Dodaj do ulubionych

Wrzeszcz-pediatra

05.01.06, 15:42
Jestem bardzo wymagającą mamą 6-cio miesięcznego synka. Szukam dobrego
pediatry w przychodni w okolicy Wrzeszcza. Tylko nie piszcie o Morenie i o
Alei Zwycięstwa...tragedia
Z góry dziękuję za informacje
Obserwuj wątek
    • agula82 Re: Wrzeszcz-pediatra 05.01.06, 16:13
      chyba kazdy chce jak najlepszego lekarza dla swojego dziecka. my chodzimy do dr
      kamper w przychodni na zaspie.ciezko sie do niej dostac,ale jest
      fenomenalna.robi wszystkie badania dodatkowe jak tylko cos minimalnie wzbudzi
      jej podejrzenie.dodatkowo chodzimy do dr folwarskiego na niedzwiednik,jednak
      tylko,gdy zauwazymy jakas infekcje.niestety na zaspie sa tlumy do dzieci
      chorych/pozdrawiam i zycze udanego wyboru/aga

ps.synek kolezanki chodzi do dr turskiego na morenie i jest bardzo zadowolona.a
      ona chyba pobija rekordy w wymaganiach/aga
    • mamakasi5 Re: Wrzeszcz-pediatra 06.01.06, 12:31
      Prywatnie chodzę do dr Folwarskiego na Niedzwiedniku.
      Jesli chodzi o NFZ zapisani jestesmy na Wassowskiego we Wrzeszczu. Ale
      odradzam, szczególnie dr Tumasz.
      Jesli kasa to dla ciebie nie problem, idz z maluchem do Folwarskiego. Jest
      fenomenalny, zawsze 100% dobra diagnoza, super podejscie do dziecka no i co b.
      wazne nie faszeruje antybiotykami. Nawet juz na szczepienia zaczelam do niego
      chodzic.
      Wizyta u niego w gabinecie to koszt 30 zł. Domowa 50 zł.
      • dagbe Re: Wrzeszcz-pediatra 07.01.06, 14:57
        Witam,
        o doktorze Turskim z Moreny krążą legendy - w pozytywnym sensie, nie sprawdziłam
        osobiście. Z moimi synami (12 lat i 4 lata) chodzę do doktora Folwarskiego -
        starszego prowadzi od drugiego roku życia a młodszego od urodzenia. Chodzimy tam
        ze wszystkimi bilansami, szczepieniami, katarkami... Od samej wizyty u niego
        dzieci zdrowieją wink Nie nadużywa antybiotyków, ale też nie unika ich, gdy są
        konieczne. Starszemu synowi ostatnio wypisał receptę na "fajny syrop", bo syn go
        o to poprosił smile

Pozdrawiam,
        Dagmara
      • olenka101 Re: Wrzeszcz-pediatra DR FOLWARSKI 19.01.06, 13:02
        Ja także poszukuję dobrego pediatry, najchętniej prywatnie z dojazdem do domu.
        Moje dzieci najbardziej lubią chorować w święta lub weekendy. Proszę o namiary
        na dr Folwarskiego; nr telef.,adres gabinetu -podoba mi się co o nim piszecie smile
        • agula82 juz sie robi:namiary... 20.01.06, 10:05
          lek.med. andrzej folwarski,spec.chorob dzieciecych i medycyny
          rodzinnej;przyjmuje:ulica goralska13(niedzwiednik)-nie trzeba sie umawiac i
          napewnio dr was przyjmie.wizyty domowe,zgloszenia:3425844./pozdrawiam/aga
          • olenka101 Re: juz sie robi:namiary... 21.01.06, 11:54
            wielkie dzięki!!
    • lavelia Re: Wrzeszcz-pediatra 07.01.06, 19:13
      Polecam dr Gawrońską z przychodni na Mickiewicza. Chodzę do niej z moją 4,5
      letnią córką od samego początku. Jestem bardzo zadowolona. To kompetentna,
      rozsądna lekarka ze świetnym podejściem do dzieci. Jej diagnozy są zawsze
      trafne. Nigdy się na niej nie zawiodłam.
    • sophie05 Re: Wrzeszcz-pediatra 18.01.06, 16:53
      Polecam dr Serkies z Przychodni Mickiewicza. Chodzę do niej z moimi 2 córkami, choć dojeżdżam z odległej dzielnicy. Jest dokładna, i co dla mnie ważne , nie przypisuje chętnie antybiotyków. Sprawdzałam też 2 lekarzy prywatnie, i muszę powiedzieć, Jej diagnozy i zalecenia były niemal identyczne, więc po co mam przepłacać na wizytach prywatnych
      • kasiuula15 Re: Wrzeszcz-pediatra 19.01.06, 12:16
        Witam.
        Ja tez chodze z dziećmi do dr.Serkies,super lekarzsmile
        • kasiagli Re: Wrzeszcz-pediatra 20.01.06, 01:41
          ja także polecam dr Gawrońską z przychodni na mickiewicza. ma świetne podejście
          do pacjentów!
    • anielkac Re: Wrzeszcz-pediatra 18.01.06, 20:45
      ByłaS na Alei Zwycięstwa-moze w Luxmedzie? Pamietasz u kogo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka