Dodaj do ulubionych

Do wszystkich forumowiczów***

22.12.10, 11:33
Życze wam wszystkim Wesołych Świąt i wspaniałych podróży w nadchodzacym nowym roku***
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 12:44
      Z przyjemnością dołączam się do życzeń koleżanki i rozwijając myśl przewodnią o podróżach -życzę tym co to samotnie wśród pustyni - kolejnych wypraw , tym co to w hotelach -wszystkich hoteli klasy gwiazdek pięć i nawet więcej , tym co to nurkują - aby jednak żarłacza białopłetwego widzieli raczej z daleka i wszystkim innym co to przylecieli do Egiptu z biurem aby nie musieli myśleć o ewentualnych reklamacjach tylko co najwyżej o wycieczkach fakultatywnych

pzdr deoand
      • tripsta.pl Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 13:29
        Dzięki i Wam również!
        Dalekich podróży, nie tylko do Egiptu, samych pięknych piaszczystych plaż, miłej i profesjonalnej obsługi w hotelach, tanich i fajnych połączeń lotniczych, i oby zemsta faraona omijała Was szerokim łukiem, tego w nowym roku życzę Wam i sobie :-)

Pozdrawiam,
        Ola
        • wojtek37k Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 13:54
          Rzeczywiście Święta czas zacząć już chyba , przynajmniej wirtualnie :-)))
          Dołącze się z prawdziwą przyjemnością , życząc tylko udanych wyjazdów ,
          braku jakichkolwiek promblemów i zadowolenia .
          Pisząc szczerze , już się trochę stęskniłem za Egiptem po 1,5 roku przerwy ,
          na szczęście luty blisko , więc niebawem powrócę , prawie jak syn marnotrawny .
          A rekiny , mam nadzieję , będą blisko , a nie daleko , jak mi życzy Deo .

Pozdrawiam

• janan2 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 14:20
        Może nieco za wcześnie!Ale co szkodzi.Raczej nic!.Oczywiście w złożeniu życzeń.

Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących świąt.

Wyszczególniał nie będę,(poprzednik napisał)no bo to tylko słowa.Mogę tylko dodać,że wszystkim bez wyjątku.Tym podszczypywanym,polemistom,przyjaciołom i "wrogom" forumowym,jeśli o takich można tak mówić.Zyczył bym sobie i życzę też innym,miłych wirtualnych dyskusji,bez okładania się nawzajem ozorem ,czy racjami.No bo dzięki temu właśnie wszyscy istniejemy w wirtualnym świecie.No i mamy z kim pogadać.Więc obyśmy mieli w święta i po świętach z kim ,na dokładkę doradzić,czy podpowiedzieć.Reszta sama przyjdzie.Wszystkiego najlepszego dla wpisujących się w tym wątku.Oby do siego!!!
        • masi77 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 16:04
          I ja się "przyklejam" do życzeń
          Życzę aby te święta były radosne i spędzone w miłej rodzinnej atmosferze.
          • irhana Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 18:32
            Dziekuję za życzenia i ja również życzę Wam spokojnych i zdrowych Świąt, a w przyszłym roku spełnienia wszystkich, tych małych i tych dużych, spokojnych i szalonych podróżniczych planów i marzeń.

pozdrawiam gorąco
            ewa
            • aqua_frigida Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 20:41
              Dołączam się do życzeń :

spełnienia wszystkich marzeń...

:)
    • maoko Re: Do wszystkich forumowiczów*** 22.12.10, 20:14
      Byście zawsze mieli dokąd, z kim i za co podróżować - nie tylko w nadchodzącym Nowym Roku 2011
      • kr_ka_11 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 23.12.10, 07:57
        i ja również życzę samej pomyślności w święta i w całym nadchodzącym roku :) wspaniałych wojaży bliższych i dalszych :) pozdrawiam serdecznie
        • bogusia7012 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 23.12.10, 09:51
          i ja się dołączam do zyczeń, zdrowych , przedewszystkim, Świąt Bożego Narodzenia ,
          • pawelmartyna Re: Do wszystkich forumowiczów*** 23.12.10, 15:30
            Również wam życzę wszystkiego najlepszego.. Spełniajcie swoje marzenia, tego wam życzę!!!
            • egiptosek Re: Do wszystkich forumowiczów*** 23.12.10, 17:25

• miriam_73 Re: Do wszystkich forumowiczów*** 24.12.10, 13:54
      Dołączam się do życzeń - wielu ciepłych i słonecznych dni i mnóstwa wrażeń i nowych, pięknych doświadczeń :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka