efka1010 03.06.08, 14:09 Witam poszukuję bardzo dobrego pediatry w gdyni (może by prywatnie) bardzo proszę o opinię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sambafrique Dr Zagórska 03.06.08, 20:57 Polecam p. Dr Bożenę Olko-Zagórską. Jest naprawdę dobrym fachowcem, jest sympatyczna i ma miłe podejście do dzieci. Pracuje w szpitalu w Gdyni Redłowie jest pediatrą i neonatologiem -ma duże doświadczenie. Przyjeżdza na wizyty domowe i jest niezawodna, zawsze znajdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: 04.06.08, 08:58 Zgodzę się z przedmówczynią. Do dr. Zagórskiej mam ogromne zaufanie. Sporo bierze za wizytę, ale myślę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
robkar Re: 04.06.08, 13:35 tak, bardzo dobry pediatra, który bierze ponad 100 za każdą wizytę..., jak przyjeżdza do rodzeństwa to razy 2... Jest dobra, ale niestety nie ceni ę lekarzy, którzy patrzą tylko na pieniądze i kasują nawet jak przyjmuje w szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
qwsd dr Stawicka-Szulc 04.06.08, 21:45 A ja polece dr Stawicka- Szulc. Przyjmuje na Fikakowie. Jezdzi tez na wizyty domowe. O tym jaka jest dobra mialam okazje przekonac sie niedawno, kiedy moja coreczka znalazla sie w szpitalu (w Redlowie). Co do przypadlowsci mojej coreczki co innego twierdzili lekarze ze szpitala, a co innego dr Stawicka. Po kilku dniach i wielu badaniach okazalo sie, ze diagnoza, ktora postawili lekarze ze szpitala byla bledna. Dzieki dr Stawickiej moja coreczka uniknela bolesnego zabiegu. POLECAM JA Z CALEGO SERCA! Odpowiedz Link Zgłoś