Gość: Aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:06 Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o Albatros Resort w Hurghadzie. Czy zna ktoś ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Albatros Resort Hurghada IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 10:26 Ja byłam w tym hotelu w roku 2002 we wrześniu. Wróciliśmy bardzo zadowoleni. Hotel ma 4* i opcję all inckl. Są 4 super zjeżdżalnie. Wszystko było naprawdę ok. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel. Jedyny feler to to że nie jest przy plaży. Ale co chwilę odjeżdżają bezpłatne busiki. Jedzonko też było bardzo dobre, napoje rozlewane z butelek, woda butelkowa rozdawana bez ograniczeń. Jeśli masz pytania to proszę . Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALDI Re: Albatros Resort Hurghada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 07:02 czesc a jak jest z hotelu beach albatros bo to chyba przez niego trzeba dreptac na plaze, który bys wybrała jadac z 6 letnim dzieckiem poz.waldek Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Egipt hotele (opinie turystów) 27.05.04, 07:42 Zajrzyj tutaj, właśnie po to zostało stworzony ten dział: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Albatros Resort Hurghada IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 08:23 Beach albatros ma 5* I tam chodziliśmy na plaże, ponadto moglimy korzystać z basenu. Ja wybrałam albatros resort bo miał opcję all inckl. a w beach albatros wtedy nie było takiej opcji. Ja byłam w 2002r i moja córka miała akurat 6 lat. W albatros resort było codziennie wieczorem mini disco dla dzieci. Jest plac zabaw. No i dzieciaki (i nie tylko) szalały oczywiście na zjeżdżalniach :) Trudno jest mi teraz powiedzieć który hotel bym wybrała. Jeden jest przy plaży, a drugi ma zjeżdżalnie. Zależy co komu pasuje. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś