Gość: leszek IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 30.05.04, 13:25 Mam propozycję wyjazdu do tego hotelu i czuł bym się znacznie lepiej poznając opinie bywalca, który był, widział i wie co jest grane. Będę wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Leszek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toro Re: Steigenberger - El Gouna:potrzebna opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 20:12 Cześć! Słyszałem tylko że niezły, azczególnie dla miłośników golfa i rodzin z dziećmi. Jak sie czegoś dowiem-odezwę się Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agneshrg Re: Steigenberger - El Gouna:potrzebna opinia 31.05.04, 15:08 Bardzo dobry sieciowy hotel, ale rowniez bardzo specyficzny. Lezy praktycznie na polu golfowym. Towarzystwo w hotelu tez specyficzne- praktycznie sami glofiarze. Ale poza tym to hote, otoczenie, obsluga i jedzenie na 5 gwiazdek. Pokoje obszerne, troszke ciemne- duzo kamienia, terakoty na podlogach, w korytarzach malo siwatla bo hotel budowany w stylu wioski-2, 3 pietrowe szeregowe bungalowy. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtd Re: Steigenberger - El Gouna:potrzebna opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:48 Golfiarze, to są na zlocie golfów, nie obrażajmy panow golfistów..:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Steigenberger - El Gouna:potrzebna opinia IP: *.rzeczpospolita.pl 02.06.04, 15:55 Byłem w tym hotelu "gościnie" na kolacji. Hotel sympatyczny, ale ma jedną podstawową wadę - jest daleko od morza. Dopływa tam co prawda woda kanalami, których w El Gounie jest pełno, ale kto przyjeżdza nad morze kompać się w kanałach. Woda trochę śmierdzi - być moze problem z jej rotacją. Najlepszy hotel w El Gounie to Sheraton Miramare - polecam. Tomi Odpowiedz Link Zgłoś