zawszenet_ewelina 14.12.10, 16:53 hallo laski macie może jakieś wieści co u Schagiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superdupa1 Re: Schagi Sea gull 14.12.10, 21:09 Bylam widzialam przezylam!!!! Nie ma o kim i o czym pisac, brod,smrod i ubustwo, to byl moj pierwszy i ostatni urlop w Egipcie, mam poczucie piekna i estetyki i nie wiem jak mozna sie zachwycac czyms co smierdzi z daleka. Wybaczcie ale tyle brodu na ulicach szczurow i karaluchow to jeszcze w zyciu nie widzialam. Jezeli chodzi o Egipcjan pracujacych w hotelach, to brak mi slow. Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Dwukrotny Egipt 16.12.10, 11:07 superdupa1 napisała: "... to byl moj pierwszy i ostatni urlop w Egipcie...Jezeli chodzi o Egipcjan pracujacych w hotelach, to brak mi slow." Superd-pa, bylas wiec w Egipcie dwa razy:) I wystarczy. Co do egipskich hotelowych recznikowych, toaletowych, bidetowych i innych animatorow majacych wziecie u pewnych Polek to slowa cisna mi sie na klawiature i nie bede ich (slow) oszczedzal. Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Laska-gluptaska 15.12.10, 17:08 Tylko pytasz? Czy czytasz tez? forum.gazeta.pl/forum/w,24864,118588202,118588202,kto_mi_moze_powiedziec_co_slychac_u_Schagiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
zawszenet_ewelina Re: Laska-gluptaska 15.12.10, 19:13 bardzo jesteś zabawny!!!!!!!!!!!!!!!! wow Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: Laska-gluptaska 15.12.10, 19:45 oj, zeby ten schagi wiedzial jak go Polki-Glupolki wspominaja;) a tak szczerze, ze zlota cos ma ten egiptus, ze ma takie powodzenie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
anianeczka Re: Schagi Sea gull 15.12.10, 20:43 Rzadko Go na szczęście widuje, ale nic się nie zmieniło - co chwilę z inną się prowadza :) A dlaczego pytasz ? Czyżbyś się zakochała ? Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Handsome Shaggy 15.12.10, 21:27 anianeczka napisała: >Czyżbyś się zakochała ? < Dlaczego mialaby robic wyjatek i nie zakochac sie w Shaggym? Shaggy jest idolem Polek. Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: Handsome Shaggy 16.12.10, 07:41 Dlaczego mialaby robic wyjatek i nie zakochac sie w Shaggym? > Shaggy jest idolem Polek Polek-Glupolek, zapomniales reczniku. frotte dodac pelna nazwe tych kobiet;) Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Egipski idol Shaggy 16.12.10, 10:36 dijonka napisała: > Polek-Glupolek, zapomniales reczniku. frotte dodac pelna nazwe tych kobiet;)< Najmocniej przepraszam wszystkie Polki bez przymiotnika. Ten brak precyzji w okresleniu juz sie nigdy nie powtorzy. Bijac sie z zasniezone piersi pozdrawiam - recznik (frotte) Odpowiedz Link Zgłoś
anianeczka Re: Handsome Shaggy 16.12.10, 17:27 Dijonka masz rację :) żeby w Nim się zakochać to trzeba mieć naprawdę niskie IQ :) Odpowiedz Link Zgłoś