie a Ty nie dajesz znaku życia. Jeśli się rozmyśliłaś to chociaż odpisz. Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
amelkacoreczka Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 25.11.03, 23:38 juz wysłałam do ciebie kod wczoraj mam nadzieje ze przeczytałaś moja wiadomość na priv.ania Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_edziecko Re: Nowe kosmetyki Avonu za kody 26.11.03, 14:17 mam 3 kody z dużych paczek, jeżeli jesteś zainteresowana to napisz na priva gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś