corokia 28.04.06, 14:15 Szukam taniej apteki w Gdyni.Najlepiej okolice Chyloni. Moze ktoś zna?? ---------------------------------------------------- Aukcje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamboo Re: Tania apteka w Gdyni... 28.04.06, 15:00 polecam aptekę internetową, w której robiłam zakupy juz kilka razy www.vitanea.pl/ - tylko niestety nie wszystko tam kupisz, bo nie kupisz leków na receptę, ale poza tymi ma dobre ceny i szybką realizację. dostawa do domu jest wygodna przy małym dziecku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_t1 Re: Tania apteka w Gdyni... 28.04.06, 16:11 Apteka św. Jadwigi przy ul.Kartuskiej. Sprowadzą każdy lek, i przygotowują leki "robione" bardzo szybko - i bardzo sympatyczna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Dziekuję ) 28.04.06, 17:52 Sprawdzę wszystkie ,chodzi o szczepionkę (około 300zł) i w jednej kosztuje 317 zł a w innej 269zł. Dlatego postanowiłam popytac ... Dziękuje wszystkim za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: Dziekuję ) 28.04.06, 18:10 słyszałam że najtańsza jest ta koło szpitala- Dyżurna, na Władka też taka jest, zadzwoń tam, może będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: Dziekuję ) 28.04.06, 18:24 Siedzę i wydzwaniam ,a więc ta na ul Rozewskiej wcale nie jest tania! za tę szczepionkę zaspiewali mi 351 zł!!bardzo drogo!odpada a na ul Kartuskiej nie wiedzą bo nie mają, mam zadzwonic za jakiś czas . Zadzwonię jeszcze do tej przy szpitalu tak jak radzisz-moze.... a jak nie to poproszę teściową -kupi mi w Sopocie tam kosztuje 269 zł -więc jest różnica!! Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: Dziekuję ) 28.04.06, 19:18 dzwoniłam ,to najtańsza apteka jaką znalazłam (koło szpita)245zł na tym zakończę poszukiwania. Dziekuję jeszcze raz za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
aaniagdynia Re: Dziekuję ) 29.04.06, 11:51 No różnica faktycznie wielka, 100zł masz w kieszeni jak nic. Ja jakieś droższe leki zawsze kupuje w "Dyżurnej" Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: Dziekuję ) 29.04.06, 18:06 i zawsze trzeba sie pytac ,bo sa leki " po starych cenach" gdzieś co do rozewskiej kupiwalma tam do października zeszlego roku pigulki ,bo byly tam najtansze ,jak teraz to nie wiem ,ale jak widac wszystko zalezy jak i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kati2001 apteka centrum 30.04.06, 15:08 Ja kupuje w aptece internetowej www.apteka-centrum.pl (mieści sie w Gdyni) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś