Dodaj do ulubionych

sharm el sheikh- marzec

28.03.11, 23:08
Witam wszystkich. Zastanawiam się nad wykupieniem tygodniowych wczasów w Sharmie w terminie od 5.03, jednak coraz bardziej zastanawiam się czy to ma sens. Przekładam ten wyjazd od momentu wybuchu zamieszek i nie ukrywam, że zależy mi, aby wyjechać. Planowałam również wycieczkę do Izraela, jednak ostatnie doniesienia, wpędziły mnie w zakłopotanie. Z pewnych źródeł wiem, że tygodniowo w Sharmie przebywa około 450 Polaków. Nie przepadam za tłumami, jednak nie chciałabym spotkać się z sytuacją, że w hotelu nie będzie nikogo poza mną i moją rodziną. Szczerze, to nie wiem co robić, bo czytając forum natrafiam na dość sprzeczne opinie dotyczące wyjazdów. Chciałabym miło spędzić urlop, jednak trochę boję się tego "nowego" Egiptu. Bardzo proszę o opinię osoby, które niedawno wróciły z Sharmu lub wybierają się tam w podobnym terminie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • aurinko5 Re: sharm el sheikh- marzec 28.03.11, 23:23
      5.03 ? Ale to chyba juz nie w tym roku ? A jak w przyszlym, to mysle, ze spokojnie mozesz zaczekac. To przyszlego roku wszystko sie moze zmienic ;)
      • monart8994 Re: sharm el sheikh- marzec 28.03.11, 23:33
        oj chyba przez chwilę straciłam rachubę czasu, oczywiście chodziło mi o 5.04:)
        • tyska233 [...] 29.03.11, 11:58
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • monart8994 Re: sharm el sheikh- marzec 29.03.11, 12:16
            Nie, raczej Turcja nie wchodzi w grę. Czy jest tu ktoś, kto wybiera się w przyszłym tygodniu? :D
        • yllen Re: sharm el sheikh- marzec 29.03.11, 17:44
          Ja lecę do Sharm 6.04 z Gdańska....
          • maoko Re: sharm el sheikh- marzec 29.03.11, 21:54
            Napiszcie do jakich hoteli lecicie i na jak długo? Pytam, bo mam zamiar lecieć na Święta, ale jeszcze nie zdecydowałam się na hotel, dlatego chciałabym dowiedzieć się również po Waszym pobycie (bądź w trakcie, jak będziecie mieli taka możliwość), jakie było obłożenie hotelu
            • monart8994 Re: sharm el sheikh- marzec 29.03.11, 22:53
              jak się zdecyduję polecieć, to na pewno napiszę jak było ;)
    • redsalmon1981 Re: sharm el sheikh- marzec 01.04.11, 09:13
      Byliśmy w Sharm na przełomie lutego i marca kiedy latali tylko Brytyjczycy i Polacy. W hotelu było ok. 200 osób (z czego ok. 160 Brytyjczyków). Było przyjemnie, kameralnie, spokojnie. Domyślam się, że teraz kiedy więcej krajów otwarło loty - ludzi jest więcej. Oczywiście może zdarzyć się, że np w hotelu który normalnie ma 5 restauracji, ze względu na niewielką liczbę gości otwarta jest 1 czy dwie. Na pewno nie będziecie w Hotelu Sami!:) Udanych wakacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka