Dodaj do ulubionych

Albatros Resort Hurghada

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:06
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o Albatros Resort w Hurghadzie. Czy zna
ktoś ten hotel?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Albatros Resort Hurghada IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 10:26
      Ja byłam w tym hotelu w roku 2002 we wrześniu. Wróciliśmy bardzo zadowoleni.
      Hotel ma 4* i opcję all inckl. Są 4 super zjeżdżalnie. Wszystko było naprawdę
      ok. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel. Jedyny feler to to że nie jest
      przy plaży. Ale co chwilę odjeżdżają bezpłatne busiki. Jedzonko też było bardzo
      dobre, napoje rozlewane z butelek, woda butelkowa rozdawana bez ograniczeń.
      Jeśli masz pytania to proszę . Pozdrawiam Beata
      • Gość: WALDI Re: Albatros Resort Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:02
        czesc
        a jak jest z hotelu beach albatros bo to chyba przez niego trzeba dreptac na
        plaze, który bys wybrała jadac z 6 letnim dzieckiem
        poz.waldek
        • pc_maniac Egipt hotele (opinie turystów) 27.05.04, 07:42
          Zajrzyj tutaj, właśnie po to zostało stworzony ten dział:
        • Gość: Beata Re: Albatros Resort Hurghada IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 08:23
          Beach albatros ma 5* I tam chodziliśmy na plaże, ponadto moglimy korzystać z
          basenu. Ja wybrałam albatros resort bo miał opcję all inckl. a w beach albatros
          wtedy nie było takiej opcji. Ja byłam w 2002r i moja córka miała akurat 6 lat.
          W albatros resort było codziennie wieczorem mini disco dla dzieci. Jest plac
          zabaw. No i dzieciaki (i nie tylko) szalały oczywiście na zjeżdżalniach :)
          Trudno jest mi teraz powiedzieć który hotel bym wybrała. Jeden jest przy plaży,
          a drugi ma zjeżdżalnie. Zależy co komu pasuje.
          Pozdrawiam Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka