Dodaj do ulubionych

zzo w gdyni-redłowie

15.06.05, 22:37
witam!czy ktoś rodził ostatnio w redłowie ze zniedczuleniem
zewnątrzoponowym?jak to tam wygląda?nie robią problemów?za opłatą oczywiście
Obserwuj wątek
    • ola2005 Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 10:27
      Cześć. Ja rodziłam w Redłowie 4 miesiące temu. Miałam ZOP. Ordynator sam mi
      zaproponował jak odeszły mi wody i nic nie musiałam za to płacić. Pozdrawiam
      • lides Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 20:49
        oooo!to ordynator miał chyba dobry dzień.z tego co mi wiadomo to kosztuje ok.200zł
    • mast1 Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 15:47
      Dają bezpłatnie, ale nie zawsze..Musi być anestezjolog na specjalnym dyżurze,
      można "nie trafić". Jednak mają podobno taki odgórny przykaz, aby w miesiącu
      ileś tam procent porodów naturalnych było ze znieczuleniem i pewnie jak im do
      limitu brakuje to sami namawiają wink)). Najlepiej pogadać z jakimś lekarzem z
      Redłowa.
      • lides Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 20:52
        ja chodze do lekarza prywatnie który pracuje w redłowie właśnie ale zastanawiam
        się czy jak się umówię na zzo to czy napewno mi dadzą.mogę na mojego akurat nie
        trafić a zamiaru specjalnie to go nie mam wołać bo jeśli zdecyduje sie na
        znieczulenie to co on mi naprawdę pomoże.znieczulenie i dobra połozna chyba
        wystarczą.pozdrawiam
        • aka772 Re: zzo w gdyni-redłowie 18.06.05, 12:07
          moj lekarz tez przy porodzie zapytal sie czy chce skorzystac ze znieczulenia.
          chociaz wczesniej o tym zbytnio nie rozmawialismysmile
    • zuzaba Re: zzo w gdyni-redłowie 27.06.05, 10:32
      Zzo jest bezpłatne, ale zależy na kogo trafisz. Ja miałam, ale wywrzeszczane,
      że tak powiem. Mimo wcześniejszych ustaleń i kwalifikacji sk...Drapiński nie
      chciał zawołać anestezjologa, bo cyt. " krzyczę i przeszkadzam mu pracować, a
      on lubi mieć cisze". W końcu, po kilku interwencjach męża zawołał.
      Osobiście wolałabym zapłacić w Wojewódzkim i mieć pewność, a nie łaskę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka