Dodaj do ulubionych

Może ktoś chce sprzedać???

IP: *.* 05.01.03, 23:45
Może któraś z eMam Gdańszczanek chce pozbyc sie pewnych rzeczy po maluszku.Moge kupić w sklepie, pewnie, ale ...po co, jeżeli ktoś chciałby się pozbyć:1. podgrzewacz do butelek - najzwyklejszy, typu "bobsa" czy jakoś tak. Tak jak były kiedyś te stare, mocno stare. Przy pierwszym maluchu miałam taki pożyczony, baaaaardzo stary, zwykły, ale działał i było ok. jednak niezdążyłam oddać koleżance a moja Wika strąciła go z szafki i ... popekał cały - nienadaje sie do użtku. Chciałabym coś takiego odkupic, lub coś podobnego.2. podgrzewacz do butelek "ProBaby" czy jakoś tak - jest on na tyle szeroki, że mozna w nim podgrzewac butelki Avent. Nie chce kupowac orginalnego podgrzewacza Avent, bo jest strasznie drogi. Ten Aventu kosztuje ponad 200 zł (nowy) a ProBaby 65 zł (nowy). Może któras z Was ma i już nie potrzebuje?3. plastikowy "leżaczek" dla maluszków, dla niemowląt do kąpieli. Wstawić to mozna do wanienki i swobodnie wykapac maluszka. Ja po pierwszej ciąży miałam tak ogromne problemy z kręgosłupem, ze zwykłe zabiegi pielęgnacyjne typu choćby wykapanie Wikuni było dla mnie rzeczą nie możliwą. zawsze musiałam kogoś prosic o pokmmoc, gdy męża alkurat nie bło. Bo przytrzymac i umyc maluszka było dla mnie rzeczą niemozliwą.Prosze o kontakt na priva.Tylko zastanawiajcie się nie za długo, bo jak nie od Was, to w sklepie kupię. Czas mnie już goni, i jestem po jednym fałsywym alarmie :)- Siunia
Obserwuj wątek
    • Gość: Katasia Re: Może ktoś chce sprzedać??? IP: *.* 07.01.03, 10:12
      Siunia,a może chcesz pożyczyć podgrzewacz, taki zwykły? Daj znać, to przywiozę w sobotę.Katasia
      • Gość: Siunia Re: Może ktoś chce sprzedać??? IP: *.* 08.01.03, 01:27
        Katasiu, kochana jesteś :)Ale ewentualnie pożyczyć to ja bym wolała coś, w co zmieści sie szeroka butla Aventu.Natomiast zwykły chciałabym kupic, bo chciałabym oddac koleżance- Siuniaps. jak Bozia da, to zobaczymy sie w sobotę :)Ściska kolana jak mmoge najmocniej, ale czuje sie różnie. Każde bąblowanie w brzuchu to dla mnie nerwy, ze to może już :)Każde ciągnięcie czy ból to tez sytres, ze to może początki? ;) Ech, chciałabym jeszcze zobaczyc sie z ludźmi zanim co, tak dla odwagi i otuchy :)
        • Gość: Katasia Re: Może ktoś chce sprzedać??? - do Siuni IP: *.* 09.01.03, 09:06
          Siunia, jak będziesz w sobotę to weź bucik dla mnie, ok?
          • Gość: Siunia Re: Może ktoś chce sprzedać??? - do Siuni IP: *.* 10.01.03, 01:57
            O bucikach pamietam, słonko.Znalazłam też katon z tymi większymi rzeczami, ale nie wiem czy dam rade to przejrzewć. Postaram sie, ale nie obiecuję.- Siunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka