Dodaj do ulubionych

Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE

IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 09:50
Za dwa tygodnie jade do Hurgady. Czy ktos z Was zna moze ten hotel. Prosze o informacje
dotyczace polozenia i standardu. Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agnieszka_44 Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE 04.03.04, 11:46
      Witaj,
      poszukaj na tym forum wątku rozpoczętego przez pc_maniak. Znajdziesz w nim link
      do HOTELE.... Jest tam opis Twojego hotelu.
      Pozdrawiam
      • Gość: DaMan Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 12:04
        Dzieki
    • miriam_73 Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE 04.03.04, 12:20
      oprócz tego tutaj mam 2-3 zdjątka:
      community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=119282735

bardzo sympatyczny hotel. Byłam rok tem i miło wspominam pobyt.
      • Gość: DaMan Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 12:27
        Niestety nie moge wejsc na ta strone. Jezeli mozesz to prosze o podeslanie zdjec na
        mperlowski@axelspringer.com.pl. Jak daleko jest do centrum "imprezowego" i kolejne wazne
        pytanie, jak wyglada plaza przy hotelu. Dziekuje
        • miriam_73 Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE 04.03.04, 14:14
          część linka się nie przekleiła: wejdź poprzez stronkę PC_Maniaca:
          www.egipt.republika.pl/foto.html
          Tam jest m. in. taki mój folderek Egipt-Hurgada" i masz zdjęcia m. in. z Sea
          Stara i okolicy.
          Do starej Hurgady (sklepy, bazar, bankomaty itp.) z hotelu idzie się spacerowo
          15 min. , orientując się "na meczet" (jak przyjedziesz to będziesz wiedział o
          co chodzi)do nowej trzeba wziąć bus lub taksówkę. Do szosy, którą jeżdzą
          minibusy jest 2-3 min. drogi, najwygodniej coś złapać ze starej Hurgady. Trzeba
          się targować. Pod hotelem zwykle czatuje kilka taksówek.

Plaża jest nieduża, częściowo, po lewej stronie wybetonowana, tzn. są zrobione
          stopnie. Poza tym paisko-żwirek. Są leżaki i parawany. Jak jest z rafą nie
          wiem, bo ja byłam w styczniu i woda w mojej ocenie nie nadawała się do kąpieli
          (ale na terenie hotelu jest podgrzewany basen). Jest też niezła siłownia,
          jacuzzi i polecam także masaże.

Bardzo dobrze karmią, zwłaszcza jeśli chodzi o wybór sałatek, owoców i
          deeeeeeeeeeeeserów :)))
          • Gość: DaMan Re: Hotel SEA STAR BEAU RIVAGE IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 14:57
            Dzieki za informacje i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka