Gość: AsiaCh IP: *.* 14.10.02, 14:59 Szukam kompetentnego lekarza wykonująego USG w Gdańsku. To moje drugie USG i chcę, zeby wykonał je ktoś znajacy się na rzeczy.pozdrwiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka_B Re: USG w Gdańsku IP: *.* 14.10.02, 22:20 Polecam gabinet dr Dariusza Doeringa. Gdańsk Wrzeszcz, ul. Grunwaldzka 212 w budynku Hossa Company House /tel. 341-29-79/. Perfekcyjne odczyty, możliwośc zapisu na kasecie video oraz kapitalne zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaCh Re: USG w Gdańsku IP: *.* 15.10.02, 13:25 Pardzo dziekuję za informacje. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandraw Re: USG w Gdańsku IP: *.* 17.10.02, 21:48 Ja również obiema rączkami podpisuję się pod poleceniem dr Doeringa. To chyba najlepszy fachowiec na pomorzu. Na pewno nie będziesz zawiedziona. I do tego bezbłędnie rozpoznaje płeć.OLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaCh Re: USG w Gdańsku IP: *.* 20.10.02, 16:54 Byłam zadowolona z wizyty u doktora Doeringa i nagraliśmy naszego maluszka, a co do plci to chcemy mieć niespodzianke. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś