Gość: DaMan IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 09:50 Za dwa tygodnie jade do Hurgady. Czy ktos z Was zna moze ten hotel. Prosze o informacje dotyczace polozenia i standardu. Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_44 Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE 04.03.04, 11:46 Witaj, poszukaj na tym forum wątku rozpoczętego przez pc_maniak. Znajdziesz w nim link do HOTELE.... Jest tam opis Twojego hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaMan Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 12:04 Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE 04.03.04, 12:20 oprócz tego tutaj mam 2-3 zdjątka: community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=119282735 bardzo sympatyczny hotel. Byłam rok tem i miło wspominam pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaMan Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 12:27 Niestety nie moge wejsc na ta strone. Jezeli mozesz to prosze o podeslanie zdjec na mperlowski@axelspringer.com.pl. Jak daleko jest do centrum "imprezowego" i kolejne wazne pytanie, jak wyglada plaza przy hotelu. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE 04.03.04, 14:14 część linka się nie przekleiła: wejdź poprzez stronkę PC_Maniaca: www.egipt.republika.pl/foto.html Tam jest m. in. taki mój folderek Egipt-Hurgada" i masz zdjęcia m. in. z Sea Stara i okolicy. Do starej Hurgady (sklepy, bazar, bankomaty itp.) z hotelu idzie się spacerowo 15 min. , orientując się "na meczet" (jak przyjedziesz to będziesz wiedział o co chodzi)do nowej trzeba wziąć bus lub taksówkę. Do szosy, którą jeżdzą minibusy jest 2-3 min. drogi, najwygodniej coś złapać ze starej Hurgady. Trzeba się targować. Pod hotelem zwykle czatuje kilka taksówek. Plaża jest nieduża, częściowo, po lewej stronie wybetonowana, tzn. są zrobione stopnie. Poza tym paisko-żwirek. Są leżaki i parawany. Jak jest z rafą nie wiem, bo ja byłam w styczniu i woda w mojej ocenie nie nadawała się do kąpieli (ale na terenie hotelu jest podgrzewany basen). Jest też niezła siłownia, jacuzzi i polecam także masaże. Bardzo dobrze karmią, zwłaszcza jeśli chodzi o wybór sałatek, owoców i deeeeeeeeeeeeserów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaMan Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 14:57 Dzieki za informacje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś