bebicka 29.03.04, 16:09 No właśnie kogo możecie polecić poza dr Doeringiem. Jego znam z doświadczenia, ale teraz szukam kogos innego, bede wdzięczna za info a jeszcze lepiej jakieś namiary. Dzięki Maraska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Do kogo na USG w Trójmieście??? 29.03.04, 19:02 polecam doktor Brzóskę (w Invikcie). Byłam u niej na usg w 12 tygodniu, zbadała mnie bardzo dokładnie, wszystko pokazywała mnie i mężowi, komentowała co widzimy, dała opis USG na całą stronę... a najważniejsze, że miała radość w oczach, kiedy okazało się, że małe jest zdrowe - tego się nie da udawać Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Do kogo na USG w Trójmieście??? 29.03.04, 21:07 hej a moglabys podac telefon do tej doktor? W ksiazce jej nie znalazlam. Dzieki Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
magmar11 Re: Do kogo na USG w Trójmieście??? 01.04.04, 08:50 Polecam dr Fiutowskiego z Sopotu. Bardzo przyjemny pan (oprócz tego pracuje w szpitalu wojewódzkim). Jest bardzo dokładny. POZDRAWIAM MAGDA Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Do kogo na USG w Trójmieście??? 01.04.04, 13:03 Dzieki juz sie wlasnie jutro do niego wybieramy pozdr maraska Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska NAMIARY - PILNE!!!! 26.04.04, 08:23 Witam, prosze o namiary na dr.Fiutowskiego z Sopotu!!! Czy orientujecie sie jak dlugo czeka sie na wizyte usg i ile kosztuje? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: NAMIARY - PILNE!!!! 29.04.04, 17:40 Tylko nie do przychodni na ul.Raumulta czy jak to siepisze na Grabowku- niemrawy i jakoś tak mrukliwy jest- opis- prawie żaden! Odpowiedz Link Zgłoś
evita33 Doering 03.05.04, 23:05 prosze powiedzcie czy nagranie usg na kasete video wchodzi w cenę ( BAGATELA 100 ZŁ) usg czy dodatkowo trzeba jeszcze za nie płacić.Czy upominac się o nagranie czy sam nagrywa???????? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosik77 Re: Doering 10.05.04, 15:21 Ja byłam w 2 połowie kwietnia. Samo usg kosztowało 90 zł, z tego co wiem to za nagranie na VHS trzeba dopłacic i o nie poprosić. Podobno kosztuje to ekstra 15 albo 20 zł (no i chyba trzeba mieć własną kasetę). Nagranie na dyskietkę- 10 zł. Te 2 ostatnie ceny są z drugiej ręki. Ja wybieram sie na połowkowe za kilka tygodni i mam zamiar nagrać malucha. Jeśli trafisz tam pierwsza to daj znać czy te ceny się nie zmieniły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: Doering 10.05.04, 17:37 Czesc Dziewczyny, Byłam u dr Doeringa 30 kwietnia własnie na usg połówkowym. Normalnie wizyta 90 zł, nagranie na kasetę 10 zł. Trzeba przynieść swoją kasetę. O nagrywaniu na dyskietkę nic nie wiem, nigdy tego nie proponował. Jedynie kolorowe zdjęcie usg za 10 zł ale to raczej w 12 tc. A tak na marginesie, sympatyczny i komunikatywny lekarz - z jego gabinetu zawsze wychodze doinformowana , uspokojona i uśmiechnięta Mam 100 % zaufanie do niego ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: Doering 19.06.04, 22:43 Hej ja juz tych wizyt u niego miałam,bo zanim zaszłam w ciaze miałam torbiela na jajniku i latałam co jakis czas na usg i to on namówił mnie na laparoskopie na której zrezta był.Po 2 mc zaszłam w ciaze.jestem mu wdzieczna i uwazam ze to dobry lekarz.Ma poczucie chumoru kiedy wpisuje płec dziecka i mówi ze jak sie pomyli to stawia koniak hehehe jak narazie u moich znajomych 100%.Ja bede miała we wrzeniu synka i mam nadzieje miec to szczescie i trafic na jego dyzur,hehehe.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Doering 05.07.04, 11:23 kornelciu, a gdzie będziesz rodzić? jesli w wojewódzkim, to i tam mamy szanse się spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_atom Re: Doering 06.07.04, 19:20 elve - a na kiedy masz termin? Ja też planuję poród w Wojwódzkim, i chodze na USG do Doeringa. A jaki lekarz prowadzi Twoją ciażę? Odpowiedz Link Zgłoś
sandraw Re: Doering 13.07.04, 14:38 a czy Doering robi USG 3D? ile toto kosztuje? i dajcie namiary gdzie do niego chodzicie, bo ja byłam ostatni raz u niego 3,5 roku temu, wtedy jeszcze przyjmował na heveliusza. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: Doering 13.07.04, 20:37 witam !Dr Doering przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej 212 w budynku Hossy na 1 p Godz.przyjęc-wt,czw,piąt-14-20,rejestracja tylko telefoniczna,pon-pt 9-13 wt-czw 15-18 tel 3412979.Koszt wizyty(byłam w czerwcu)za usg,zdjecie kolor i nagranie 110 zł.Z tego co wiem usg 3d ma tylko dr Olszewski który przyjmuje we Wrzeszczu róg Grunwaldzkiej i Dmowskiego(niestety zapodziałam gdzies wizytówkę)Pozdrawiam Ja i Maks Odpowiedz Link Zgłoś