pati_o_h 05.04.11, 13:38 Witam! Dzisiaj dowiedziałam się że Neckermann zmienił mi przewoźnika z Air Cairo na Air Memphis. wylot z Warszawy do Sharm. Czy leciał ktoś w tym roku Air Memphis? Lata jeszcze ten zdezelowany MD??? proszę o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flyr Re: Air Memphis do Egiptu 05.04.11, 14:51 wątpie i na całe szczęscie . Miałem okazję 2 razy lecieć tym paździerzem Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Air Memphis do Egiptu 05.04.11, 22:13 ten złom już nie lata , ja leciałem airbusem , nie był to nowy samolot , swoje już wylatał ale spoko Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Air Memphis do Egiptu 05.04.11, 22:19 Wracałam z Air Memphis w ub roku . Samolot jak samolot - Airbus A 320 ani młody ani staruch - taki sobie - taki sam prawie jak w air Cairo i co najważniejsze - wystartował i co jeszcze ważniejsze wylądował na Okęciu a padał deszcz i juz miałem pietra / po Smoleńsku /jak ciągle i długo zniżalismy sie w jakis chmurach czy mgłach ale nagle zobaczylismy polskie pola i pilot mimo , że Arab to nie Al kaida ani zaden Hamas i lądować umiał ... i dostał jak zwykle oklaski i dopiero później w tym dzikim kraju Polsce musielismy zasuwac kilometrami do wyjscia po bagaze . Tyle to trwało , że prawie byśmy już z powrotem w Egipcie byli . Odpowiedz Link Zgłoś