12.09.10, 22:24
Dziewczyny nudno tu się robi od jakiegoś czasu tylko Schaggy i Schaggy i Schaggy sporadycznie pojawi się Bob ale coś ostatnio spadł z popularnością wyprzedził go Schaggy!nie ma juz innych ciekawych tematów!ile mozna czytać tą sama historie tylko że opisywaną przez inną laske!
Obserwuj wątek
    • 2009wa-wa Re: nudnoo 12.09.10, 22:35
      To napisz cos ciekawego zeby nie bylo nudno.....
      • walhalla7 Re: nudnoo 12.09.10, 23:28
        z tego wynika, że większość kobiet jeżdzi do tego samego hotelu :D
        można poznać jego nazwę?
    • feel_good_inc Re: nudnoo 13.09.10, 08:42
      carolina.3 napisała:
      > Dziewczyny nudno tu się robi od jakiegoś czasu tylko Schaggy i Schaggy i Schagg
      > y sporadycznie pojawi się Bob ale coś ostatnio spadł z popularnością wyprzedził
      > go Schaggy!nie ma juz innych ciekawych tematów!ile mozna czytać tą sama histor
      > ie tylko że opisywaną przez inną laske!

Forum przez parę dni było na świeczniku, zakochane w egipskich odpowiednikach świniopasów zostały gremialnie wyśmiane, więc się pochowały. Ot, cała tajemnica nudy na forum ;)
      • rikifiki Re: nudnoo 13.09.10, 09:07
        feel_good_inc napisał:

> Forum przez parę dni było na świeczniku, zakochane w egipskich odpowiednikach ś
        > winiopasów zostały gremialnie wyśmiane, więc się pochowały. Ot, cała tajemnica
        > nudy na forum ;)

trzeba za tem zaczekac na nastepny wysyp wielce zakochanych w lezakowych,sprzataczach,czyscicielach basenow itp. elycie ktory niechybnie nastapi:-)
        >
        • blueoxy.gen Re: nudnoo 13.09.10, 09:45
          Teraz się zacznie wysyp powakacyjnych ,niechcianych ciapatych ciąż. Należy przygotować obywatelskie porfele na wypłatę alimentów dla porzuconych muz egipskich ręcznikowych ,leżakowych i basenowych. Hłe,hłe ... !!!
          • rikifiki Re: nudnoo 13.09.10, 11:40
            blueoxy.gen napisała:

> Teraz się zacznie wysyp powakacyjnych ,niechcianych ciapatych ciąż. Należy prz
            > ygotować obywatelskie porfele na wypłatę alimentów dla porzuconych muz egipskic
            > h ręcznikowych ,leżakowych i basenowych. Hłe,hłe ... !!!

Nie zapominaj tez o znacznie wzmozonym ruchu w gabinetach skorno-wenerologicznych:-)))
            • sharm78 Re: nudnoo 13.09.10, 19:58
              ale wy podli jesteście :) a biedne dziewczęta tam wielce zakochane i pewnie gromy na was lecą :)
              • anianeczka Re: nudnoo 13.09.10, 20:11
                nudnoo się zrobiło ponieważ część osób jest tutaj żeby nabijać się z kogoś nieszczęscia, a część nie chce czytać o udanych związkach, bo i tak nie wierzą, że jakiś Egipcjanin może być normalny
                • sharm78 Re: nudnoo 13.09.10, 20:44
                  a to normalny facet to taki, który ciągnie ile wlezie kasę od kobiety? :)a no i zapomniałam dodać-non stop oszukuje:) fajne pojecie normalnosci hehe
                  • anianeczka Re: nudnoo 13.09.10, 21:21
                    bez przesady - a wszyscy Polacy to pijacy ? a może wszyscy Polacy to abstynenci ? nie ma wszystkich co do jednego worka wkładać :) każdy człowiek na całym świecie jest inny, a Egipcjanie w kururtach robią to na co laski im pozwalają :) jak naiwnie dają kasę to biorą
                    • blueoxy.gen Re: nudnoo 13.09.10, 21:28
                      anianeczka napisała:

" a Egipcjanie w kururtach robią to na co laski im pozwalają > jak naiwnie dają kasę to biorą

===============================
                      ...albo pozwlają sobie robić laski i jeszcze kasę za to biorą. Spryciule.
                    • 2009wa-wa Re: nudnoo 13.09.10, 21:33
                      Anianeczka: to nie jest tak jak ty piszesz, nie mozna porownywac Polakow z Egipcjanami, to calkiem inna kultura i mentalnosc, nigdy w moim zyciu nie poznalam Polaka ktory by mnie prosil o pieniadze bo jego mama jest chora, bo brat potrzebuje nerke itd......
                      Tu nie chodz o wkladanie wszystkich do jednego worka, i pozwalanie czy nie pozwalanie, i nikt sam od siebie nie daje kasy, po prostu oni wyludzaja, biora na litos, a dziewczyny maja dobre serce i chca pomoc, a po jakims czasie wychodzi szydlo z worka......
                      • irhana Re: nudnoo 13.09.10, 21:50
                        Hmmmm a mówimy o kurortowych habisiach czy w ogóle o wszystkich ? :) Wawa nie mów, że w całym 80- milionowym kraju wszyscy tacy są bo nie uwierzę ;)

Jakos moi znajomi ze mnie nie ciągną kasy mimo, że wiedzą że mi jej nie brakuje :) może to dlatego, że z nimi nie sypiam i mają jakiś szacunek do mnie?

• anianeczka Re: nudnoo 14.09.10, 11:06
                          i masz racje nie wierz, bo są normalni Egipcjanie też
                          • rikifiki Re: nudnoo 14.09.10, 11:50
                            anianeczka napisała:

> i masz racje nie wierz, bo są normalni Egipcjanie też

Sa,a jakze....tyle ze w bajkach:-)
                            • czarnykmin Re: ... 22.09.10, 13:15
                              "mówisz i masz" ;)
                • rikifiki Re: nudnoo 14.09.10, 11:47
                  anianeczka napisała:

> nudnoo się zrobiło ponieważ część osób jest tutaj żeby nabijać się z kogoś nies
                  > zczęscia
                  raczej bezdennej glupoty :-)

, a część nie chce czytać o udanych związkach, bo i tak nie wierzą, że
                  > jakiś Egipcjanin może być normalny

Bo nie moze i nie jest.Z tymi normalnymi to kiedys pisalem jest jak z Yeti.Wszyscy slyszeli , tyle ze nikt nie widzial:-)
                  • walhalla7 Re: nudnoo 15.09.10, 12:33
                    Dużo kobiet wierzy w miłość od pierwszego wejrzenia, bo taki model kształtuje telewizja, a szczególnie amerykańskie komedie romantyczne. Większość kobiet podświadomie ma nadzieję, że pewnego dnia i jej przydarzy się historia rodem z holywódzkiego scenariusza. Mnie nie dziwi fakt, że kobiety zakochują się w Egipcjaninach. Natomiast nie mogę pojąć dlaczego niektóre z nich mając ewidentny dowód, że ich ukochany to zwykły oszust, dalej ślepo wierzą w jego niewinność.
                  • yamyam Re: nudnoo 15.09.10, 20:38
                    rikifiki, ja rozumiem ze masz misje, ale pisanie w kolko tego samego niczego nie zmieni a robi sie tylko coraz bardziej nudne i irytujace.
                    bo co Twoj wpis to ten sam text...nie wiem, moze zacznij pisac te same texty ale od tylu??
                  • anianeczka Re: nudnoo 16.09.10, 09:30
                    rikifiki napisał:
                    Bo nie moze i nie jest.Z tymi normalnymi to kiedys pisalem jest jak z Yeti.W
                    > szyscy slyszeli , tyle ze nikt nie widzial:-)
                    tak sobie tłumacz, każdy może mieć swoje zdanie :) a ja znam wielu normalnych na poziomie ludzi z Egiptu
                    • sharm78 Re: nudnoo 16.09.10, 10:17
                      też znam normalnych ale tylko w relacjach kolega-koleżanka, mam kolegę który załatwiał w maju w Sharmie mieszkanie, całkiem bezinteresownie. Jednakże podkreślam tylko w relacjach kolega-koleżanka! na życiowego faceta się nie nadają!W związkach z nimi już nie ma nic bezinteresownego i jakoś dziwnym trafem wtedy spadają na nich wszystkie możliwe plagi egipskie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka