muszka.o 22.12.10, 11:33 Życze wam wszystkim Wesołych Świąt i wspaniałych podróży w nadchodzacym nowym roku*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 12:44 Z przyjemnością dołączam się do życzeń koleżanki i rozwijając myśl przewodnią o podróżach -życzę tym co to samotnie wśród pustyni - kolejnych wypraw , tym co to w hotelach -wszystkich hoteli klasy gwiazdek pięć i nawet więcej , tym co to nurkują - aby jednak żarłacza białopłetwego widzieli raczej z daleka i wszystkim innym co to przylecieli do Egiptu z biurem aby nie musieli myśleć o ewentualnych reklamacjach tylko co najwyżej o wycieczkach fakultatywnych pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
tripsta.pl Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 13:29 Dzięki i Wam również! Dalekich podróży, nie tylko do Egiptu, samych pięknych piaszczystych plaż, miłej i profesjonalnej obsługi w hotelach, tanich i fajnych połączeń lotniczych, i oby zemsta faraona omijała Was szerokim łukiem, tego w nowym roku życzę Wam i sobie :-) Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 13:54 Rzeczywiście Święta czas zacząć już chyba , przynajmniej wirtualnie :-))) Dołącze się z prawdziwą przyjemnością , życząc tylko udanych wyjazdów , braku jakichkolwiek promblemów i zadowolenia . Pisząc szczerze , już się trochę stęskniłem za Egiptem po 1,5 roku przerwy , na szczęście luty blisko , więc niebawem powrócę , prawie jak syn marnotrawny . A rekiny , mam nadzieję , będą blisko , a nie daleko , jak mi życzy Deo . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 14:20 Może nieco za wcześnie!Ale co szkodzi.Raczej nic!.Oczywiście w złożeniu życzeń. Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących świąt. Wyszczególniał nie będę,(poprzednik napisał)no bo to tylko słowa.Mogę tylko dodać,że wszystkim bez wyjątku.Tym podszczypywanym,polemistom,przyjaciołom i "wrogom" forumowym,jeśli o takich można tak mówić.Zyczył bym sobie i życzę też innym,miłych wirtualnych dyskusji,bez okładania się nawzajem ozorem ,czy racjami.No bo dzięki temu właśnie wszyscy istniejemy w wirtualnym świecie.No i mamy z kim pogadać.Więc obyśmy mieli w święta i po świętach z kim ,na dokładkę doradzić,czy podpowiedzieć.Reszta sama przyjdzie.Wszystkiego najlepszego dla wpisujących się w tym wątku.Oby do siego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masi77 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 16:04 I ja się "przyklejam" do życzeń Życzę aby te święta były radosne i spędzone w miłej rodzinnej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
irhana Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 18:32 Dziekuję za życzenia i ja również życzę Wam spokojnych i zdrowych Świąt, a w przyszłym roku spełnienia wszystkich, tych małych i tych dużych, spokojnych i szalonych podróżniczych planów i marzeń. pozdrawiam gorąco ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_frigida Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 20:41 Dołączam się do życzeń : spełnienia wszystkich marzeń... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maoko Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 20:14 Byście zawsze mieli dokąd, z kim i za co podróżować - nie tylko w nadchodzącym Nowym Roku 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 23.12.10, 07:57 i ja również życzę samej pomyślności w święta i w całym nadchodzącym roku :) wspaniałych wojaży bliższych i dalszych :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia7012 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 23.12.10, 09:51 i ja się dołączam do zyczeń, zdrowych , przedewszystkim, Świąt Bożego Narodzenia , Odpowiedz Link Zgłoś
pawelmartyna Re: Do wszystkich forumowiczów*** 23.12.10, 15:30 Również wam życzę wszystkiego najlepszego.. Spełniajcie swoje marzenia, tego wam życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 24.12.10, 13:54 Dołączam się do życzeń - wielu ciepłych i słonecznych dni i mnóstwa wrażeń i nowych, pięknych doświadczeń :))) Odpowiedz Link Zgłoś