zanka15001 09.08.11, 10:00 Witam 12.08 lecę do Hurghady z BeeFree mam pytanie jak z opieką rezydentów z tego biura linie lotnicze Enter Air - co możecie powiedzieć na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 09.08.11, 11:15 w grand plaza resort bylem w czerwcu ale z exim jest jeszcze grand plaza ten wiekszy,co do rezydenta to nie wiem jak jest z innego biora. Odpowiedz Link Zgłoś
zanka15001 Re: Grand Plaza Resort 09.08.11, 11:23 snapisać kilka słów o warunkach w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrajx Re: Grand Plaza Resort 09.08.11, 12:26 Chodzi Ci o hotel grand plaza resort w Sharm el sheikh? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 09.08.11, 13:05 www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Grand+Plaza+Resort+Hotel+Grand+plaza+resort+hurghada-ch_hb-id_2495819.html tu jest moj opis i zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.ga Re: Grand Plaza Resort 09.08.11, 18:55 Szperając w ofertach biur natrafiłam na ten właśnie hotel, mi się spodobał, jak dla mnie ma to czego od hotelu bym oczekiwała. Basen, spore zaplecze miejsc do sportu, a i wygląda ładnie :) to chyba też ważne :) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Grand Plaza Resort 09.08.11, 19:34 napisz jakiej "opieki" od rezydentów oczekujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 09.08.11, 20:02 jak jakies pytania odnosnie tego hotelu to odpowiem o ile znam odpowiedz.mieszkalem 2 tygodnie w czerwcu tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zanka15001 Re: Grand Plaza Resort 10.08.11, 10:52 jak z animacjami sprawa wygląda - czy jest jakiś aerobik, fitness, czy wieczorem coś się dzieje w hotelu ciekawego? co z wycieczkami polecasz u rezydenta czy masz sprawdzone osoby na miejscu z gory thx pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 10.08.11, 15:28 z animacjami to wyglada to tak ze nie ma zadnych w tym hotelu,ale sa w grand plaza po drugiej stronie ulicy,tzn mamy tam wolny wstep mozna korzystac z basenu plazy i all w tych barach tez dziala wiec wszystko tam sie dzieje,co do wycieczek w Hurghadzie zawsze korzystalem z rezydenta,maja juz bardzo tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.ga Re: Grand Plaza Resort 12.08.11, 11:39 mam pytanie gladi3 jak odnioslbys sie do tego opisu pokoju - Pokój typu standard: dwuosobowy, z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dorosłej, wyposażony w indywidualną klimatyzację, minibar (odpłatnie), telefon, TV/SAT, sejf (odpłatnie), łazienkę z suszarką i prysznicem, balkon lub taras. tak to rzeczywiście wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 12.08.11, 11:58 pokoje sa duze z lozkiem dwuosobowym,dodatkowo jest dodatkowe lozko i kanapa moze zaleznie od pokoju,klima jest sterowana indywidualnie w pokoju,minibar?nie wiem.telefon jest,tv tez z 3 polskimi stacjami.sejf jest i za darmo na wybrany przez siebie szyfr.lazienka ma suszarke i prysznic.balkony maja wszystkie i tarasy te na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.ga Re: Grand Plaza Resort 14.08.11, 23:01 Dziękuje gladi3 za twoje informacje, sa dla mnie pomocne :) miło uszłyszeć coś "z pierwszej ręki" osoby, która już w danym miejscu była. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 15.08.11, 09:49 ja bylem w czerwcu,sam hotel fajny z duzymi basenami,spokojnie w nim tylko ale mi to nie przeszkadzalo,ma dwa wejscia,od strony promenady po drugiej stronie ulicy jest grand plaza duzy hotel do ktorego wchodzisz bez problemu i tam jest plaza,mozna skorzystac z plazy,basenu i dziala w nim nasze all prosz jedzenia.jak bylem malo bylo w nim polakow,jest jedna animatorka polka.jak dostaniesz slaby pokoj bo z tym roznie daj z 10,15 usd w recepcji.do centrum placilismy za taxi ok 20, 25 le i nie wiecej,hotel jest przy dlugiej ulicy na wzdloz ktorej ciagna sie sklepy,jest mc donald i pizza hut,obok hotelu po wyjsciu w lewo obok hilton jest fajny bar caterin mozna posiedziec przy piwku i shiszy heineken ok 15 le a shisza 1 dol,polecam fajnie i milo.tuz przy samym barze jest maly sklep pracuje tam arab ENDRU tzn Andrzej arab ale mowi po polsku tzn uczy sie bardzo mily.ok jak cos pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
homik.0 Re: Grand Plaza Resort 19.08.11, 20:02 witam, mam pytanko jak wyzywienie w tym hotelu, tydzien da się wytrzymać zemsta nie dopadnie, wybieram sie tam16 wrzesnia i proszę o potwierdzenie ,ze dobrego wyboru dokonalam Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 19.08.11, 20:25 zarcie jest monotonne ale to wszystko kwestia czlowieka,mi nie pasuje w zadnym hotelu w egipcie i tyle a byle kilka razy,ale da sie przezyc.ja co drugi dzien bralem taxe i jezdzielm do pizza hut,jest nie daleko hotelu ok 3,4 km przy glownej promenadzie ale to droga jednokierunkowa i taxi musi nadrabiac z 6km ale za 15 le jedzie.hotel fajny ale pamietaj mega spokojny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meganczeszejko Re: Grand Plaza Resort 20.08.11, 08:19 Byłam w tym hotelu przełom czerwiec-lipiec i po tygodniu pobytu dopadła mnie przysłowiowa zemsta. Miałam nawet wysoką temperaturę. Trochę mnie to zaskoczyło , bo byłam już kilka razy w Egipcie i pierwszy raz miałam tak silne objawy. Pomógł mi Antinal, Streptoquin i polski Biseptol no i jeden dzień diety. Moja 10 letnia córcia 2 tygodnie przeżyła spokojnie. Uważam, że kogo ma dopaść ,to dopanie nie zależnie od hotelu i jedzenia. Życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
homik.0 Re: Grand Plaza Resort 20.08.11, 18:53 witam , dziekuje pięknie za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanko, wybieram sie do Luksoru moze jakies namiary na lokalne biuro z przyzwoitymi cenami i moze jakies jeszcze krotkie wycieczki polecicie bo ja tylko na tydzień, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 20.08.11, 20:56 zawsze bedac w Hurghadzie wybieralem wycieczki od rezydenta a z Sharm od miejscowych,do Luxoru od rezydenta to koszt 90 dolarow wg mnie to cena ok ale nie wiem jak dla innych,w hotelu zachwalaja qlady ok 30 dol podobno super ale jak mialem jechac z rana zonke bole jakies zlapaly i nici ale qlady w egipcie sa super no i Giftun czyli wycieczka na wyspe morska super i warto. Odpowiedz Link Zgłoś
meganczeszejko Re: Grand Plaza Resort 20.08.11, 23:00 Zgadzam się z gladi3.Do Luxoru kupiliśmy wycieczkę u rezydenta ze względu na bezpieczeństwo. Polecam qady z podziwianiem zachodu słońca, kupione u Rico w hotelu. Ja osobiście nie byłam ale był mój mąż z córcią i ze znajomym - byli bardzo zadowoleni. Na Giftun byłam i jeśli lubisz snurkować to polecam. Urzekły mnie delfiny płynące przy statku .Niezapomniany widok. Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka70 Re: Grand Plaza Resort 26.08.11, 14:46 Wybieram się do Grand Plaza, ale tego przy morzu. W tym samym czasie moi znajomi bedą w pobliskim hotelu i w związku z tym mam pytanie. Czy wchodzenie na teren innego hotelu jest źle widziane? Czy do sąsiednich hoteli można przejść plażą? Znajomi będą w Steigenberger Al Dau Beach, czyli 2-3 hotele dalej. Będę pierwszy raz w Egipcie, więc niestety, ale bardzo mało wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Grand Plaza Resort 26.08.11, 22:11 nie da sie przejsc plaza do innego hotelu ale tez zalezy do ktorego,nie jest mile widziane aby wchodzic do innego i z niego korzystac!! kup hotel 3 gwiazdki za tysiaka i korzystaj z 5 gwiazdkowego? jestes gosciem jednego hotelu bez mozliwosci korzystania z innych.na legalu mozna jak sie zaplaci ale tez mozna wejsc na krzywy ryj jak to Polak potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś