magdak34 21.01.11, 20:38 Czy coś wiadomo na temat rekinów w Sharm? Czy plaże są otwarte? Jeśli nie to czy tylko nie można wchodzić do wody czy tez jest zakaz plażowania? wybieram sie w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjolka77 Re: plaże w Sharm 21.01.11, 20:52 Ostatnio nie słyszałam żeby były jakieś problemy, może rekiny się uspokoiły. Wszystko przez to, że ludzie nielegalnie wyławiają ryby, rekiny z powodu braku pożywienia podpływają zbyt blisko plaży. Moi znajomi lecą z alfastarem pod koniec lutego, nic póki co nie mówili żeby mieli odwoływać wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kpr888 Re: plaże w Sharm 23.01.11, 12:11 Też właśnie lecę w lutym i się obawiam zamknięcia plaż. No, ale nic pocieszam się tym, że nawet jak zamkną to pozostanie nurkowanie w batyskafie lub w najgorszym przypadku łódź ze szklanym dnem. :) Jadę z pozytywnym nastawieniem wypoczynku choć nie ukrywam, że zanurkować z butlą i oglądać rafę to marzenie z dzieciństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pannadygotka Re: plaże w Sharm 24.01.11, 12:03 Mój znajomy był teraz w styczniu w Sharm i nie pozwolono im wypływać na rafę ale i tak mówił, że było wspaniale. Po kolana do morza weszli ;) A tak to leżeli na plaży, pływali w basenie i byli na fajnych wycieczkach fakultatywnych z alfą. Zrobili masę wspaniałych zdjęć. Ehhhh.... sama bym chciała gdzieś polecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: plaże w Sharm 24.01.11, 12:07 Kurcze, ja lecę w lutym, jak dla mnie Egipt, to przede wszystkim rafa, jeżdżę tam w 90% po to, żeby posnurkować. Wchodzenie do kolan...? Odpowiedz Link Zgłoś
powoy Re: plaże w Sharm 24.01.11, 13:11 Dokładnie, może ktoś ma najświeższe informacje, ja też w lutym do Sharm... Odpowiedz Link Zgłoś
kpr888 Re: plaże w Sharm 25.01.11, 17:02 Najważniejsze to pozytywne nastawienie i oby dobre towarzystwo było w naszym otoczeniu :) Reszta to tylko dodatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pannadygotka Re: plaże w Sharm 25.01.11, 19:40 Myślę, że najlepiej zadzwonić do biura, oni powinni coś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kpr888 Re: plaże w Sharm 26.01.11, 11:02 Po tym co czytam w internecie śmiem powątpiewać w biura podróży. Niemniej jednak dopóki sam się nie przekonam nie będę komentować. Odpowiedz Link Zgłoś