boginiisis 11.01.10, 19:12 Mozecie cos napisac o Panach tam pracujacych?? interesuje mnie jeden ale narazie nie chce wyjawiac jego imienia (chyba ze pojawi sie w jakiejs wypowiedzi) :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.egipt Re: ALFA STAR 11.01.10, 19:27 boginiisis napisała: > Mozecie cos napisac o Panach tam pracujacych?? > interesuje mnie jeden ale narazie nie chce wyjawiac jego imienia > (chyba ze pojawi sie w jakiejs wypowiedzi) :) > pozdrawiam Nie wiem co chcesz konkretnie wiedzieć , ale poczytaj sobie też FORUM HURGHADY w dziale "Rezydenci z Alfa Star". Jest tam o nich wystarczająco dużo informacji. Może znajdziesz tam to, czego szukasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 12.01.10, 08:56 napisz do mnie latika101@wp.pl , chętnie Ci pomoge , a co do panów AF , co tydzień nowy turnus , nowe dziewczyny , znam to z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
renata12.1 Re: ALFA STAR 12.01.10, 09:14 ja tez znam kilku rezydentow z alfa star, bo z nimi pracuje i nie dam zlego slowa na nich powiedziec. znam rezydentow z sun&fun, selectour i to rzeczywiscie bleeeeeeeee. ale tych ktorych ja znam z alfa star sa porzadni. jak rzadko. jeden z nich jest nawet w zwiazku z polka i sa szczesliwi, chociaz to jak piekny i bestia. ale sa szczesliwi. i nigdy nie widzialam ich z zadnymi turystkami i nie slyszalam nic zlego o nich. zawsze przykladni i kulturalni. na rezydetow egipskich lepiej uwazac bo to cholota i patrza tylko jak kazda turystke przeleciec. oni robia z tego swoiste zawody, ktory wiecej. uwazajcie dziewczyny bo szkoda uczuc i zdrowia. pracuje z tymi gnojami na codzien i wiem co oni robia. ale tak jak wszedzie ludzie sa rozni. znam naprawde wielu egipcjan godnych zaufania i porzadnych. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 12.01.10, 11:06 Ja znam 2 naprawdę ok chopaków z AF ,na resztę sie napatrzyłam jak postępują ,przewodnicy , rezydenci , piloci , mistrzowie bajeru. Większość to Koptowie , ale nie należy ulegać złudzeniu , podejście do kobiet mają arabskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dadzia25 Re: ALFA STAR 13.01.10, 14:18 ...KOLEŻANKO PRACUJESZ Z NIMI I NIE WIDZISZ CO SIE DZIEJE?JAKO REZYDENCI SA SUPER,ZAWSZE POMOCNI ITD.,ALE NIE SA TACY SWIĘCI O NIE.ALE SKORO PRACUJESZ Z NIMI TO POWINNAS WIDZIEC CO SIE DZIEJE:-) KAZDY MA SÓWJ SPOSÓB NA KOBIETE.CZASEM ZASTANAWIAM SIE CZY PRZECHODZA JAKIES SZKOLENIA BO POSTEPOWANIE MAJA PODOBNE:-) POZATYM PRACUJAC TAM POWINNAS ZNAC WSZYSTKICH:-( Odpowiedz Link Zgłoś
laurapaus Re: ALFA STAR 14.01.10, 23:27 Renata, pracujesz z nimi i nie wiesz o tym, ze oni wszyscy maja dziewczyny polki a nie tylko jeden i to nie jedną tylko kilka. Jak mogłas nigdy nie widzieć ich z turystkami po pracy? Oni sie z tym nie kryją. Latika masz racje my wiemy wiecej niż ona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata12.1 Re: ALFA STAR 13.01.10, 14:54 wiecie co dziewczyny, pracuje z pilotami, rezydentami egipskimi i ok w stosunku do mnie sa w porzadku i nie moga sobie pozwolic na jakies uwagi czy propozycje, bo sie poprostu boja. ale szczerze oni nie potrzebuja zadnych szkolen, turystki same pchaja sie im do lozka. to nie sa tylko opowiadania. sama bylam swiadkiem, jak corcia proponowala sex mojemu koledze, a jej mamuska wyslala drugiemu sms z propozycja. czytalam, bo musialam go przetlumaczyc. takich sytuacji jest mnustwo. oni nie musza sie wysilac, a pozniej po takich sex spotkaniach kobiety, dziewczyny oczekuja wielkiej milosci. prosze. kto moze pokochac kogos takiego. moge wam przekazac jedna dobra bron na nich. kazdy z nich za romans z turystka wylatuje z pracy. nie ma zmiluj sie. ale musi to byc turystka tego biura w ktorym pracuje dany rezydent czy pilot. pewnie jak ktorys dotrze do mnie, ze przekazalam takie informacje to bedzie hallas for me. ale brancie sie jak mozecie. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 13.01.10, 15:37 Renata , są też dziewczyny które nie poszły od razu na szybki numerek , na które hiabiś musiała sie nastarac i nadzwonić , napisać smsesów ,że by ją zdobyć , teraz myślę ,że to było jak zawodny , konkurs na zdobywanie , wszytsko dozwolone , byle dziewczyna była jego .Rozczarowanie jest tym wieksze , gdy dziewczyna dowiaduje się , ze nie jest jedną zdobywaną , ba było ich wiele w tym samaym czsie. Gdyby mieli wyrzycać chłopców z AF za sypianie z swoimi klijentakmi , sądze ,że sam Atef nie miał by pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dadzia25 Re: ALFA STAR 13.01.10, 19:51 DZIEWCZYNO TY OSZALAŁAS PISZAC TAKIE BREDNIE!WYLECIELIBY Z PRACY?TO CIEKAWE CZEMU WSZYSCY PRACUJA?BO JESLI ZA TO TRACILIBY PRACE TO TRZY CZWARTE Z NICH MIUSIALOBY ODEJSC Z ALFY.I NIE WSZYSTKIE PCHAJA SIE DO LOZKA.ZASTANOW SIE CO PISZESZ BO ALBO TAK SCIEMNIASZ ALBO BEDAC TAM NIECHCESZ WIDZIEC PEWNYCH SPRAW I IDZIESZ W ZAPARTE;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: ALFA STAR 13.01.10, 21:13 dadzia25 proszę wyłącz caps lock'a łatwiej się czyta Twoje posty. Pozdrawiam i dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
laurapaus Re: ALFA STAR 13.01.10, 22:34 Mysle ze właściciele AS przymykają oko na to co robią ich pracownicy. Każda zakochana wraca do Egiptu z ich biurem i jeszcze poleci to biuro swoim znajomym. To jest czysty biznes. Gdyby mieli wyrzucać ich z pracy to juz dawno większość by tam nie pracowała. A tak interes sie kręci. Pozdrawiam wszystkich miłośników AS Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 14.01.10, 00:28 Renata , każda była lub obecna dziewczyna chłopaka z AS, poznała zawsze jakieś grono znajomych , poznała inne dziewczny innych chłopaków , oni sami to poltkarze , prawde każda odwiedza forum i poznjale inne dziewczy , w ten sposob wierz mi albo nie , pewnie wiemy wiecje niż Ty która jestes tam na miejscu , gdyby nie to ,że w sumie ich lubie jako kolegów mozna by o kazdym założyc wątek i opsac historie jego romansów, ale oczywiście masz prawo mieć swoje znanie ,że sa ok . Odpowiedz Link Zgłoś
renata12.1 Re: ALFA STAR 14.01.10, 08:39 sluchajcie, nie chce nikogo obrazic ani zdenerwowac. 1. na ich zachowanie kazdy przymyka oko. ale nie wolno im romansowac, na ich miejsce maja nstp. to nie problem, ale nikt takich rzeczy nie zglasza. zreszta kazdy jest dorosly i nikt nic nie robi na sile. i rzeczywiscie, przeciez nie zawsze chodzi o sex. 2. bronie rezydentow AS, tych ktorych znam, nie wiem oczywiscie wszystkiego o nich i moze sa tacy super przy mnie. ale ja osobiscie nie moge nic zlego o nich powiedziec. sa moimi przyjaciolmi i zawsze moge na nich polegac. ale to jest tylko praca. z drugiej strony, dziewczyny, same musicie przyznac ze dobrze sie z nimi bawicie, wiec jaki problem. dobrze czujecie sie w ich towarzystwie, oni sa mili, uprzejmi, kochani. nie ma sensu szukac dziury w calym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
claudiap Re: ALFA STAR 14.01.10, 09:26 No i zgadzam się z Tobą Renatko. Przestańcie roztrząsać ten temat.Jak coś więcej chcecie się dowiedzieć, piszcie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 14.01.10, 19:25 Hej dziewczyny, jak czytam te posty to śmiać mi sie z Was chce. Powiedzcie sczerze, czy chłopcy z Alfy sa na spotkaniach w hotelu chamscy, wulgarni, nie pomocni, lepiący sie do Was przy innych turystach??? No chyba nie. Ja także ich znam. I wiem, ze naprawdę swoją robotę dobrze wykonują. A to, ze z kimś sie spotykają, sypiają itd to już 2 para kaloszy. A przepraszam czy w Polsce faceci są tacy idealni??? Rezydenci z AS są normalni. Dziewczyny nie bądżcie naiwne, prosze Was nie szukajcie faceta w Egipcie. Tam sie można jedynie zabawić. Ja się bawię egipskimi facetami tak samo jak oni turystkami. POtem oni sa rozczarowani, nie ja.:) Pozdrawiam i uczulam, zabawa i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
laurapaus Re: ALFA STAR 14.01.10, 23:37 Bawią sie dobrze te które sie nimi bawią ale nie te które ich kochają i im ufają. I co w tym złego? Dlatego mozna je oszukiwać, oklamywac i zwodzic?Bo naiwne sie zakochały i zaufały im. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 15.01.10, 07:44 byloby swietnie gdybysmy mogly sie tylko dobrze bawic w ich towarzystwie, ale gdzies dochodzi jakies uczucie. tego nie da sie kontrolowac na zimno. znam jednego loverboy'a, Atef. pewnie znajdzie sie dziewczyna, ktora go zna, bo on mowi po polsku. na sam widok czlowiek ma odruch wymiotny, a on co chwile ma nowe panienki. nie ma z tym zadnego problemu. probowal kilka razy umowic sie ze mna. zenada. i to sa momenty, kiedy mozna sie nimi pobawic. kiedy takiemu chlopaczkowi szczeka opada, gdy dowiaduje sie, ze ktos nie jest zainteresowany jego towarzystwem. dziewczyny bawmy sie nimi, ale nie z nimi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 15.01.10, 13:46 Masz racje Hamam nie ma problemu jak sytuacja jest jasna , znam chłopaków a AS , którzy od razu mówia mam ochotę się tylko pobawic ,dyskoteki , bary i sex jak dziewczyna ma ochote. Znam tez takich którzy udają świetych ,opowiadją bajki o swojej wstrzemięźliwości , sprawiaja złudzenia poważnie zainteresowanych , to nie jest Ok , ale Oni nawet tego nie rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
soni-a121 do zawsze -haman 15.01.10, 15:05 nie nadążam za Tobą :-) wczoraj: " cholera, uwiklalam sie chyba w cos czego do konca nie akceptuje. jestesmy razem od kilku m-cy, nie mieszkamy razem, bo pracujemy razem i nie chcemy aby wszyscy o nas wiedzieli, ale spedzamy duzo czasu. jest roznie jak w kazdym zwiazku. ale myslalam, ze nasz uklada jest ok. dziś : "dziewczyny bawmy sie nimi, ale nie z nimi" Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 15.01.10, 15:07 I tak trzymać, bawmy się nimi:) Ja tam mam ich daleko i głęboko... Wolę swoich polaków:) a rozczarowanie egipcjaninami jest ZAWSZE. Inna kultura, inna mentalność:P Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 15.01.10, 17:21 do Soni. jak ty moglas sie nie pogubic skoro ja tez sie w tym gubie, a to moje zycie i moja historia. widzisz napisalam, ze myslalam ze nasz uklad bedzie ok. nie bylismy razem tylko dla sexu. spedzalismy duzo czasu po pracy, jezdzilismy na plaze, codziennie na kolacje. sami albo ze znajomymi, przyjaciolmi. zerwalismy bo jestesmy o siebie zazdrosni, bo pewnie nie do konca ufamy sobie, nie wiem dlaczego. ale tak juz jest. a teraz, za duzo nieporozumien, za duzo powiedzianych slow, ktore nie zawsze byly mile. dlatego napisala, ze lepiej sie bawic nimi niz z nimi. to odnosnie tego mojego, wybranego. ale widze na codzien takie zachowania, ze szczerze to nawet bawic sie nimi nie mialabym ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 15.01.10, 21:19 Do zawsze-hamam: Wiesz co, czuć po Twych wyopowiedziach, że się nieszczęśliwie zakochałaś. Gdybyś od razu poszła w interes TYLKO znajomości nie byłoby tego. Ja mam przyjaciela z AS i jesteśmy razem szczęśliwi, gdyż tylko się przyjaźnimy (nic to siebie fizycznego nie czujemy. Taki układ nam odpowiada. I jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 15.01.10, 21:46 panda8, pewnie masz racje, choc nie dopuszczam do siebie mysli, ze sie w nim zakochalam i to nieszczesliwie. moge byc z nim dalej. moge byc szczesliwa. ale chyba wlasnie dlatego nie chce brnac w ten zwiazek, zeby nie poczuc tej nieszczesliwej milosci. teraz dam sobie rade, ale nie wiem co mogloby sie stac za kilka m-cy, za rok? narazie zbieram w sobie silę, zeby porozmawiac z nim. boje sie uslyszec, ze mnie kocha, ze teskni, ze chce byc ze mna. boje sie , ze sie poddam. no coz zobaczymy co allah da.... mam tylu kolegow, tylu przyjaciol i tak jak mowisz to jest TYLKO przyjazn i jest super, jak ten gnojek mnie podszedl, nie mam pojecia. to nie bylo zadna milosc od pierwszego wrazenia, wrecz przeciwnie, nic, zupelnie nic nie czulam do niego. byl jak kazdy inny z ktorym pracowalam. pozniej przyjazn, probowal kilka razy umowic sie ze mna, a pozniej powoli cos sie stalo, czego nie moglismy juz zatrzymac. mam nadzieje, ze bede miala tyle sily zeby odejsc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaulina Re: ALFA STAR 15.01.10, 22:00 zawsze-hamam, wyslalam Ci wiadomosc na priv Odpowiedz Link Zgłoś
soni-a121 Re: ALFA STAR 16.01.10, 00:01 w rzeczy samej, w takim związku możesz się pogubić, zabłądzić, zakręcić,sama nie wiesz co się stało jak się stało,kiedy się skończyło a może jeszcze jest, dlaczego tak ,dlaczego nie inaczej ..... ;) Mam nadzieję że będziesz żyła w takim postanowieniu "zabawy" trzymam kciuki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nefretettii Re: ALFA STAR 17.01.10, 08:48 Witam Was dziewczyny, pierwszy raz piszę na tym forum. Na pewno będziecie się ze mnie śmiały, pisały,że jestem głupia, naiwna, ale mam nadzieję,że spróbujecie mnie wesprzeć. Nie wiem jak to się stało,ale zauroczyłam się jednym z panów pracujących w alfa star. Właśnie wróciłam z Hurghady i nie mogę się odnależć.Nie wierzę,żeby człowiek,którego spotkałam był jakimś oszustem. To bardzo fajny i kochany facet,co Wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: ALFA STAR 17.01.10, 10:28 Szansa na to,ze jest porzadny i ma uczciwe zamiary to jak szansa na wygrana szostki w totka. Sama sobie odpowiedz na to pytanie,zaczerpnij powietrza i sie zastnow.Pewnie przeczytalas juz niejedna historie na tym forum,jak nie to przeczytaj i to dwa razy. Nie brnij w to dalej,nie zyj nadzieja.Twoj przyjaciel nie rozni sie od innych oszustow.Wiec jak najszybciej zapomnij i nie kontaktuj sie z Nim.Nie oszukuj sie tez,ze mozesz pewnie sie Nim zabawic,albo zaprzyjaznic.Wczesniej czy pozniej wciagnie Cie w to bagno i bedziesz cierpiec o tym ,ze finansowo tez duzo stracisz to juz nie wspomne. Oni to takie bomby z opoznionym zaplonem,wczesniej czy pozniej rozerwa Wam serce. Nie pisze tego zlosliwie,bo zawsze stoje po stronie kobiet,ale moze potraktuj to jako zimny prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretettii Re: ALFA STAR 17.01.10, 11:34 byc może piszesz życzliwie i jest tak jak mówisz.Chociaz po własnych obserwacjach, trudno mi w to uwierzyć.Moje serce od kilku dni bije nienaturalnie i myśle,żeby znależc się w słonecznej Hurghadzie. Być może ktoś go zna i będzie mi mógł cokolwiek powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
laurapaus Re: ALFA STAR 17.01.10, 15:26 Byc moze możemy Tobie pomoc ale musisz powiedzieć o kogo tobie chodzi. Jeśli nie chcesz na forum to napisz do mnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretettii Re: ALFA STAR 17.01.10, 18:01 Dzięki laura. Jest rezydentem, na razie tylko tyle napiszę.Nie wyglada na oszusta, jest miły kulturalny i grzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 18.01.10, 21:03 Hej dziewczyny, powiem Wam krótką historię o miłych i grzecznych egipcjaninach (część z Was wie o co chodzi). Otóż, jeden z moich miłych grzecznych koelgów z Egiptowa pisał często do mnie smsy. I po jakimś czasie napisał mi, ze szkoda, że nie możemy rozmawaić na skypie. Pytam go dlaczego? a on na to: nie mam laptopa, musze chodzić do "internet cafe", aby wysłąć maila. Po czym w kolejnym mailu piszę do mnie;" słuchaj, a może kupisz mi latopa a jak przyjedziesz do Egiptu to ja Ci oddam pieniądze. A ja do niego konkret (znam te ich sztuczki): Nie kupię Ci, bo nie jestem sponsorem, jesteś taki sam jak Wszyscy Egipcjanie, myślałam, że jesteś inny. Jak sie chłopina wkurzył to napisał dosadnie: Fuck you!!!!!!!!!!!i dalej to Ty jesteś taka jak inne Polki, głupia i już, zapomnij o mnie!!!! Wiec ja na to: No problem, i forget you!!!!!! I tak koniec kilkumiesięcznej znajomości z miłym, grzecznym chłopaczkiem z Egiptu. Tacy oni są. Ja mam tam tylko jednego kumpla, właśnie rezydenta z AS, choć tam każdy ma swoje za uszami. Nefretettii jestem pewna, że chcesz wracać do HRG:) i pewnie do hotelu Sindbad Aquapark?? Daj info na priva: moje gg:13863127, pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
nefretettii Re: ALFA STAR 18.01.10, 22:24 No wiem, że takie historie sie zdarzają,ale myśle,że on nie potrzebuje laptopa od kogokolwiek. Nie znam hotelu Sindbad, chcę wrócić, ale zupełnie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 19.01.10, 07:27 panda gratuluje. chociaz nie kazdy z nich mysli tylko o prezentach, aczkolwiek to jest dobry sposob na poznanie prawdy o niektorych z nich. generalnie kazdy z nich bardzo lubi otrzymywac prezenty, ale tez w miare mozliwosci i srodkow finansowych rowniez ofiarowuja drobne upominiki. zawsze jednak jestem zdania, ze ktos ich tego uczy,kazdy z nas slyszal o sexturystyce. a co za tym idzie prezenty, pieniadze i sex. mnie to wkurza, bo oni wrzucaja nas wszystkie do jednego worka, ale my robimy to samo, tez wrzucamy wszystkich razem i oceniamy jednakowo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 19.01.10, 07:47 Nefreteti, ja tez jestem rezydentem i znam tych kolegow egipskich rezydentow. nie wierz zadnemu z nich, chocby przysiegal, ze kocha i umrze za ciebie. sprawa jest prosta, wszystko jest super i pieknie kiedy tam jestes przy nim, natomiast zaden nie poczuwa sie do lojalnosci, kiedy wyjezdzasz. oni nie wierza, ze w Polsce zadna z dziewczyn nie ma chlopaka, ze bedzie tesknic i ze bedzie wierna.czuja sie czasami jak zabawki dla panienek z Europy. dlatego sie bawia. uwierze tylko w jedna milosc egipcjanina i europejki, kiedy ona bedzie dziewica do slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 19.01.10, 13:03 Nefretiti , ja też parę miesięcy temu byłam koleny raz w Egipcie , tez poznałam miłego chłopca z AS , miły , wykształocny , grzeczny ,bardzo dobre wraznie robił na wszytkich , przez kilka miesiacy trwała ta znajmość i kosztowała mnie wiele nieprzespanych nocy > ten bardzo miły chłopiec , przestał byc miły , pomimo ,ze jest Koptem zachował się jak typowy Arab szczególnie jeśli chodzi o traktowanie kobiet , generalnie o Polkach miał zdanie ,że wszytkie są łatwe i niewierne. Zanm jednak też fajnych chłopaków z AS , nie jako partnerów ale jako kumpli , wyjsc do pubu , albo na impreze labo pogadac o zyciu , choć oni najbardziej lubia rozmawiać ze soba. Nefretiti , umieja idealnie się maskować , udawać , tak jak ktoś tu napisał miłe słowa i godziny na skaypie nic nie kosztują , nam się wydaje,że dzieje się coś ważnego a dla nich to nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 19.01.10, 14:42 Do zawsze-hamam: Święta racja. Mi ich miksujemy razem, a oni nas. Takie życie. Ale reasumując, to takiego życia z seksturystkami nauczyły ich turystki. Kolega z Kairu mi mówił, że egipcjanie wstydzą sie Hurghady, mówią, że to miasto tzw. Sodoma i Gomora. Podobna jest jakaś egipska nazwa tego miasta. I że szkoda im młodych chłopaków, którzy już z siebie robią tzw. męskie dziwki. No cóż. Live is Live. Ja generalnie tam się tylko bawię, nurkuję i odpoczywam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 19.01.10, 14:57 na Hurgade nie slyszalam, ale sharm el sheikh to sharmutowo. a sharmuta - to dziwka. poprostu rozpacz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 19.01.10, 15:11 Nieźle, ja także nie słyszałam nic o Sharm, może dlatego że latam tylko do HRG, klimacior mi odpowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 20.01.10, 12:26 do daganan. pisze tutaj, przepraszam. nie jestem z chlopakiem z alfa star. Odpowiedz Link Zgłoś
dadzia25 Re: ALFA STAR 20.01.10, 14:27 zawsze-haman wysłaałam ci wiadomość na priv Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: ALFA STAR 21.01.10, 14:16 do dadzi i innych zaciekawionych dziewczat, nie mam chlopaka z alfa star. ale znam ich wszystkich, poniewaz pracujemy razem, spotykamy sie w hotelach, chodzimy razem na kolacje czy kawe. natomiast sa to relacje towarzyskie i nie zawsze wiem jacy sa naprawde, czasami cos opowiadaja, oceniaja i moge tylko na tym bazowac. ale szczerze, to lepiej pamietajcie, ze nigdy sie nikogo nie pozna do konca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 19.01.10, 14:38 do nefretettii: Jeśli chodzi o hotel Sindbad:) To większść dziewczyn zakochanych w rezydentach z AS rezerwuje własnie ten hotel. Bo własnie ten polecają tamtejsi rezydenci AS, a dlaczego??? Bo oni mieszkają blisko tego hotelu. Zresztą pytałam mego kumpla o co chodzi z tym hotelem, mi tez go proponował, hehehhe. Mówił, ze rezydenci AS czują się tam jak w drugim domu. I już, myslalam, ze Tobie takze Twój kolega ten hotel proponował. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 19.01.10, 17:54 Panda , wracajac do tego , że chłopcy robią z siebie meskie dziwki > Mój znajomy który pochodził z Kairu i który wydawał sie bardzo grzeczny , też mówił podobne rzeczy , a potem okazało się,że sam zapraszał do siebie ,do mieszkania dziewczyny i każdej oczywiście opowiadał , ze jest ta jednya i wyjatkowo. Nie wszytkie Polki to latawice i dziewczyny się na to łapały , bo oceniasz inny wg. siebie, nie ? Nie zgadzam się z teorią ,że to turystki , demoralizuja tych chłopców , szczególnie z AS Odpowiedz Link Zgłoś
nefretettii Re: ALFA STAR 19.01.10, 18:52 Z tego co wiem hotel sindbad, słynie z hotelu dla rodzin z małymi dziećmi. Tak mnie poinformowano, a nie ze zjazdu rezydentów AS. Panda , skoro byłas w tym hotelu, tzn, ze tez jesteś zakochana, tak? Ja mojego znajomego poznałam niedawno, czas pokaże co będzie.A może wszystkie piszemy o tym samym, czas na jakieś konkrety, Odpowiedz Link Zgłoś
iwoona1983 Re: ALFA STAR 19.01.10, 20:01 Byłam już 3x w Hurghadzie i kilku rezydentów Alfa Star znam bardzo dobrze. Od razu zaznaczam, że nie oceniam tu ich uczynnosci i zaangażowania w pracę, tylko ich podejście do kobiet. Ze swoich obserwacji i doświadczeń napiszę jako pierwsza konkretnie i po imieniu na temat dwóch, bo według mnie są naprawdę najgorsi i bez skrupułów: Amr - podrywacz jakich mało, on nawet nie czeka na kolejny turnus. Zanim pierwsza dziewczyna z którą się spotyka odjedzie, on już w między czasie zarywa następną, właściwie następne na wycieczce, w hotelu itd. Inteligentna bestia, trzeba przyznać. Obgada każdą Polkę za plecami, a przy Polkach śmieje się z Rosjanek, że są łatwe itp. Girgis - największy ruch... w Alfa Star (to nie tylko moja opinia). Pierwsze wrażenie robi bardzo dobre, uśmiechnięty, rozmowny, do rany przyłóż, po prostu świetny aktor. Nie jest zbyt atrakcyjny, więc nie wybrzydza i nie odpuści żadnej. Jednej nocy w Hurghadzie zabawiał ok. 50-letnią kobietę, a następnego dnia jakąś 17/18-tkę. Ma dobry bajer, mówi, że szuka miłości i narzeczonej najlepiej z Polski... Podczas gdy jest zaręczony z Egipcjanką. Obrączkę ściąga, gdy udaje się do hotelu na łowy. Plotkarz, jest przemiły i czarujący w twarz, a potem tak samo obgaduje, opowiada co z którą robił. Mam do niego szczególny uraz, bo wykorzystał moją koleżankę, po czym potraktowal ją chamsko i przestał się odzywać. A podczas następnego pobytu podrywał też mnie, jak gdyby nigdy nic. W sumie pewnie już nie pamiętał... Tych dwóch rezydentow omijałabym szerokim łukiem. Co do reszty jak już ktoś napisał - każdy ma swoje za uszami, ale przynajmniej coś sobą reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: ALFA STAR 19.01.10, 20:29 Iwona , lepiej tego opsu nie można zrobić. Ja bym dodała jeszcze do tej kolekcji jednego nowego rezydenta i jednego przewodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 20.01.10, 22:32 Do iwony i pozostałych forumowiczek: Wiem, ze każda z Was zna chłopaków z AS na swój sposób. Ja sie wypowiem apropos Girgisa, bo chodzi tutaj o Kamala. Powiem Wam, że znam go bardzo dobrze blisko 3 lata. Nie mówię, ze się nie zgadzam z opiniami, bo wiadomo nikt do końca nie wie jak jest. ja powiem moze ze strony jakiej ja go znam. Girgis to bardzo fajny chłopak, miły, pomocny i zawszz uśmiechnięty. Jest moim przyjacielem. Znam jego rodzinę, brata, siostry i tatę. Pochodzi z daleka i często swoją rodzinę odwiedza. Do nas do Polski także przylatuje i się także wtedy spoykamy. Aktualnie od 3 tygodni jest w Polsce, wiec często się widujemy. Nie poznałam go od strony chama i takiego co mógły kogoś zranić czy urazić. Z tego co wiem, miał narzeczoną, ale sie rozeszli latem zeszłego roku. Teraz jest sam. Pewnie zarywa jakieś laski, bo to przeciez normalne u każdego faceta nawet Polaka. Ja z nim nie spałam, bo nie chciałam. Podejrzewam, że każda która by nie chciała to by z nim nie spała. Wiadomo jak jest podaż to i popyt. Mówił, mi po przeczytaniu tego posta, że nie miał ani 50-latki,ani 17 latki. Nie wiem jak jest. Powiem Wam,że ja zanm go tylko z miłej strony. Osoby, które mieszkają w HRG (polacy) także pozytywnie na jego temat się wypowiadają. Przykre jest tylko to, że dziewczyna pcha się najpierw do łożka a potem się wypisuje jakieś cuda na forach. Ja się traktuję z szacunkiem i nigdy z facetem nie pójdę do łóżka jakbym miała nie być z nim na dłużej. To tyle, pozdrawiam Was dziewczyny i uważajcie na siebie. Panda8 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoona1983 Re: ALFA STAR 20.01.10, 23:24 Panda masz prawo do swojego zdania, które wyraziłaś powyżej, a ja do swojego. Nie neguję tego, że miałaś to szczęście i poznałaś Girgisa z innej strony. Ale ja widziałam inne rzeczy o których napisałam, i są to fakty, a nie moje wymysły. Ba Girgis jest jak większośc rezydentów przemiły i zabawny na wycieczkach, ale to też jego praca i inaczej nie może być. A co po pracy to już inna rzecz. Każdy wyrabia sobie zdanie na podstawie tego co przeżył, zobaczył. Zresztą poczytaj może też na innych forach, bo nie jest to pojedyńcza opinia, więc coś w tym musi być prawda? A tej części umoralniającej z pchaniem się do łóżka nie mogę nie skomentować. Myślałam, że jednak trzymamy poziom wypowiedzi, na priv też. Nie pisze tu jako wykorzystana rozżalona nastka, bo po pierwsze mam swoje lata a po drugie to nie mnie wykorzystał. A przykre to jest to, że zarzucasz mi, że się nie szanuję nie znając mnie. Byłam kilka razy w Hurghadzie i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby romansować z kelnerem, rezydentem czy kimkolwiek. Moim zdaniem kobiet nie szanuje tych dwóch Egipcjan, których wymieniłam i dlatego o tym napisalam. Tyle w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 21.01.10, 10:44 Iwonko, przeczytaj raz jeszcze sowjego posta (pierwszego) oraz mojego, nie napisałam, że to TY się pchałaś do łóżka, tylko że dziewczyna (jakaś tam X). Ponizej twoje słowa: "Jednej nocy w Hurghadzie zabawiał ok. 50-letnią kobietę, a następnego dnia jakąś 17/18-tkę. Ma dobry bajer, mówi, że szuka miłości i narzeczonej najlepiej z Polski... Podczas gdy jest zaręczony z Egipcjanką. Obrączkę ściąga, gdy udaje się do hotelu na łowy. Plotkarz, jest przemiły i czarujący w twarz, a potem tak samo obgaduje, opowiada co z którą robił. Mam do niego szczególny uraz, bo wykorzystał moją koleżankę, po czym potraktowal ją chamsko i przestał się odzywać", pisłam o tych dziewczynach (50 latce, 17 latce czy twojej koleżance), NIE O TOBIE. A przepraszam czy Girgis je zgwałcił??? W to już raczej nie uwierzę!!! No coż każdy interpretuje jak chce. Ja nikogo nie bronię, ale po co kogos ostrzegać, jak dziewczyna chce to z nimi sypia jak nie to nie. Sama mówisz, ze przez mysl Ci nie przyszło romansowac z nimi, tak jak i mi. I tak trzymać. Za co uraziłam przepraszam, ale nie miałam takiego zamiaru:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dadzia25 Re: ALFA STAR 21.01.10, 19:19 do iwoona1983-czy chodzi o Amra tego wysokiego czy o tego drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 20.01.10, 11:58 Kochana nefretettii, NIgdy nie byłam w Sidbadzie. latam tylko do Sea Gulla. Jakbyś wcześniejsze posty przeczytała to byś wiedziała że przylatuję tam tylko po to bay sie pobawić a nie siedzieć w hotelu na animacjach. Ja spędzam czas na mieście, w dysoktece MINISTRY itd. Dlatego wybieram hotel w centrum. Jeśli chodzi o Sindbada to nie hotel gdzie zjazd rezydentó z ALFY, tylko rezydenci blisko niego mieszkają i nakręcają laski aby tam latały. Znam parę dzeiwczyn zakochanych w chłopakach z ALFY które miaszkają własnie w tym hotelu. O to samo pytałam mojego kolegi- rezydenta i to własnie mi powiedział, że to ich "drugi dom" daletgo tylko Cie zapytałam czy tam sie wybierasz, nic wiecej. Poza tym ja mam rodzinę, meża, dzieci i nie mam już lat 20 czy 30-stu, aby kochać się w chłopaczkach o brązowych oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
panda8 Re: ALFA STAR 20.01.10, 12:05 latika101, Oczywiście że nie, wiele Polek to świetne dziewczyny. Niestety tak sie utarło, my ich traktujemy wszytskich tak samo, oni nas również. Ja nie oceniam innych, tylko znam trochę tych ludzi, nie tylko rezydentów. Znam też managerów, animatorów,przewodników, włascicieli sklepów. Wszyscy są bardzo podobni. Myślą tylko o egipcjankach, choć mówią, ze szukają europejek. Odpowiedz Link Zgłoś