tebanka 25.02.04, 16:17 Jesli macie jakies zdjecia z Hanym, przeslijcie na jego maila. O ile wiem, robi nową stronę. Zaczął już ostro pracować w Luxorze, bo sezon się rozpoczyna!www.hanyalibaba@republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corrina_f1 Re: Strona Hanyego ALIBABY IP: *.maqs.com 25.02.04, 16:42 Ja mam jedynie troche na video :) ALe milutko popatrzec i posluchac w taki zimny dzien jak dzis...Nawet nie chce wiedziec, jaka dzis temperatura w Luksorze... :-/ pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
tebanka Re: Strona Hanyego ALIBABY 25.02.04, 22:04 dzis bylo 31 stopni, teraz w nocy jest 23. Szok termiczny, bo w Polsce byla zima ze sniegiem! Pozdrawiam serdecznie i bardzo gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
marieia Re: Strona Hanyego ALIBABY 26.02.04, 21:01 mam chyba 2 zdjecia z Hanym przesle na jego maila pozdrawiam M z safagi menaville (razem z nami byla "TRUSKAWKA") ale pogoda musi byc w Luxorze ciepelka.... a u nas zima... w gorach snieg po pachy na deski super, sloneczko.... Odpowiedz Link Zgłoś