xysiek68 11.12.10, 12:45 wybieram sie w lipcu do titanic beach spa & aqua park w hurghadzie i morze ktoś porzieli sie opinią o tym hotelu i biurze sunfun. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arturjg Re: sun fun 02.01.11, 21:25 w 2010 bylismy z sun&fun w alibabie, opieka rezydenta na 5, lekarska na 5, hotel odpowiadał ofercie, w tym roku jedziemy 1 lipca do Titanic palac, myślę że będzie równie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mila9910 Re: sun fun 03.01.11, 07:00 Byłam w tym hotelu w ubiegłym roku i z tym biurem. Oferta zgodna z tym co otrzymaliśmy na miejscu(jeden minus to jedzenie ale to szczegół), a samo biuro jak dla mnie było ok. Korzystaliśmy z fakultetów z biura i zawsze to były wycieczki na dobrym poziomie. Kontakt Sun & Fun i opieka rezydenta od wylądowania do odlotu, a jak była potrzeba to SMS-em i odzew natychmiastowy. Życzę udanych wakacji i na pewno nie będziecie się nudzić w hotelu dużo atrakcji od rana do wieczora. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xysiek68 Re: sun fun 03.01.11, 11:44 Palace jest sąsiadem Bech (titanic), ja tez lecę 1 lipca , wylot z Katowic na 2 tygodnie. będziemy korzystać z tego samego aquaparku Odpowiedz Link Zgłoś
xysiek68 Re: sun fun 03.01.11, 11:47 o widze rypło mi się z literką chodziło mi o BEACH (zaras znajdzie się jakiś ortograf i się przyczepi) Odpowiedz Link Zgłoś