Dodaj do ulubionych

5-10-15 Gdańska

09.05.05, 07:58
Serdecznie polecam ten sklep w ETC na Zaspie. Sa bardzo tanie i ładne rzeczy.
Zupelnie inne niz w sieciach tej firmy.Kupilam kurteczke na teraz za 20 zł.
Widzialam letni bluzeczki za 5 i 9 zł. Mowie o rozmiarze tak do 80. Nie wiem
jak wieksze ale chyba wszystko jest tansze.
Obserwuj wątek
    • piastka Re: 5-10-15 Gdańska 09.05.05, 14:57
      Też jestem pod wrażeniem cen i oferty 5-10-15 w porównaniu z tym, co widziałam
      parę lat temu. Okazuje się, że zmienili żródło : już nie włoskie itp., ale
      produkcja w Chinach wg projektów polskich (stąd te ceny). Podziwiam i gratuluję
      firmie. Ciuszki są nawet nienajgorsze "w praniu" (dosłownie i w przenośni).
      • daria.1 Re: 5-10-15 Gdańska 09.05.05, 21:37
        Już teraz rozumiem, ciuszki są teraz Chińskie. Niestety jakość ma wiele do życzenia. Farbują, rozciągają się, czasami trafią się jakieś niewymiarowe. Nie jest to tylko moja opinia, ale kilku mam. Moja koleżanka zatrudniła się w tym sklepie i nawet sama swoim dzieciom tam nie kupuje.
        • inga_iga Re: 5-10-15 Gdańska 09.05.05, 22:43
          myśle,że troche przesadziłaś. Co prawda mam tylko kilka ciuszków tej firmy, ale
          jakość nie jest aż tak katastrofalna, jak to przedstawiłaś.Prałam te ubramka
          już z 10 razy i wygladają dobrze.
          • aaniagdynia Re: 5-10-15 Gdańska 10.05.05, 08:23
            Ja też mam dla dzieci sporo ciuszków 5-10-15 i nie narzekam. Bardzo często
            można trafić duże przeceny. Kupiłam synkowi tam super kurteczke, taką
            wczesnowiosenną, była bardzo często prana i dalej wygląda jak nowa, a
            zapłaciłam za nią 29zł. Spodnie, kupione jesienią, intensywnie "zdzierane" w
            przedszkolu wyglądają super, tak samo bluzki. Córka ma dużo ciuszków i są
            również często prane i nie straciły ani koloru,ani fasonu. W niedziele kupiłam
            córce super spodnie sztruksowe za 19zł i leżą super, zobaczymy po praniu ale z
            tego samego sztruksy ma już spudniczke i nic się nie działo. Za te pieniądze
            naprawde się opłaca.
            Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka