Dodaj do ulubionych

plaże w Sharm

21.01.11, 20:38
Czy coś wiadomo na temat rekinów w Sharm? Czy plaże są otwarte? Jeśli nie to czy tylko nie można wchodzić do wody czy tez jest zakaz plażowania?
wybieram sie w lutym.
Obserwuj wątek
    • anjolka77 Re: plaże w Sharm 21.01.11, 20:52
      Ostatnio nie słyszałam żeby były jakieś problemy, może rekiny się uspokoiły. Wszystko przez to, że ludzie nielegalnie wyławiają ryby, rekiny z powodu braku pożywienia podpływają zbyt blisko plaży. Moi znajomi lecą z alfastarem pod koniec lutego, nic póki co nie mówili żeby mieli odwoływać wakacje.
      • kpr888 Re: plaże w Sharm 23.01.11, 12:11
        Też właśnie lecę w lutym i się obawiam zamknięcia plaż. No, ale nic pocieszam się tym, że nawet jak zamkną to pozostanie nurkowanie w batyskafie lub w najgorszym przypadku łódź ze szklanym dnem. :)
        Jadę z pozytywnym nastawieniem wypoczynku choć nie ukrywam, że zanurkować z butlą i oglądać rafę to marzenie z dzieciństwa...
        • pannadygotka Re: plaże w Sharm 24.01.11, 12:03
          Mój znajomy był teraz w styczniu w Sharm i nie pozwolono im wypływać na rafę ale i tak mówił, że było wspaniale. Po kolana do morza weszli ;) A tak to leżeli na plaży, pływali w basenie i byli na fajnych wycieczkach fakultatywnych z alfą. Zrobili masę wspaniałych zdjęć. Ehhhh.... sama bym chciała gdzieś polecieć.
          • dzioucha_z_lasu Re: plaże w Sharm 24.01.11, 12:07
            Kurcze, ja lecę w lutym, jak dla mnie Egipt, to przede wszystkim rafa, jeżdżę tam w 90% po to, żeby posnurkować. Wchodzenie do kolan...?
            • powoy Re: plaże w Sharm 24.01.11, 13:11
              Dokładnie, może ktoś ma najświeższe informacje, ja też w lutym do Sharm...
              • kpr888 Re: plaże w Sharm 25.01.11, 17:02
                Najważniejsze to pozytywne nastawienie i oby dobre towarzystwo było w naszym otoczeniu :)

Reszta to tylko dodatki :)
                • pannadygotka Re: plaże w Sharm 25.01.11, 19:40
                  Myślę, że najlepiej zadzwonić do biura, oni powinni coś wiedzieć.
                  • kpr888 Re: plaże w Sharm 26.01.11, 11:02
                    Po tym co czytam w internecie śmiem powątpiewać w biura podróży.
                    Niemniej jednak dopóki sam się nie przekonam nie będę komentować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka