rikifiki 27.05.10, 18:58 Ciekawe ile z Was bedac aktualnie w zwiazku z polakiem,europejczykiem innymi slowy niearabem przyznala sie do romansu w przeszlosci z habisiem,a ile tego nie zrobilo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubio.3 Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 19:09 sonda z serii głupich. Nikt nie musi się nikomu przyznawać do swoich byłych. Ani Ty nie musisz opowiadać swojej lasce o innych kobietach ani ona Tobie o poprzednich. Po co komu wiedzieć co się wydarzyło kiedyś , pamiętasz Lady Pank " trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą " i tego się trzymaj. Jeśli jej nie ufasz to idź z nią razem na badania . Bo przecież o to chodzi, czy czasem nie ma choróbska a niestety to działa w dwie strony. Nie zadawaj więcej tego pytania. Wyniki sondażu : brak ankietodawców :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 19:46 basboosa napisała: > Żal komentować. Akurat tego pytania żal, ale być może konkretna odpowiedź wystarczy. W Europie każdy żyje swoim życiem, nawet w związku teraz , takie czasy nastały i pytania o byłych , beżowych lub nie , tak jak o stan majątkowy są raczej nie na miejscu. Expat może jest trochę nie na bieżąco ale i tak lubię jego posty,:) Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 19:46 Niekoniecznie glopich nie chodzi bynajmniej o opowiadanie aktualnemu partnerowi szczegolow,imion,czy nazwisk,czy kto tam wie czego jeszcze.Oczywista rzecza jest ze w okreslonym wieku w naszym,europejskim kregu kulturowym nikt od nikogo nie wymaga dziewictwa i jest to najzupelniej nomalne,w przeciwienstwie do krajow islamskich gdzie ten wymog dotyczy wlasciwie wylacznie kobiet i jest tez brutalnie egzekwowany z opcja mordu wlacznie.Chodzi tylko czy ktorakolwiek wspomniala ze miala romans z arabem,bez jakichkolwiek szczegolow i podtekstow oczywiscie.Ot tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 19:56 Chodzi > tylko czy ktorakolwiek wspomniala ze miala romans z arabem,bez > jakichkolwiek szczegolow i podtekstow oczywiscie.Ot tak. Nie rozumiem dlaczego to jest takie ważne , że akurat Arab, jakby był cygan, Rumun albo jakiś inny śniady to było by pewnie do przełknięcia. Powiedz rikifiki , dlaczego to jest tak ważne. Wiem , że fakt romansu, seksu z Arabem powoduje u naszych facetów odruch co najmniej nerwowy. Dlaczego? Pytam , bo dla mnie przyznanie się nie było problemem , ale reakcja faceta była co najmniej zaskakująca. WHY? Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 20:22 „Powiedziałam obecnemu chłopakowi. Usłyszałam: że też musiałem trafić na szmatę po czarnuchu!” – napisała jedna z „polskich bogiń” w Internecie. www.polityka.pl/kraj/208444,1,sekretne-zycie-simona-mola.read Odpowiedz Link Zgłoś
crazyalby Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 21:30 taa? A kto spuścił AIdS na Afryke? Może Murzyni sobie wyhodowali wirusa na czarnym lądzie. Wszystkiego wini są Amerykanie i ich głupie badania na małpach . I teraz mamy kurcze wylęgarnie Hiv'a w Afryce. Współczuje tym ludziom. Kiedyś żyli godnie we własnej społeczności , teraz porównuje się ich do zgniłego mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
cccotka Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 22:33 Jedna z moich znajomych z pracy miala szczescie czy nieszczescie przyznac sie do romansu z Arabem, od tamtej pory jest traktowana przez kolegow z pracy jak trendowata, jej kolezanka opowiadala mi ze kiedys usilowala ukryc ten ,,wypadek,, przed jakims facetem to i tak znalazl sie ktos na osiedlu ,,zyczliwy,, kto go poinformowal. Rozmawialam z wieloma facetami w kraju na ten temat w pracy z kumplami ze szkoly czy znajomymi wszyscy powiedzieli mi jasno gotowi sa zaakceptowac bylego faceta swojej dziewczyny , Angola, Niemca, Hiszpana, nawet skosnookiego Japonczyka, ale nigdy Araba, czy Murzyna. Byc moze na tym forum w tym temacie powinien wypowiedziec sie jakis facet ktoremu nieprzeszkadza ,, poprawianie,, po Arabie czy Murzynie Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 23:20 w tym temacie powinien wypowiedziec sie jakis facet ktoremu > nieprzeszkadza ,, poprawianie,, po Arabie czy Murzynie Uśmiałam się z tego "poprawiania ". Nie ma takiej potrzeby, bo też nie ma po czym poprawiać. Ale faceci tu piszący niech wyrzucą co im na wątrobie leży Odpowiedz Link Zgłoś
cccotka Re: Pytanie-sonda! 28.05.10, 05:32 basboosa sprowadzanie wszystkiego tylko do wielkosci przyrodzenia u faceta swiadczy tylko u ciebie o plytkosci, to tak jakbys ty inteligencje kobiet mierzyla wielkoscia ich biustow:). Mysle ze temat jest glebszy, bo zaden z moich pytanych znajomych nie potrafil odpowiedziec czemu to Arab i Murzyn jest gorszy od Europejczyka czy Azjaty, ale faktem jest ze ta dziewczyna o ktorej pisalem nie ma najmniejszej szansy na zwiazek z Polakiem bo kazdy facet jakiego poznaje gdy dowiaduje sie o jej zwiazku z Arabem zaczyna ja omijac jak zadzumiona. Wiec moze panie czytajace to forum i wypowiadajace sie tutaj same zapytaja sie swoich znajomych w pracy, kolegow z osiedla itp co sadza w tym temacie. Ja juz wiem ze w mojej miejscowosci ,,skalanie,, sie Murzynem czy Arabem skutkowalo by tym ze juz wiecznie skazana bym byla tylko na panow tej nacji:) / mieszkam w miescie 200tys wiec nie mozna powiedziec ze na ,, zadupiu,,/ Odpowiedz Link Zgłoś
kristina.elena Re: Pytanie-sonda! 30.05.10, 20:24 No nieźle...<szok!> A może ci faceci, co to się tak oburzają, boją się skompromitować;-) boją się, że nie dorównają Arabom i Murzynom <hahaha>;-) Jak to jest panowie??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinkaa Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 22:36 ja słyszałam coś jeszcze gorszego: Amerykanie celowo wszczepili czarnym tego HIVa (przy podawaniu jakiejs szczepionki). Oczywiście nie wiadomo ile w tym prawdy, ale podobno są rządzący światem tzw. iluminaci, którzy realizują strategię wyniszczenia ludzi... fakt jest taki że na amerykańskim dolarze widnieje symbol iluminatów- oko w trójkącie. Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: Pytanie-sonda! 27.05.10, 23:52 katrinkaa napisała: > ja słyszałam coś jeszcze gorszego: Amerykanie celowo wszczepili > czarnym tego HIVa (przy podawaniu jakiejs szczepionki). Oczywiście > nie wiadomo ile w tym prawdy, ale podobno są rządzący światem tzw. > iluminaci, którzy realizują strategię wyniszczenia ludzi... > fakt jest taki że na amerykańskim dolarze widnieje symbol iluminatów- > oko w trójkącie. katrunka mi się wydaje że 99% jest w tym prawdy. Interesuje się historią i analogiczną dzialanością w XIX wieku np było wolnomularstwo ukryte w podziemu finansowane przez państwo,które eliminowało np. rózne jednostki według własnych dogmatów - podobnie z Amerykanami i ich misją zbawienia świata. To smutne ,że niektóre państwa roszczą sobie prawo do sądu nad daną rasą. Ale wracając do Egipcjan , no nieźle dowaliliście z tym "poprawianiem" mi się raczej wydaje ,że ci cali koledzy z pracy , podwórka klubów itd bardziej są przerażeni. Bo wiem nie oszukujmy się Arabowie i Murzyni słyną z tego , żę posiadają duży sprzęt i nikt im tego stołka nie zabierze niestety. A Ci najbardziej nietolerancyjni mogą nadrobić tylko głupim gadaniem , bowiem nie ma się co taki przeciętniaczek o przeciętnym rozmiarze mierzyć z Arabem. Gorzka ale niezakłamana prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Pytanie-sonda! 28.05.10, 00:17 A ja wam wrzucę do wątku taką historyjkę:mój kolega z pracy,Bułgar od lat mieszkający w Polsce,łajdus i babiarz okropny,w trakcie rozpadu związku z żoną Polką miał właściwie do niej jeden zarzut,a mianowicie że nie ma klasy...bo najpierw był Bułgar (on),po nim Turek,a po Turku to już chyba tylko Czeczeniec.Jak to skomentujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
zicc1 Re: Pytanie-sonda! 28.05.10, 09:14 basboosa napisała: > katrinkaa napisała: > > > ja słyszałam coś jeszcze gorszego: Amerykanie celowo wszczepili > > czarnym tego HIVa (przy podawaniu jakiejs szczepionki). Oczywiście > > nie wiadomo ile w tym prawdy, ale podobno są rządzący światem tzw. > > iluminaci, którzy realizują strategię wyniszczenia ludzi... > > fakt jest taki że na amerykańskim dolarze widnieje symbol iluminatów- > > oko w trójkącie. > > katrunka mi się wydaje że 99% jest w tym prawdy. Interesuje się historią i anal > ogiczną dzialanością w XIX wieku np było wolnomularstwo ukryte w podziemu finan > sowane przez państwo,które eliminowało np. rózne jednostki według własnych dogm > atów - podobnie z Amerykanami i ich misją zbawienia świata. To smutne ,że niekt > óre państwa roszczą sobie prawo do sądu nad daną rasą. > > Ale wracając do Egipcjan , no nieźle dowaliliście z tym "poprawianiem" mi się r > aczej wydaje ,że ci cali koledzy z pracy , podwórka klubów itd bardziej są prze > rażeni. Bo wiem nie oszukujmy się Arabowie i Murzyni słyną z tego , żę posiadaj > ą duży sprzęt i nikt im tego stołka nie zabierze niestety. A Ci najbardziej nie > tolerancyjni mogą nadrobić tylko głupim gadaniem , bowiem nie ma się co taki pr > zeciętniaczek o przeciętnym rozmiarze mierzyć z Arabem. Gorzka ale niezakłamana > prawda. Arabowie i rozmiary,hihi. Przecietny Arab jest wzrostu siedzacego psa:-) Taki bajki to mozesz opowiadac tym co nigdy Araba nie widzieli:-) Przecietny Arab siega Europejczykowi z polnocy do ramienia, poza tym sa drobniejsi i gorzej zbudowani. Niestety wielu Polkom nie przeszkadza, ze ich habibi mierzy okolo 160 cm, wazy 45 kg i w wieku 25 lat nie ma wiekszosci zebow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Pytanie-sonda! 28.05.10, 09:16 basboosa napisała: > katrinkaa napisała: > > > ja słyszałam coś jeszcze gorszego: Amerykanie celowo wszczepili > > czarnym tego HIVa (przy podawaniu jakiejs szczepionki). Wielu ludzi na calym swiecie zostalo w ten sposob zarazonych w czasach niskiej swiadomosci o chorobie.Chocby chorych na chemofilie. Oczywiście > > nie wiadomo ile w tym prawdy, ale podobno są rządzący światem tzw. > > iluminaci, którzy realizują strategię wyniszczenia ludzi... > > fakt jest taki że na amerykańskim dolarze widnieje symbol iluminatów- > > oko w trójkącie. > > katrunka mi się wydaje że 99% jest w tym prawdy. Interesuje się historią i anal > ogiczną dzialanością w XIX wieku np było wolnomularstwo ukryte w podziemu finan > sowane przez państwo,które eliminowało np. rózne jednostki według własnych dogm > atów - podobnie z Amerykanami i ich misją zbawienia świata. To smutne ,że niekt > óre państwa roszczą sobie prawo do sądu nad daną rasą. Zbyt daleko posunieta teoria spiskowa > > Ale wracając do Egipcjan , no nieźle dowaliliście z tym "poprawianiem" mi się r > aczej wydaje ,że ci cali koledzy z pracy , podwórka klubów itd bardziej są prze > rażeni. masz racje,przerazeni glupota tych kobiet.Za tzw. komuny w polsce uczylo sie wielu arabow,murzynow np.z Kuby i wiele idiotek wydalo sie za nich .W Polsce,gdzie srednia zarobkow wynosila ok.15USD owi np.arabowie przyjezdzali z Iraku,Libii i innych prokomunistycznych arabskich krajow odgrywajac bogatych synow szejkow przed idiotkami delikatnie mowiac,ktore to myslaly ze zlapaly Pana Boga za piety.W rzeczywistosci byli oni golodupcami.Ci naprawde z bogatych rodzin np.z ZEA uczyli sie w GB,czy USA.Owe idiotki dopiero po przybyciu do domow swych idealow zaczely przecierac oczy,z regoly za pozno.Jak widac niewiele sie zmienilo od tamtego czasu. Bo wiem nie oszukujmy się Arabowie i Murzyni słyną z tego , żę posiadaj > ą duży sprzęt i nikt im tego stołka nie zabierze niestety. Byly kiedys prowadzone badania statystyczne m.in. nad owym sprzetem.Srednia rozmiarow bialych,sniadych czy czarnych nie wykazala istotnych roznic,jedynie azjaci odbiegali od sredniej in minus. A Ci najbardziej nie > tolerancyjni mogą nadrobić tylko głupim gadaniem , bowiem nie ma się co taki pr > zeciętniaczek o przeciętnym rozmiarze mierzyć z Arabem. Gorzka ale niezakłamana > prawda. Zgadzam sie ze nie moze sie mierzyc z arabami-tyle ze z tymi z Janowa podlaskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinkaa Re: Pytanie-sonda! 28.05.10, 14:13 basboosa napisała: > katrunka mi się wydaje że 99% jest w tym prawdy. Ja się zaczęłam nad tym zastanawiać, po tym jak spędziłam miesiąc w Brazylii (byłam u znajomych). Odwiedziliśmy wujka jednego znajomego. Wujek ten był prezydentem miasta i szykował się do kampanii wyborczej na rządzącego regionem (nie pamiętam jak to stanowisko u nich się nazywa-powiedzieli mi portugalską nazwę). Przy okazji tych odwiedzin zwróciłam uwagę,na to że w jego gabinecie wisiało odznaczenie masonerii! daje do myślenia,prawda? > > Ale wracając do Egipcjan , no nieźle dowaliliście z tym "poprawianiem" mi się r > aczej wydaje ,że ci cali koledzy z pracy , podwórka klubów itd bardziej są prze > rażeni. Bo wiem nie oszukujmy się Arabowie i Murzyni słyną z tego , żę posiadaj > ą duży sprzęt też mi się wydaje,że najbardziej wkurzy się facet który ma kompleks na punkcie swojego rozmiaru, kiedy usłyszy że jego dziewczyna była z Arabem;) Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 28.05.10, 09:28 Co za inteligencja i wiedza!!! Nic dziwnego, ze musicie zadawac sie z niepismiennymi operatorami wielbladow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikastocka Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 28.05.10, 10:10 Wynik sondy przeprowadzonej na grupie mężczyzn w wieku ok. 30 + Liczba badanych 10 (biali, wykształcenie wyższe, dobrze sytuowani bankowcy) Czy były związek twojej dziewczyny/żony z mężczyzną innej narodowości byłby przeszkodą we wspólnym życiu, jeśli tak - to o jaką narodowość chodzi? Odpowiedzi były różne: 8 - nie nie ma to znaczenia, ale ... za wyjątkiem murzynów i "brudnych arabusów" (to jest cytat) 2 - ma znaczenie, bo to znaczy, że szukała przygód ( w tym przypadku koledzy zaznaczali, że nie ma znaczenia narodowość) Po zapytaniu, czy wezmą udział w sondzie najpierw wypytywali po co mi to i czy osobiście mnie to dotyczy, niby przyjęli do wiadomości, że to tylko teoria, ale jednak temacik przy kawie mają lotny. Patrzą dziwnie, ponieważ wróciłam dopiero co z Egiptu. Nieficjalnie Panowie mówili, że nie chodzi im o rozmiar przyrodzenia w przypadku najbardziej nie lubianych nacji, ale o to , że Arabowie mają u nas złą opinię jeszcze z lat poprzednich, kiedy - tu znowu cytat - Polki latały za arabusami jak suki". Osobiście powiem tylko tyle, że żaden ze znanych mi polskich facetów nie miał tak miodowych oczu jak przystojniak z Egiptu ( po za tym ten przystojniak miał 180 wzrostu i muskularną budowę ciała, co do przyrodzenia nie wiem nie zdążyłam sprawdzić) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zicc1 Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 28.05.10, 10:21 Tyle ze 180 cm wzrostu wsrod Polakow czy Niemcow to norma, a u Arabow to tak samo czeste jak Polacy majacy ponad 205 cm wzrostu:-) Po zamachach na WTC byl nawet taki dowcip(amerykanski), ze bin Laden, ktory ma jakies 2 metry wzrostu, posiada 10 sobowtorow. 10??? Przeciez wsrod 300 mln Arabow nie znajdzie sie 10 o podobnych warunkach fizycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 28.05.10, 15:05 zicc1 napisał: > Tyle ze 180 cm wzrostu wsrod Polakow czy Niemcow to norma, a u > Arabow to tak samo czeste jak Polacy majacy ponad 205 cm wzrostu:-) Tak to wlasnie jest z tym wzrostem.Mam na codzien od lat doczynienia z arabami z roznych krajow i majac troszke ponizej owych 180 to wyzszych od siebie ciezko mi sobie przypomniec.W Polsce to normalka.Wiec nie bardzo wiem z kad niby taki wysyp tych wysokich np. nad nilem? > > Po zamachach na WTC byl nawet taki dowcip(amerykanski), ze bin > Laden, ktory ma jakies 2 metry wzrostu, posiada 10 sobowtorow. 10??? > Przeciez wsrod 300 mln Arabow nie znajdzie sie 10 o podobnych > warunkach fizycznych. Widzial kto arabska druzyne koszykarska? Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 13:47 Gdy pisałam o sprzęcie Arabów miałam na myśli krocze a nie wzrost. Zresztą co to w ogóle za wytykanie wzrostu innym rasom. Może porównajcie się do Pigmejów jak macie takie kompleksy . Wzrost nie ma w ogóle nic wspólnego z owym tematem. Wiele kobiet jeździ do Egiptu na dobry sex bo mąż, chłopak czy były siódma woda po kisielu nie był wstanie doprowadzić ich do orgazmu. Oczywiście Polacy,Niemcy,Anglicy czy Czesi nadrabiają kulturą , pieniędzmi , wykształceniem i oczytaniem ale tak jak pisałam wcześniej nie mogą pochwalić się aż tak długimi penisami. Oczyście nie liczy się długość ale technika , ale niekażdemu z nich chce się zmieniać pozycje i zadbać o komfort swojej kochanki. Jedynie co można zarzucić Egipcjanom to rozprzestrzeniającego się wirusa wątroby typu C . Przez niewiedzę i ciemnotę rajski sex może skończyć się nawet trumną. Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 17:28 basboosa napisała: > Gdy pisałam o sprzęcie Arabów miałam na myśli krocze a nie wzrost. jak juz pisalem byly kiedys przeprowadzone badania statystyczne owego sprzetu i nie wykazaly szczegolnych roznic miedzy bialymi,sniadymi i czarnymi.Jedynie zolci azjaci odbiegali od normy na minus. Zresztą co t > o w ogóle za wytykanie wzrostu innym rasom. Może porównajcie się do Pigmejów ja > k macie takie kompleksy . Wzrost nie ma w ogóle nic wspólnego z owym tematem. W > iele kobiet jeździ do Egiptu na dobry sex bo mąż, chłopak czy były siódma woda > po kisielu nie był wstanie doprowadzić ich do orgazmu. Co takim razie maja powiedziec mezczyzni jadacy na dobry sex do np.tajlandi bo zona,dziewczyna czy byla siodma woda po kisielu w lozku zachowuje sie jak pien drzewa? > > Oczywiście Polacy,Niemcy,Anglicy czy Czesi nadrabiają kulturą , pieniędzmi , wy > kształceniem i oczytaniem ale tak jak pisałam wcześniej nie mogą pochwalić się > aż tak długimi penisami. Rozumiem ze piszesz o arabach z janowa Podlaskiego. Oczyście nie liczy się długość ale technika , ale niek > ażdemu z nich chce się zmieniać pozycje i zadbać o komfort swojej kochanki. > > Jedynie co można zarzucić Egipcjanom to rozprzestrzeniającego się wirusa wątrob > y typu C . Przez niewiedzę i ciemnotę rajski sex może skończyć się nawet trumną Tylko tyle? To przeciez taka drobnostka ze az niewarta uwagi. > . Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 17:51 Przeciez Arabowie sa tej samej rasy co Europejczycy, to typ zblizony do Europejczykow z poludnia. Sycyliczczycy czy Andaluzyjczycy rowniez sa niscy i drobni. Seksturystki jednak wierza w te brednie o Arabach z olbrzymimi penisami:-) Niestety moje drogie panie badania nie potwierdzaja waszych "obserwacji", bo Arabowie maja mniejsze czlonki niz zachodni Europejczycy. Informacje na ten temat mozna znalezc dosc latwo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gail7 Arabowie maja takie jak Hindusi:-) 29.05.10, 18:10 Jednak wzrost ma znaczenie. wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Dla-nich-prezerwatywy-sa-za-duze,wid,11816447,wiadomosc.html Indyjscy mężczyźni skarżą się, że prezerwatywy robione w uniwersalnych międzynarodowych rozmiarach są dla nich za duże - podaje BBC. Ponad 1200 wolontariuszy przez dwa lata podróżowało po Indiach prowadząc badania i mierząc co do milimetra penisy mieszkających tam mężczyzn. Badania wykazały, że ponad 60% indyjskich mężczyzn ma penisy krótsze o 3 do 5 centymetrów od międzynarodowych standardów stosowanych przy produkcji prezerwatyw. Według specjalistów ds. zdrowia reprodukcyjnego, dla indyjskiego społeczeństwa za duże prezerwatywy to poważny problem. Okazuje się bowiem, że aż jedna na pięć stosowanych tam "gumek" zsuwa się w trakcie stosunku z penisa lub ulega uszkodzeniu. Indie są zaś państwem, w którym notuje się największą liczbę zakażeń wirusem HIV. Problem mógłby zostać rozwiązany poprzez stosowanie prezerwatyw w różnych rozmiarach. Jednak mężczyźni wstydzą się prosić w aptece o mniejszy rozmiar prezerwatyw. Dlatego najlepszym rozwiązaniem - zdaniem ekspertów - jest wprowadzenie samoobsługowych automatów, w których byłyby dostępne różne rozmiary kondomów. wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Dla-nich-prezerwatywy-sa-za-duze,wid,11816447,wiadomosc.html Standardowa europejska prezerwatywa przewidziana została na członek o średniej długości ok. 14 cm podczas wzwodu (wg raportu Kinseya z 1948 roku – 15,25 cm, wg badania Wessellsa z 1996 roku – 13 cm). Rozmiar takiej średniej statystycznej gumki to ok. 180 mm długości i ok. 53 mm w obwodzie. Ludzie (i prącia) są jednak różni i okazało się, że to, co dobre dla Europejczyków, jest zbyt duże dla Hindusów (mających najmniejsze członki na świecie – w czasie wzwodu 12,5 cm), ale zbyt małe dla Sudańczyków, szczęśliwych posiadaczy największych penisów świata, w stanie erekcji osiągających 19–20 cm. Prezerwatywy w zależności od rynku zbytu produkuje się w trzech podstawowych rozmiarach: L (afrykański), M (europejski) i S (azja- tycki). Jednak w obrębie każdej z trzech grup pojawiają się kondomy dłuższe i nieco szersze niż standardowe (np. Durex Comfort XL, Unimil Special Collection XXL, RFSU Okeido, Contex Extra Large), co w większości przypadków służy jedynie poprawie samopoczucia (rozciągliwy lateks jest w stanie dopasować się do większego rozmiaru), a w związku z tym świetnie się sprzedaje. Na polskim rynku do największych należy Durex Comfort XL, liczący 218 mm długości i 63 mm w obwodzie. Dla równowagi istnieją też kondomy dla wyjątkowo ubogo wyposażonych panów, nazywane „ściśle przylegającymi” (np. Exotica Snugger Fit, Durex Close Fit czy RFSU Mamba). www.focus.pl/cywilizacja/zobacz/publikacje/jakie-sa-rozmiary-prezerwatyw/ Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 18:14 Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) basboosa 29.05.10, 13:47 Odpowiedz Gdy pisałam o sprzęcie Arabów miałam na myśli krocze a nie wzrost. ...no,no...co za doswiadczenie basboosa...pochwal się na podstawie ilu obejrzanych arabskich kroczy odwazasz sie na takie stwierdzenia o ich wielkosci? Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 18:38 dana_n napisała: > Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) > basboosa 29.05.10, 13:47 Odpowiedz > Gdy pisałam o sprzęcie Arabów miałam na myśli krocze a nie wzrost. > > > ...no,no...co za doswiadczenie basboosa...pochwal się na podstawie ilu > obejrzanych arabskich kroczy odwazasz sie na takie stwierdzenia o ich wielkosci > ? Moze habisiowi krokodyl obie nogi odgryzl przy samej d..e,wtedy rzeczywiscie ma sprzet az do samej ziemi:-) Choc mam w to duze watpliwosci jako ze krokodyle byle czego nie jedza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 22:05 dana_n napisała: > Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) > basboosa 29.05.10, 13:47 Odpowiedz > Gdy pisałam o sprzęcie Arabów miałam na myśli krocze a nie wzrost. > > > ...no,no...co za doswiadczenie basboosa...pochwal się na podstawie ilu > obejrzanych arabskich kroczy odwazasz sie na takie stwierdzenia o ich wielkosci > ? Hohoho i co myślisz ,że mi pojechałaś ? Nie trzeba facetom włazić do łózka ,żeby przekonać się jakiego ma penisa :] tu Cie oświece. Wystarczy spojrzeć na rozmiar dłoni , i stóp :) Stara praktyka jak świat , czyżbyś takich rzeczy nie wiedziała , pani Sarkazm? Odpowiedz Link Zgłoś
zicc1 Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 30.05.10, 11:08 basboosa napisała: > dana_n napisała: > > > Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) > > basboosa 29.05.10, 13:47 Odpowiedz > > Gdy pisałam o sprzęcie Arabów miałam na myśli krocze a nie wzrost. > > > > > > ...no,no...co za doswiadczenie basboosa...pochwal się na podstawie ilu > > obejrzanych arabskich kroczy odwazasz sie na takie stwierdzenia o ich wie > lkosci > > ? > > Hohoho i co myślisz ,że mi pojechałaś ? Nie trzeba facetom włazić do łózka ,żeb > y przekonać się jakiego ma penisa :] tu Cie oświece. Wystarczy spojrzeć na rozm > iar dłoni , i stóp :) Stara praktyka jak świat , czyżbyś takich rzeczy nie wied > ziała , pani Sarkazm? a widzialas kiedys jakie stopy maja ci niscy Arabowie?:-) Sproboj kupic buty w kraju arabskim dla wysokiego Europejczyka to zobaczysz jaki to problem. Nawet na poludniu Europy, gdzie ludzie sa generalnie nizsi, typowy Niemiec czy Holender ma problem z kupieniem butow. Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 30.05.10, 07:57 rikifiki napisał: > Co takim razie maja powiedziec mezczyzni jadacy na dobry sex do > np.tajlandi bo zona,dziewczyna czy byla siodma woda po kisielu w > lozku zachowuje sie jak pien drzewa? > A wiesz, że korzystając z usług Tajlandek , czasem sypiasz z dzieckiem. W domach publicznych w Tajlandii jest zbieranina różnych narodowości, te dziewczyny trafiają do domów publicznych, przez oszustwo. Obiecuje im się pracę w fabrykach a niestety trafiają do burdelu.Specjalnie się je gwałci w wieku 12 lat , żeby były nie czyste i nie pozostało im nic innego jak trafić do burdelu. Przez wiele lat muszą odrabiać " niby " dług , który mają wobec pośredników, mama sun, itd lista jest długa. Faszerują je prochami na początku , żeby się przełamały , usuwają niezliczone ilości ciąż w warunkach co najmniej kiepskich, nie dają jeść i trzymają w klitkach wielkości mojego schowka czyli jakieś 3 m2 , na zmianę te dziewczyny korzystają z jednego łóżka. Ale cóż tam ważne , że Tajka zrobi Ci dobrze za śmieszne pieniądze. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 30.05.10, 08:29 rubio.3 napisała: > rikifiki napisał: > > Co takim razie maja powiedziec mezczyzni jadacy na dobry sex do > > np.tajlandi bo zona,dziewczyna czy byla siodma woda po kisielu w > > lozku zachowuje sie jak pien drzewa? > > > > A wiesz, że korzystając z usług Tajlandek , czasem sypiasz z dzieckiem. W domac > h > publicznych w Tajlandii jest zbieranina różnych narodowości, te dziewczyny > trafiają do domów publicznych, przez oszustwo. Obiecuje im się pracę w fabrykac > h > a niestety trafiają do burdelu.Specjalnie się je gwałci w wieku 12 lat , żeby > były nie czyste i nie pozostało im nic innego jak trafić do burdelu. Przez wiel > e > lat muszą odrabiać " niby " dług , który mają wobec pośredników, mama sun, itd > lista jest długa. Faszerują je prochami na początku , żeby się przełamały , > usuwają niezliczone ilości ciąż w warunkach co najmniej kiepskich, nie dają jeś > ć > i trzymają w klitkach wielkości mojego schowka czyli jakieś 3 m2 , na zmianę te > dziewczyny korzystają z jednego łóżka. Ale cóż tam ważne , że Tajka zrobi Ci > dobrze za śmieszne pieniądze. Żenada Oczywiscie ze wiem ze niestety tak sie dzieje ale tajlandie wymienilem tylko i wylacznie jako przyklad sex turystyki a nie wzor do nasladowania.Moze byc np.ZEA,Bahrain na przyklad gdzie to juz sa raczej pelnoletnie,posiadajace paszporty.Poza tym w wielu krajach rowniez obsluga hotelowa plci zenskiej dorabia po godzinach niekoniecznie w oficjalnym burdelu za miske ryzu.tak wiec przyczyny skokow w tzw. bok nie leza wylacznie po jednej i tej samej stronie,z ta roznica ze faceci nie dorabiaja do tego idiotycznych teorii o wielkiej milosci od pierwszego spojrzenia,ba nawet od pierwszego chata:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 19:18 basboosa napisała: > Oczywiście Polacy,Niemcy,Anglicy czy Czesi nadrabiają kulturą , pieniędzmi , wy > kształceniem i oczytaniem To zaiste godne najwiekszego pozalowania cechy prawdziwego,europejskiego mezczyzny.Nie dziwi zatem fakt poszukiwania tych prawdziwych nad nilem- bez kultury,kasy,wyksztalcenia i oczywisci co zatym stoi i oczytania. Juz maluje sie jako zywo obraz hotelowego habisia wypisz wymaluj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 29.05.10, 23:26 hehehe...no to wyszlo ze basboosa gustuje w niedouczonych,biednych, siorbiacych, pierdzacych arabach ale za to z duzym przyrodzeniem a sprawdza to ogladajac habisiowe rece i stopy;) -bo musi sie zastanowic czy warto wskoczyc z nim do lozka... no wreszcie poznalismy Twoje marzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 30.05.10, 00:27 dijonka napisała: > hehehe...no to wyszlo ze basboosa gustuje w niedouczonych,biednych, > siorbiacych, pierdzacych arabach ale za to z duzym przyrodzeniem a > sprawdza to ogladajac habisiowe rece i stopy;) -bo musi sie > zastanowic czy warto wskoczyc z nim do lozka... no wreszcie > poznalismy Twoje marzenia ;) O tak ;d to może teraz ty sie podziel swoimi marzeniami co? Tępa jesteś tyle ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: Moze cyklisci wymyslili AIDS?:-) 30.05.10, 00:45 basboosa...a nie lepiej tylko spojrzeć na nos...taka teoria też jest..:-)))..i wtedy wiesz wszystko nawet jak facet trzyma ręce w kieszeni i w za duzych butach lata..;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zicc1 habisie marnie wypadaja 30.05.10, 14:26 Sredni wzrost mezczyzn: Holendrzy 184 cm Szwedzi 182 cm Niemcy 181 cm Estonczycy 179 cm Francuzi 177 cm Wegrzy 176 cm Wlosi 176 cm Izraelczycy 176 cm Portugalczycy 174 cm Brazylijczycy 169 cm Meksykanie 167 cm Irakijczycy 165 cm Bahrajnczycy 165 cm Indusi 165 cm Nigeryjczycy 164 cm Filipinczycy 163 cm en.wikipedia.org/wiki/Human_height Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: habisie marnie wypadaja 30.05.10, 17:14 Srednia wzrostu polakow-178cm co plasuje nas w czolowce tak czy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Habisie cierpia na nadwage?;-) 04.06.10, 17:45 Nic dziwnego, ze na arabskiej ulicy typowy widok to mlody habis, ktory mierzy ze 160 cm a wazy jakies 120 kg. religiapokoju.blox.pl/2010/06/Zydzi-glodza-Arabow-w-Strefie-Gazy.html#ListaKomentarzy Przystojniacy,haha Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: wracając do sondy 15.06.10, 11:09 Ciekawe ile z Was bedac aktualnie w zwiazku z polakiem,europejczykiem innymi slowy niearabem przyznala sie do romansu w przeszlosci z habisiem,a ile tego nie zrobilo? Re: Pytanie-sonda! Wracając do pytania w sondzie , sformułowanie „ przyznanie się „ nasuwa się odpowiedź „przyznanie się do winy „ , a to nie jest przestępstwo. Zaspokoję twoją ciekawość , ja poinformowałam mojego chłopaka o tym że , spotykałam się z Egipcjaninem i mam kilku Egipskich przyjaciół. Nie ogolił mi głowy i nie wytatuowała szkarłatnej litery , interesowało go o czym rozmawiamy , co mi się w nim podobało a co nie , jak wygląda życie na normalnym egipskim osiedlu. Tylko tyle , nigdy nie usłyszałam od niego słowa dezaprobaty. Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: wracając do sondy 15.06.10, 23:21 latika napisala Nie ogolił mi głowy i nie wytatuowała szkarłatnej litery , co za metody...jak w Zwiazku Radzieckim Odpowiedz Link Zgłoś
panna.m.igotka Re: wracając do sondy 16.06.10, 15:06 dijonka napisała: > latika > napisala > Nie ogolił mi głowy i nie wytatuowała > szkarłatnej litery , > > co za metody...jak w Zwiazku Radzieckim I nic w tym dziwnego, ale w ZSSR o czymś takim nie słyszałam, a wręcz przeciwnie mieszane związki były ogólnie uznawane za czasów Stalina. Natomiast golenie głowy, głównie kobiet, było popularnym precedensem m.in. w Niemczech podczas II WŚ. Powodem były związki niearyjskie i o dziwo była to reakcja typowa tylko dla naszych "zachodnich sąsiadów". Zadziwiające, że w tamtych czasach tolerancja związków "niekonwencjonalnych" w Polsce była na znacznie wyższym poziomie w latach '40 ubiegłego wieku niż obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: wracając do sondy 16.06.10, 18:06 mozna sypiac z kazdym z kim sie tylko podoba,tylko trzeba uwazac , na choroby i niechciane ciaze,jezeli nikomu nie wyrzadzam krzywdy i nie jestem w stalym zwiazku ,moge miec rano turka w poludnie araba wieczorem wlocha,i sama wiem z kim mi jest fajnie wlozku Odpowiedz Link Zgłoś
cccotka Re: wracając do sondy 16.06.10, 18:33 gosia0409 napisała: > mozna sypiac z kazdym z kim sie tylko podoba,tylko trzeba uwazac > , na choroby i niechciane ciaze,jezeli nikomu nie wyrzadzam krzywdy i nie jeste > m > w stalym zwiazku ,moge miec rano turka w poludnie araba wieczorem wlocha,i sama > wiem z kim mi jest fajnie wlozku ...........jasne i jeszcze im plac za to ze dajesz im sie ,,dmuchac,,:) boooosz kobieto zachowaj resztki godnosci Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: wracając do sondy 16.06.10, 22:49 ja nie jestem zakonnica,tylko zdrowa atrakcyjna kobieta i jestem zadowolona z mojego zycia ,robie dokladnie to co chce bo mam ten komfort ze moge sobie na to pozwolic,poz Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: wracając do sondy 16.06.10, 22:51 godnosc to sie nazywa codziennie rano wstac z lozka popatrzyc w lustro i byc w porzadku wobec siebie i innych, a ja jestem Odpowiedz Link Zgłoś
cccotka Re: wracając do sondy 17.06.10, 07:02 gosia0409 napisała: > godnosc to sie nazywa codziennie rano wstac z lozka popatrzyc w lustro i byc w > porzadku wobec siebie i innych, a ja jestem super:) to moze zdradz nam na forum ile tak rocznie wydajesz kasy na ,,sponsorowanie,, habibkow ewentualnie panow innych nacji ???:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: wracając do sondy 17.06.10, 17:27 ja nie wydaje na nikogo tylko na siebie bo za skapa jestem,uwazam ze to panowie na mnie maja wydawac bo jestem tego warta Odpowiedz Link Zgłoś