31.01.11, 12:04
Wrócił pieniązki(co do grosza),dodali gratisy(torby) i przeprosili.....Szok !!!!
Dzięki !
Obserwuj wątek
    • n.wataha Re: Exim 31.01.11, 12:06
      Komunikat Zarządu Exim Tours Polska z dnia 31.01.2011, w.s. aktualnej sytuacji w Egipcie oraz decyzji operacyjnych.

Biuro Podróży Exim Tours informuje, że zgodnie z zaleceniem Ministerstwa Spraw Zagranicznych, na temat bieżącej sytuacji w Egipcie, podjęło decyzję o odwołaniu wylotów do tego kraju w dniach 1, 4 i 6 lutego b.r.
      W związku z powyższym wszystkim klientom, których imprezy miały rozpocząć się w powyższych dniach, biuro proponuje możliwość bezkosztowej zmiany daty wylotu oraz kierunku, w terminach do 15.04.2011 (różnice cenowe, w przypadku ich wystąpienia, obciążają Klienta, z wyłączeniem zmian dotyczących tego samego obiektu).
      Jednocześnie informujemy, iż Exim Tours podjęło także decyzję o terminowym powrocie turystów, obecnie przebywających w Egipcie. Zostaną po nich wysłane puste samoloty czarterowe, w kolejnych terminach zakończenia imprez, tj. w bieżącym tygodniu.
      Bliższe informacje w tej sprawie dostępne są w call center, pod numerem 801 44 30 30. Zaznaczamy jednocześnie, że sytuacja w egipskich kurortach jest spokojna i naszym klientom nie zagraża żadne niebezpieczeństwo, biuro nasze pozostaje w stałej łączności ze swoimi rezydentami.

Więcej: www.eximtours.pl/index.php?pid=1138
    • tamerza Re: Exim 31.01.11, 12:07
      czyli wrzesniowe wakacje wybieram miedzy exim a itaka :)
    • boho-mazy Re: Exim 31.01.11, 12:12
      > gratisy(torby)

czyli puścili z torbami? :)

wniosek jest prosty:
      - są biura silne finansowo i te wolą teraz ponieść stratę, by ją w sezonie zrekompensować

- są biura słabe finansowo i te będą do ostatniej chwili sprzedawać, bo a "nóż uda się związać koniec z końcem"

• yaris9000 Re: Exim 31.01.11, 12:12
      Ja miałem zapłacone Sharm na maja,w piątek złozyłem wniosek,a dzis zadzwonili zeby przyjechac,zaznaczam ze wszystko załatwiałem nie w eximie a biurze ABC.
      • kasia_p45 Re: Exim 31.01.11, 12:19
        yaris9000 napisał:

> Ja miałem zapłacone Sharm na maja,w piątek złozyłem wniosek,a dzis zadzwonili z
        > eby przyjechac,zaznaczam ze wszystko załatwiałem nie w eximie a biurze ABC.

No to u pośrednika załatwiałeś....Zapłaciłes posrednikowi a ten pewnie jeszcze nie wysłał wszystkich pieniędzy do Eximu więc była szansa na taki obrót sprawy :))
    • kasia_p45 Re: Exim i nie tylko.. 31.01.11, 12:17
      Ale zobaczcie sami. Teraz wszystko wyjdzie na jaw... Które biuro solidne itd.
      Będzie wiadomo z kim najlepiej pojechac, żeby czuć sie pewniej ..
      A te wszystkie firmy krzaki niech sie idą bujać :))
    • eire81 Re: Exim 31.01.11, 12:26
      Brawo Exim! Na pewno wezmę to biuro pod uwagę planując letnie wakacje! Nie ufałam Eximowi i wybrałam Egipt z innym biurem, które nadal obraduje co zrobić :( Nie ufałam też Itace nie mówiąc o Triadzie z powodu złych opinii na forum a tu prosze... w tych biurach zwyciężył rozsądek i dobro klienta! Brawo!!
      • kasia_p45 Re: Exim 31.01.11, 12:43
        Nie wspomnieliście o TUI.. :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka