mainecoon1 26.05.04, 14:31 Poprosze o kilka rad co warto zobaczyć w Sharmie? Knajpki gdzie warto pójśc i inne atrakcje i może informacje na co uważać? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Co warto w Sharmie? 26.05.04, 14:54 Na pewno delfinarium i wieczory spędzane w Old Sharm, gdzie zapalić można 5 razy tańszą niż w Naama sheeshę, wypić cudowny sok z trzciny cukrowej (świezutki i zimniutki), pokręcić się po ulicach bazaru, wpaść na jakies lokalne jedzonko... Naama warta jest zobaczenia, przypomina małe Las Vegas, ale mi osobiście o wiele bardziej przypadł do gustu właśnie klimat Starego Sharmu. Chciałabym znów tam być... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mainecoon1 Re: Co warto w Sharmie? 26.05.04, 16:34 Dzięki, czytałam Twoją egipską opowieśc i jak juz napisałam jestem pod wrażeniem, ja zdecydowałam się na hotel w tzw Las Vegas...i chyba nie do końca postąpiłam własciwie...Ale i tak się ciesze i odliczam dni do wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Co warto w Sharmie? 26.05.04, 16:51 A który hotel w Las Vegas wybrałaś ? ;) Jakoś przeoczyłam tą info, jeśli pisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
mainecoon1 Re: Co warto w Sharmie? 27.05.04, 11:33 Zdecydowałam się na Hiltona Dreams, zależało mi na tym żeby był dobry standard i własnie przed chwilą przeczytałam na forum że to sa 4* europejseki, ehhh, ale musze Ci powiedziec że cały czas myslę o delfinach które opisywałaś i już wiem że chcę to samo przeżyć:) cieszę się bardzo i juz nie moge sie doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś