happy.end 05.12.09, 21:27 Wybieram się na zimowe święta do Taby. Można tam wyrwać jakąś fajną Egipcjankę, bo zimno raczej będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latika101 Re: Taba 05.12.09, 23:59 mhh raczej niemożliwe , lepiej zabierz coś karajowego. :-)Albo jedź zemną do Pattay tam jest ciepło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
happy.end Re: Taba 06.12.09, 00:24 latika101 napisała: > jedź > zemną do Pattay tam jest ciepło. :-) Do Tajlandii? Jeszcze mnie o pedofilie oskarżą. A w Egipcie to nie można poznać jakiejś miejscowej, miłej, chętnej dziewczyny? Kupie jej trochę egipskiego złota, fajną komórkę albo co tam zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Taba 06.12.09, 00:47 Na egipcjanki nie licz , spedzisz swięta w zimnym lóżku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Taba 06.12.09, 00:49 wiesz co ,mam pomysł , wypożycz sobie z forum księżniczkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
happy.end Re: Taba 06.12.09, 08:30 Na pewno poznam jakąś miłą, śniadą studentkę. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: Taba 06.12.09, 09:09 Studentkę to pewnie nie, ale niektóre Egipcjanki (biedne, tancerki belly dance, kelnerki w nocnych klubach) są otwarte na związki z Europejczykami. Jak facet ma kasę, którą chętnie się podzieli, nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
happy.end otwartość 06.12.09, 12:23 szalonaburza napisała: > są otwarte na związki z Europejczykami Właśnie o takie lekko otwarte mi chodzi. Na te całkiem zamknięte to 2 tygodnie mi nie wystarczy do otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: otwartość 06.12.09, 13:07 Proponuję otwierać powoli i delikatnie jak na załączonym obrazku: www.skreccos.pl/films/view/440/Jak%20otworzy%C4%87%20wino%20bez%20korkoci%C4%85gu%20%5Bporadnik%5D PS Czerwone - im starsze tym lepsze, Białe - im starsze, tym gorsze, ale lepsze, kiedy schłodzone;) Czerwone podajemy do krwistego steak'a lub krwistego mięsa, białe do kurczaka lub do ryb. No i panowie, co kto lubi, mam nadzieję, że macie odrobinę wyobraźni, bo mi tu wszystko sprowadza się do horroru;) Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: Taba 06.12.09, 10:50 happy.end napisał: > Wybieram się na zimowe święta do Taby. > Można tam wyrwać jakąś fajną Egipcjankę, bo zimno raczej będzie. Za pieniadze mozna wszystko kupic nawet sex, nie ma problemu na pewno ci sie uda, zycze milego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
happy.end Re: Taba 06.12.09, 13:05 2009wa-wa napisała: > Za pieniadze mozna wszystko kupic nawet sex Nie interesuje mnie seks za pieniądze. Są rzeczy ważniejsze od pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: Taba 06.12.09, 13:14 Ale jeżeli już z góry zakładasz, że możesz mieć problemy ze znalezieniem "pogodynki", to pewnie nie rozwalasz wyglądem, ani postawą wśród kobiet. Więc grzecznie i uczciwie doradzamy Ci zainwestowanie trochę więcej kasy, co to byś więcej punktów zyskać mógł u potencjalnej wybranki (tym bardziej krótkoterminowej;)) Ach, ci dzisiejsi faceci, ani gestu ani... gustu nie mają;) Taba fajne miejsce na nurki. I odpuść sobie to, czego ogarnąć nie potrafisz, chyba, że jesteś fanem Don Kichota i się z nim utożsamiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
damaris-damaris Re: Taba 06.12.09, 14:14 To chcesz powiedzieć happy.endzie,że marzy Ci się spotkanie gejszy w wydaniu egipskim?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: Taba 06.12.09, 15:44 Podziel się wrażeniami po podboju. Ja też jestem ciekawy jakie te muzłumanki z Egiptowa są naprawde. :) Odpowiedz Link Zgłoś
co.tam.panie Re: Taba 06.12.09, 22:15 ahmed_salim napisał: > Podziel się wrażeniami po podboju. Nie jade na podbój. Chyba że wejście na Górę Mojżesza tak potraktować. > Ja też jestem ciekawy jakie te > muzłumanki z Egiptowa są naprawde. :) Liczę na eryzjanki albo ateistki :) Odpowiedz Link Zgłoś
damaris-damaris Re: Taba 07.12.09, 00:29 A zatem co tam panie tkwi tu sobie jako happy end,za bardzo się teraz nie wychylając.A ponoć Jasneniebo zablokowała twój pierwotny nick,jak widać ściema.I tak kwiliłeś,żegnając się,a to też była kolejna ściema.Boś tu tkwił cały czas pod innym nickiem.Ale się pan uzależnił od tego forum...Fiu,fiu...Zamkną drzwi to wlezie taki oknem... Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Taba 07.12.09, 08:00 Witaj, Nick co.tam.panie pojawił się 17.11, po zablokowaniu pojawił sie nick happy.end -24.11. Odblokowałam pierwszy nick jak obiecałam , takie miałam wrażenie ,że mamy tu dwoistość pojawień. Zobaczę jak będzie teraz. Pozdrawiam, miłego dnia damaris. Odpowiedz Link Zgłoś
damaris-damaris Re: Taba 07.12.09, 12:16 No tak,a wczoraj były Mikołajki i co.tam.panie postanowił zrobić nam prezent i powrócił pod swym,legendarnym nickiem;)w dalszym ciągu podtrzymuję swoją opinię,że ten pan jest komediantem;) za życzenia-miłego dnia,dziękuję.Rewanżuję się tym samym:) Odpowiedz Link Zgłoś