Dodaj do ulubionych

Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy !

11.06.11, 15:00
Ostatnio wróciłam z tego hotelu. Pobyt moge zaliczyć do jak najbardziej udanych . Codzienne animacje, wieczorne show i szalone dyskoteki z animatorami były usper. Lecz interesuja mnie animatorzy. Czy któaś z was ma z nimi kontakt ? Lub wie coś o nich ? Pamiętam imiona niektórych ; Marco , Oksana , Maziam , Biel , Pablo , Nega .
Który z animatorów jak tam byliście podobał wam sie najbardziej ? ;>
Z góry dzięki za odpowiedź ;*
Obserwuj wątek
    • niiktos Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 11.06.11, 16:03
      wczasowiczka001 napisała:
      > Który z animatorów jak tam byliście podobał wam sie najbardziej ? ;>
      Jaki to ma niby zwiazek z Egiptem?
      • wczasowiczka001 Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 11.06.11, 16:43
        niiktos napisała:

> wczasowiczka001 napisała:
        > > Który z animatorów jak tam byliście podobał wam sie najbardziej ? ;>
        > Jaki to ma niby zwiazek z Egiptem?

Z czystej babskiej ciekawości . Głownie chodziło mi o to Czy oni są tacy sami jak wszystcy animatorzy ? Tzw ,, co tydzień inny kwiatek'' ?
        • iwonaska-4 Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 11.06.11, 17:14
          Witam wczasowiczka001. Mam pytanko odnośnie Mamlouka , jade tam za miesiące i chciałam zpytać o jedzenie, czy spoko? bo jedni takie rzeczy wypisują że aż boje sie że z głodu umrę!!!
          Proszę napisz kilka słów o restauracjach ile jest w ramach all ? pozdro

wczasowiczka001 napisała:

> niiktos napisała:
          >
          > > wczasowiczka001 napisała:
          > > > Który z animatorów jak tam byliście podobał wam sie najbardziej ? ;
          > >
          > > Jaki to ma niby zwiazek z Egiptem?
          >
          > Z czystej babskiej ciekawości . Głownie chodziło mi o to Czy oni są tacy sami
          > jak wszystcy animatorzy ? Tzw ,, co tydzień inny kwiatek'' ?
          • wczasowiczka001 Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 11.06.11, 20:01
            iwonaska-4 napisała:

> Witam wczasowiczka001. Mam pytanko odnośnie Mamlouka , jade tam za miesiące i
            > chciałam zpytać o jedzenie, czy spoko? bo jedni takie rzeczy wypisują że aż boj
            > e sie że z głodu umrę!!!
            > Proszę napisz kilka słów o restauracjach ile jest w ramach all ? pozdro
            >
            >
            > Powiem Ci że mi osobiście jedzenie smakowało. Wszystko w restauracjach głownych czyli w budynku głownym jesz do oporu .W restauracjach tych głównych jedzenia dużo i większość smacznych . Codziennie na kolacje jest inny dzień np. wloski itp. Jest ryż , mięska, warzywa na paże , omlety, spaghetti i dużo deserków. Po 2 tygodniach moze ci sie znudzić jedzenie ale jest dobre i tzw ,,rewelacji żołądkowych'' nie powinnaś mieć. Ja tylko uważałam na sałatki i jadłam tylko te wieczorem które robił kucharz na twoich oczach.
            A w All wchodzi meksykańska za darmo i trzeba ją zarezerwować mi osobiście nie smakowała . Więc lepiej zarezerwuj ją na 19 by po kolacji w niej pojść jeszcze do głównej i coś zjeść. ;] A za 15 doalrów za osobę masz restauracje Zajatycką która była zarąbista dla mnie . Pyszna zupa z słodkiej kukurydzy , kurczak , saigonki ;)
            • iwonaska-4 Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 11.06.11, 20:08
              dzięki serdeczne, uspokoiłaś mnie bardzo. wszystkiego dobrego!!!!!
              • wczasowiczka001 Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 11.06.11, 21:18
                Miłego pobytu ! I pamiętaj by grać w Polo z animatorami bo to dobra zabawa ;]
                • agator-1 Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 03.09.11, 11:24
                  Mam pytanko:)..Czy któras z Was przebywających w hotelu kojarzy chłopaka ze sklepu hotelowego z biżuterią? Jeden sklep znajdował się na dole przy wejściu do stołówki (obok sklepiku z papirusami), a drugi w hollu w hotelu (lobby).Chłopak miał na imię Tony.....Dziekuję za ewentualne odpowiedzi.
                  • vicehrabiadebragelone Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 03.09.11, 15:22
                    He he zaczyna się:)) Co to temat habisie z Egiptu?czy portal ,,stręczyciel.pl''?
                    • doral2 Re: Sunrise Select Mamlouk Palace animatorzy ! 04.09.11, 10:17
                      uważam że tegoroczny team animacyjny jest cienki do bólu. i do tego nudny.
                      w zeszłym roku animatorzy byli zdecydowanie lepsi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka