agastrusia 14 16.04.09, 12:10 więc raczej nie mam szans chyba że się rozwiodę i utnę sobie nogę Odpowiedz Link Zgłoś
kaira Re: 14 16.04.09, 12:17 również 14. <br /> chyba marnie, parwda? Cóż, rozwód ... to chyba jest wyjście? ) Odpowiedz Link Zgłoś
galanina Re: ile macie punktow wrekrutacji 17.04.09, 12:01 kontynujacy 5 latek 2190 a jego brat startujacy do 3 latkow w tym samym przedszkolu 46-normalni rodzice pracujacy Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: ile macie punktow wrekrutacji 17.04.09, 18:40 No ale nie wszyscy mają rodzeństwo i nie wszyscy kontynuują naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: ile macie punktow wrekrutacji 18.04.09, 09:33 na stronie rekrutacyjnej przy przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
apax 142 18.04.09, 19:29 kontynuujący 4latek oboje pracujemy - i tyle - ale jakoś mało dzieci jest w tym roku zalogowanych do Gdańskich przedszkoli pamiętam ten bum w zeszłym roku - istna histeria a teraz jakoś spokojniej Pozdrawiam i życzę zdrówka w przedszkolach Odpowiedz Link Zgłoś
majora1 Re: ile macie punktow wrekrutacji 18.04.09, 20:26 14- 3 latek, oboje rodziców pracujących, Odpowiedz Link Zgłoś
annie_2 Mamy 3-latków, nie martwcie się! 20.04.09, 13:31 Myślę, że ta mała ilość punktów u 3-latków spowodowana jest tym, że dzieci nie dostały punktów za kontynuację nauki w przedszkolu. Nie martwcie się, myślę, że wszyscy 3-latkowie mają podobną liczbę punktów. 3mam za wszystkich kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Mamy 3-latków, nie martwcie się! 23.04.09, 09:03 Za kontynuację nie, ale mogą mieć punkty za rodzeństwo w przedszkolu, za to, że mama jest samotną matką i za niepełnosprawność rodziców lub za wszystko na raz Odpowiedz Link Zgłoś
migunka Re: ile macie punktow wrekrutacji 21.04.09, 19:51 nie sądzicie, że ta punktacja jest jakaś dziwna co to za rozrzut od 13 do 2000 punktów, co to jest? Tak jakby kryteriów naboru było z 1000 to rozumiem ale tu jest ich zaledwie kilka. Jakaś paranoja. Czuję się rozżalona. Czym zawiniłam że dziecko ma tylko 14 punktów. Urodziło się w Gdańsku, mieszka w Gdańsku, w zeszłym roku chodziło do państwowego przedszkola na wsi koło Gdańska (można powiedzieć że zwolniło miejsce), bo do miasta się nie dostało, ja pracuję z mężem od wielu lat dla miasta Gdańska (mąż lekarz, ja nuczyciel akademicki), drugie dziecko sześcioletnie oddaję do zerówki szkolnej (zwalnia miejsce). Teraz się przeprowadzamy i muszę zmienić miejsce, ponawiam rekrutację i co będzie? to samo co ostatnio, czyli się nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek77 Re: ile macie punktow wrekrutacji 23.04.09, 09:39 Migunka ta duża rozbieżność punktów dotyczy tylko 5 i 6 latków mój 6 latek chodzącego do tego samego przedszkola miał ponad 4000 punktów a córka 3 latek 45 pkt (2 rodziców pracujących, rodzeństwo w przedszkolu pierwszego wyboru, skończone 3 lat) Teraz to już po ptakach ale jak byś złożyła podanie do przedszkola tez dla starszego dziecka to młodsze miałoby 45 pkt a najwyżej potem zrezygnować Odpowiedz Link Zgłoś
migunka Re: ile macie punktow wrekrutacji 23.04.09, 20:34 też myślałam o tym co piszesz, ale to przedszkole do którego chciałam zapisać młodsze dziecko nie było kontynuacją dla dziecka starszego, więc nie mogłabym zaznaczyć opcji: rodzeństwo uczęszcza do przedszkola (bo starszy do niego nie uczęszcza) Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek77 Re: ile macie punktow wrekrutacji 24.04.09, 08:45 wpisując młodszemu na 2 miejscu przedszkole starszego syna automatycznie dostajesz więcej punktów (liczba punktów do każdego przedszkola będzie taka sama, a na pierwszym miejscu wpisujesz przedszkole do którego faktycznie dziecko ma iść) tyle że jak to jest już 30 nie 45 ale zawsze to nie 14. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: ile macie punktow wrekrutacji 24.04.09, 18:42 a myślałam, że my mamy mało mamy 2 527 pktów Odpowiedz Link Zgłoś
caroca Re: ile macie punktow wrekrutacji 08.05.09, 16:51 dziewczyny, jak sprawdzic ilosc otrzymanych punktow? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: ile macie punktow wrekrutacji 09.05.09, 17:22 już teraz chyba nie mozna, strona zablokowana do 13-ego maja kiedy to pokażą wyniki, z tego co pamiętam przy liście przedszkoli były punkty Odpowiedz Link Zgłoś