annah783 03.01.10, 00:32 czesc! milayscie do czynienia z rezydentami Itaki? co mozecie o nich powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatszepsut29 Re: rezydenci Itaki 04.01.10, 00:39 WITAJ,ODNOŚNIE REZYDENTÓW-KAŻDY Z NICH JEST TAKI SAM. MAHMUND,AHMUD,MOHAMED,NIEWAZNE JAKIE MA IMIĘ,CZY ITAKA,TRIADA,SKY CLUB,ECCO HOLIDAY,UWIERZ, ZAMIARY SĄ JEDNOZNACZNE. POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY I NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ,ZRESZTĄ TYM POLSKIM, NIE LEPSZYM, BIN LADENOM, TEŻ SIĘ NIE DAJCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
bregulinka Re: rezydenci Itaki 06.01.10, 16:28 w Sharm spotkałam 2 Polki-rezydentki ITAKI. Umieją tylko mydlić oczy. Są niekompetentne. Jedyne co robią to próbują unikać odpowiedzialności za kłamstwa ITAKI, za beznadziejne wycieczki fakultatywne (obiecani przewodnicy polskojęzyczni umieją mówić tylko "dzień dobry", "jak się masz", "do widzenia"). Na dodatek nie wywiązują się z programu wycieczek, np. wejście na górę Mojżesza kończy się w połowie drogi bo niby "nie ma czasu", po czym sterczy się 3 godziny przez Klasztorem Sw. Katarzyny, czekając na otwarcie. PORAŻKA !!! Zgłaszanie reklamacji nie działa!!!! Nie polecam ITAKI!!! Planowali zapewne mniejszą popularność wyjazdów do Egiptu i rzeczywistość ich przerosła. Poza tym, proszę nie dać oszukać się przy kupowaniu WIZY!!! Obsługujący odradzają zakup wizy w okienkach na lotnisku, po czym życzą sobie by im zapłacić za wizę nie 15 a 17$, bo przecież dzięki nim nie trzeba było sterczeć w kolejce (której np. nie było wcale). Zarabiają na niewiedzy turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
annah783 Re: rezydenci Itaki 19.01.10, 15:57 czy naprawde nikt nie zna rezydentow Itaki z Hurghady? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: rezydenci Itaki 19.01.10, 16:16 annah, nie odzywam sie bo ich nie znam, Itaka w tym roku chce podpisac ze mna kontrakt w Egipcie. ale Itaka tak jak Triada, maja polskich rezydentow, jeli chodzi ci o egipcjanina to bedzie pilotem, przewodnikiem lub kims do obslugi. ale coz skoro nikt o nich nic nie slyszal to chyba dobrze, ale ja nie wierze w uczciwosc zadnego araba. niech on bedzie zloty i w czekoladzie. za cholere, i bede uwazac na kazdy gest w moja strone. Odpowiedz Link Zgłoś
annah783 Re: rezydenci Itaki 19.01.10, 16:30 mimo wszystko dzieki za odpowiedz. ja tez podchodze do tego z dystansem i milosc nie zaslepila mnie calkowicie. masz racje, Itaka ma polskich rezydentow, on jest pilotem wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś