lides 15.06.05, 22:37 witam!czy ktoś rodził ostatnio w redłowie ze zniedczuleniem zewnątrzoponowym?jak to tam wygląda?nie robią problemów?za opłatą oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola2005 Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 10:27 Cześć. Ja rodziłam w Redłowie 4 miesiące temu. Miałam ZOP. Ordynator sam mi zaproponował jak odeszły mi wody i nic nie musiałam za to płacić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lides Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 20:49 oooo!to ordynator miał chyba dobry dzień.z tego co mi wiadomo to kosztuje ok.200zł Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 15:47 Dają bezpłatnie, ale nie zawsze..Musi być anestezjolog na specjalnym dyżurze, można "nie trafić". Jednak mają podobno taki odgórny przykaz, aby w miesiącu ileś tam procent porodów naturalnych było ze znieczuleniem i pewnie jak im do limitu brakuje to sami namawiają )). Najlepiej pogadać z jakimś lekarzem z Redłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lides Re: zzo w gdyni-redłowie 17.06.05, 20:52 ja chodze do lekarza prywatnie który pracuje w redłowie właśnie ale zastanawiam się czy jak się umówię na zzo to czy napewno mi dadzą.mogę na mojego akurat nie trafić a zamiaru specjalnie to go nie mam wołać bo jeśli zdecyduje sie na znieczulenie to co on mi naprawdę pomoże.znieczulenie i dobra połozna chyba wystarczą.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aka772 Re: zzo w gdyni-redłowie 18.06.05, 12:07 moj lekarz tez przy porodzie zapytal sie czy chce skorzystac ze znieczulenia. chociaz wczesniej o tym zbytnio nie rozmawialismy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: zzo w gdyni-redłowie 27.06.05, 10:32 Zzo jest bezpłatne, ale zależy na kogo trafisz. Ja miałam, ale wywrzeszczane, że tak powiem. Mimo wcześniejszych ustaleń i kwalifikacji sk...Drapiński nie chciał zawołać anestezjologa, bo cyt. " krzyczę i przeszkadzam mu pracować, a on lubi mieć cisze". W końcu, po kilku interwencjach męża zawołał. Osobiście wolałabym zapłacić w Wojewódzkim i mieć pewność, a nie łaskę. Odpowiedz Link Zgłoś