Dodaj do ulubionych

pogoda w tej chwili w sharm i hurg

06.01.12, 20:43
witam, czy ktoś jest obecnie w egipcie? a może ktoś własnie wrócił.
Odstraszyła mnie aktualnie podawana temperatura...
Obserwuj wątek
    • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 06.01.12, 20:52
      Niestety w tym roku pogoda w Egipcie jest dużo gorsza, niż zazwyczaj bywało. Byłam miesiąc temu w Hurghadzie... i nigdy wcześniej tak nie zmarzłam. Za 4 dni jadę do Sharm El Sheikh...i napiszę jaka jest pogoda....prognozy nie są optymistyczne... :-(
      • tigermarli Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 06.01.12, 21:17
        dzięki, czekam na wiesci.
        Urlop planuję od 20stego stycznia, więc Twoja opinia będzie cenna.
      • caprio22 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.01.12, 16:44
        Tutaj pogoda wygląda trochę lepiej:
        www.zoover.pl/egipt/egipt/sharm-el-sheikh/pogod
        W jakim hotelu będziesz w Sharm, bo ja lecę 11.01. do Golden Shores.
        • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.01.12, 16:57
          Ja będę w Mexicana Sharm, od 10 stycznia.
          • aqua_frigida Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 08.01.12, 19:09
            o! bardzo lubię ten bardzo spokojny hotel i często go wybieram na leniwy wypoczynek w SSH. Bardzo dobra baza wypadowa na zwiedzanie Synaju, chociaż hotel dla niewymagających. tych którzy sami potrafią sobie zorganizować pobyt
            Napisz, proszę po powrocie, jak znajdujesz ten hotel teraz, w nowej rzeczywistości.
            :-)
    • 45s11 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.01.12, 10:06
      Od kilku dni jest już naprawdę ciepło !!!!!!!!!!! Zobaczcie na aktualnym zdjęciu.....
      www.club-mistral.com/de/destinations/webcam/11/webcamlarge
      • white_swan Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.01.12, 13:51
        45s11 napisał:

> Od kilku dni jest już naprawdę ciepło !!!!!!!!!!!

Wróciłam wczoraj. W zeszlym miesiącu bylo chłodno, i teraz też. Fajna pogoda na zwiedzania, ale na wygrzewanie sie juz zdecyowanie nie. W tym roku sezon jesienno -zimowy nie rozpieszcza zbytnio.
        • deoand Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.01.12, 15:26
          O ooo- Na plaży toplessów raczej nie widzę a ten jeden to chyba chłop bo gacie takie chłopskie ale pusto na plaży .....
          • 45s11 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.01.12, 21:32
            No nie ....Jak ściągałem to zdjęcie z kamery o godz. 10.05 , to w lewym rogu miałem temperaturę 28 st. i dużo golasów na plaży. Po 16.00 to normalne , że robi się chłodniej ,
            plażowicze znikają , a zostają w gaciach "boys service".....
            • ziibby3 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 08.01.12, 16:08
              28 stopni ??? nie wiem czy mozna wierzyć ich kamerkom... pogoda na BBC, która zawsze mi się sprawdzała nie pozostawia złudzeń www.bbc.co.uk/weather/349340 co prawda w dzień około 20, ale w nocy bywa że i 1 stopień!!! szok ! ale to pewnie nad ranem przed wschodem słońca
    • monia1409 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 08.01.12, 19:20
      Witam wszystkich z Sharmu! Podaje aktualne informacje - w ciagu dnia jest bardzo cieplo, temperatura odczuwalna jest wysoka, spkojnie mozna sie opalac. Natomiast po zachodzie slonca, wieczorami, warunki pogodowe calkowicie sie zmieniaja, wieje chlodny wiatr i ogolnie jest dosyc zimno.
      • maurra Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 08.01.12, 19:43
        Dzięki Monia, powiało optymizmem:)
        • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 10.01.12, 17:47
          Przyleciałam dzisiaj do Sharm, jest ciepło :-), 22 stopnie, lekki wiatr. Dużo cieplej niż miesiąc temu w Hurghadzie :-)
          • anika_7 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 11.01.12, 09:33
            Gdybyś mogła napisać czy jest na tyle ciepło żeby korzystać z basenów na dworze (tych podgrzewanych) i czy dzieciaki mogą latać w krótkim rękawie. Będę zobowiązana, wybieram się z maluchami :-)
            • cairo7 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 11.01.12, 10:38
              Anika-ta temp jest walkowana na wszystkich forach!Jak masz 20C w domu i bez słońca-to dzieci jak chodzą ubrane??Kto tam teraz był i jest ciepłolubny i ma porownanie do innych egipskich zim-pisze ,że mu zimno.....jak ja....ale to subiektywne odczucie.Na pewno będzie lepiej niz nad polskim morzem,a skoro już i tak wykupiłas i lecisz-to nie przeżywaj tej pogody...będzie co będzie:)Deszcz spadnie tylko raz:)
              • cairo7 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 11.01.12, 10:39
                A zapomnialem...Dana -pozdrowienia od mojej bandy:)
                • anika_7 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 11.01.12, 13:38
                  Cairo - jeszcze nie kupiłam stad dywagacje. Ciepłolubna jestem, co więcej kilkukrotnie w zimie w Egipcie gościłam. Dotychczas dla mnie końcówka stycznia była ok ale tambylcy straszą że tym razem zimno - stąd moje pytanie.
                  • irhana Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 11.01.12, 13:48
                    Jest zimno, ja pierwszy raz zmarzłam zimą w Luksorze, a skoro nawet tam było zimno to nad morzem zapewne zimny wiatr jeszcze bardziej daje się we znaki. Na pustyni w drodze z Fajum do Bahariji spadło nawet kilka kropel deszczu w zeszłym tygodniu- nawet nasz beduiński kierowca był zdziwiony taką pogodą.
                    • qwinta Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 11.01.12, 14:43
                      Tutaj wszystko można obserwować na bieżąco: www.worldcam.pl/416,0,1,podglad.html jest kamerka on+line i aktualne dane pogodowe. Mam nadzieję, że się przyda :)
                      -----
                      tanie bilety lotnicze
                      • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 11.01.12, 18:08
                        Cairo, dzieki za pozdrowienia, ja tez przesylam buziaki dla wszystkich.
                        Dzisiaj bylam w Ras Mohammed, z nadzieja na snurkowanie. Niestety, wybilam sobie to z glowy szybko. Juz przy pierwszym przystanku odpadlam, woda niestaty lodowata :-(, wiatr taki, ze przy silniejszych porywach kolysal sie caly bus, ale byli tacy, co sie odwazyli...no coz..mlodosc :-)))
                        W hotelu, w krorym jestem jest podgrzewany basen, kapia sie rowniez dzieci, poniewaz w ciagu dnia, na terenie oslonietym od wiatru mozna sie opalac i jest cieplo. W Sharm baaaardzo malo turystow, nawet w Naama Bay tak pusto, jak jeszcze nigdy nie bylo... jest problem z jezdzeniem na wycieczki fakultatywne....bo nie ma chetnych... :-(
                        • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 13.01.12, 15:26
                          Pogoda w dalszym ciągu dobra, rano i wieczorem chłodno, ale w ciągu dnia ciepło, niebo bez żadnej chmurki, jest lekki wiatr, opalenizna z każdym dniem ładniejsza. Dzisiaj woda w morzu już cieplejsza niż w hotelowym, podgrzewanym basenie.
                          • cairo7 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 13.01.12, 18:41
                            Oj Dana Dana...marysiu kochana:)A wiesz ,że temp morza to tak z dnia na dzień sie nie zmienia...więc albo Ty bardziej "nagrzana",albo trafilaś na ciepłe prądy...a wtedy to i kilka C różnicy może byc:)...ja ciagle zagipsowany po siatkóweczce...i znowu znieczulanie-dzis wigilia Starego Nowego Ruskiego Roku-jutro świetujem dalej.Opalaj sie-u nas już od dziś będzie śnieg....tak mówią:)
                            • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 15.01.12, 16:44
                              Doskonale wiem, że w różnych miejscach może być różna temperatura wody, w Ras Mohammed woda była zimna, a innego dnia w zatoce, przy plazy Terrazzina, gdzie jest dosyć płytko, była cieplutka. Dzisiaj było bardzo ciepło, prognoza pogody na zoover pl. podaje, temperaturę 20 stopni, ale w rzeczywistości było przynajmniej 25. Po 16.00 robi się gwałotwnie zimniej, zaczyna wiać mocniejszy wiatr, więc długi rękaw i długie spodnie trzeba zabrać. Według prognoz w najbliższym czasie temperatura ma wzrosnąć do 23-25 stopni, więc te osoby, które planują spędzić ferie w Sharm El Sheikh mogą spać spokojnie, bo wszystko wskazuje na to, ze będzie bardzo ciepło. Moja opalenizna już piękna :-)
                              • ami.ra Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 15.01.12, 17:09
                                To super jutro wieczorkiem fruu i witaj ciepły Sharmie :):)
                              • kan111 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 15.01.12, 17:29
                                Dana---zdradz patent na piękną opaleniznę proszę...Zwłaszcza na twarz,czy smarujesz ją
                                jakimś kremem??/czy jedziesz na sucho?/
                                • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 15.01.12, 17:54
                                  Przed wyjazdem zawsze idę 2, 3 razy do solarium, teraz w Egipcie używam filtra 6 i nie mam problemów z poparzeniem, chociaż mam bardzo jasną karnację, ale to bardzo indywidualna sprawa... :-)
                                  • kan111 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 15.01.12, 18:53
                                    Dzięki-tak samo robię,ale mam problemy z twarzą,zawsze jest dużo jaśniejsza i na dodatek opalenizna zaraz schodzi,stąd moje pytanie.Myślałam właśnie o patencie na twarz.Przepraszam wszystkich ze nie na temat.
                                    • ami.ra Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 15.01.12, 19:33
                                      W Egiptowie kup olejek do opalania brązowa butelka pisze oil cos tam jest rewelacyjny,nie pachnie ładnie ale super się na niego opala :)
    • tigermarli Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 13.01.12, 16:53
      planowałam zakwaterować się w jakimś fajnych hotelu, gdzie byloby troszkę atrakcji dla małego brzdąca (1,5 roku). Oglądałam aqua parki, ale wciąż pogoda mnie nie przekonuje żeby zaryzykować przeziębienie malucha... :(
      a może są jakieś inne atrakcyjne hotele z basenami wewnętrzymi i fajnymi pokojami do zabaw?
      w ostateczności pozostaje jechać na sanki do zakopca :/
      • beata-10012-pl Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 20.01.12, 10:47
        Proszę o nowe wieści dotyczące obecnej pogody w Hurghadzie
        • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 20.01.12, 11:04
          Ja ostatnio tu sledze pogode w Egipcie:
          www.club-mistral.com/de/service/webcam
          Sa tam kamery na Safage i Marsa Alam..
          Bliżej Hurghady jest Safaga więc pogoda pewnie podobna :))
        • dorotaaisha Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 20.01.12, 13:30
          Chłodno i bardzo wietrznie, wyjątkowo zimno. Tak ma być do końca lutego. Pogoda jest zdradliwa , przez chwilę cieplutko, później zrywa się silny wiatr i marzniesz na kość. Po zmierzchu naprawdę nieprzyjemnie.
          • tigermarli Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 21.01.12, 20:02
            ja obserwuję na weaetheronline i widzę ostatnio 25 stopni, więc jak jest wreszcie? skoro chłodno i wietrznie to jakim cudem 25 stopni podają?
            • dorcia1234 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 21.01.12, 20:13
              a Neckermann na swojej stronie podaje +15
              przyjdzie chyba te kozaki i futra ze sobą zabrać zamiast kostiumu kąpielowego :-)
              • doral2 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 21.01.12, 20:16
                kolega wrócił wczoraj z hurghady.
                w dzień +19 stopni i wieje mocno.
                wieczorem +8 stopni.
                nie za bogato :/
                • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 21.01.12, 23:11
                  No to kicha.,.. trzeba bedzie zimowe ciuchy brac ;)
                  • deoand Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 21.01.12, 23:24
                    A za Mubaraka świeciło słoneczko i woda była cieplutka a tak to za karę zimno deszcz a może jeszcze będzie mróz ?
                  • eg1504 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 21.01.12, 23:27
                    Jestem własnie w Hurghadzie - jest cudownie, błękit nieba, zero chmurki i grzeje mocno słoneczko. Jest owszem wiatr - ale można znaleźć miejsce troszke osłonięte od wiatru i jest wrecz gorąco. Wieczorkiem wiatr ustaje, ale jest chłodno. Mimo to wystarczy sweterek i dłuższe spodnie. Generalnie jest cudownie......
                    • deoand Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 21.01.12, 23:40
                      Jak z tego widać zdania uczonych są podzielone -w każdym razie akurat w Łodzi właśnie pada śnieg i jest lekki mróz !!!
                      • vicehrabiadebragelone Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 22.01.12, 00:13
                        W Gdańsku +3 ale odczuwalna szczególnie po trzecim drinku zdecydowanie wyższa:)Nie przejmujcie sie pogodą w Egipcie jaka by nie była to bedzie zdecydowanie lepsza niz w Polsce.Miłego wypoczynku SZCZĘŚCIARZE:)
                        • dorcia1234 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 22.01.12, 00:50
                          ej, to nie fair. 40 km od Gdańska jest -1 a odczuwalna niższa, ale tez i drinków jakoś zabrakło :-(
                          a, i z nieba jakieś białe świństwo leci.
                          • dana_n Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 22.01.12, 01:03
                            A u mnie w Łodzi jest lekki mróz...ale śnieg nie pada.... :-))))
                            • deoand Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 22.01.12, 01:07
                              Widać przestał - rzeczywiście nie pada - za późno więc poszedł spać i ja też to zaraz zrobię .
                              • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 22.01.12, 08:20
                                A u mnie (Wielkopolska) pada deszcze i jest 0 stopni. Ogólnie przerąbane :((
                                Ja już chce do Egiptu!!
                                • matanzas Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 22.01.12, 09:09
                                  kasia_p45 napisała:

> A u mnie (Wielkopolska) pada deszcze i jest 0 stopni. Ogólnie przerąbane :((
                                  > Ja już chce do Egiptu!!

do Egiptu do takiego zimna ? ja chcę na Karaiby Dominikana w tym czasie jest boska....
                                  • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 22.01.12, 10:09
                                    No nie wątpie... ale Karaiby zostawiam sobie na inny termin ;)
    • maurra Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 23.01.12, 16:34
      jestem od tygodnia w Sharm. Pogoda nie rozpieszcza, w pierwszy dzień pobytu cały dzień było pochmurno, potem temp. 20 - 22 stopnie ale wiatr daje popalić. Dwa dni wiało bardzo mocno, teraz lżej, ale lepiej szukać osłoniętego miejsca do opalania - jak już się takie znajdzie to grzeje pięknie. Baseny z podgrzewaną wodą to na taką porę prawdziwe dobrodziejstwo, aż nie chce się wychodzić:)

• beata-10012-pl Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 26.01.12, 11:17
        Pytanko do wszystkich co są lub ,wlaśnie przyjechali z Egiptu,jaka jest obecnie temperatura w dzień i w nocy
        • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 26.01.12, 12:34
          Tez mnie bardzo interesuje ten temat. Ale z moich obserwacji wynika, że jest dość chlodno. Na Google Earth w tej chwili widac, ze na częsci rejsowej Nilu jest ok 18/-20 st.. a nad morzem w okolicach Hurghady ok 19 - 21 st C. W nocy nawet 15 st i mniej..
          Na kamerce w okolicach Safagi:
          www.club-mistral.com/de/destinations/webcam/11/webcamlarge jakies 25 st i widac nawet, że sie tam ktos opala..
          Ale jak dla mnie to chyba ciut zimno bedzie. Nie wiem jaka jest odczuwalność zimna/ciepla przy tej wilgotnosci w Egipcie..
          Bo u nas w Polsce to wiem... ale tam?
          Zastanawiam sie czy sam polar i dlugie spodnie na wieczór wystarcza?
          Mysle, że jak nie bedzie wiatru to bedzie chyba calkiem przyjemnie.. ale wieczorem i z samego rana? O nockach juz nie mówie bo to z reguły sie spi.. Niech sie martwia ci co nie spia ;P

<Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe>
          • caprio22 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 26.01.12, 19:00
            Do połowy stycznia w Sharm były bardzo zimne noce i wiał zimny wiatr, tak więc plażowanie za parawanem. Teraz od tygodnia już jest ciepło , wieczory zrobiły się przyjemniejsze, ale nadal potrzebne długie spodnie i bluza (niekoniecznie polar). Wczoraj (środa, 25.01.) rano było zachmurzone niebo i nawet lekko popadało, ale za moment już było słonecznie. Opalenizna gwarantowana, w morzu kąpiele też. Jest super!!!
            • beata-10012-pl Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 26.01.12, 21:02
              Zastanawiam się nad wyjazdem do Hurghady więc pytam ,właśnie jutro zaczynamy ferie przez ostatnie 2 lata spędzaliśmy je w Egipcie teraz niestety jest o wiele zimniej .dziekuje za wiadomosci i proszę o jeszcze
              • wojak999 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 28.01.12, 20:01
                Dziś wróciłem z Egiptu. W Hurgadzie temperatura w dzień wynosi około 23 stopni, wieczory i noce chłodne, temperatura w nocy spada do 8 stopni. Wieje dość silny wiatr. Wczoraj (piątek) w dzień nie było wiatru i w słońcu było bardzo ciepło ale wraz z zachodem słońca pojawił się wiatr i spacer plażą nie należał do przyjemnych. W hotelowym pokoju klimatyzacja ustawiona na nagrzewanie.
                • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 29.01.12, 10:29
                  ciuchy chyba na cebule brac.. ???
                  • vicehrabiadebragelone Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 29.01.12, 21:43
                    Kasiu cebuli nie zabieraj z jedzeniem na statku nie jest tak zle:)Miej oczy otwarte a dyktafon włączony i nagrywaj swoje spostrzeżenia.Uważaj na piratów nilowych i pustynnych a szczególnie chroń sie przed ,,łandolarowcami'' którzy sa dokuczliwi jak muchy tse-tse tylko chyba na razie spiączki nie roznoszą:))O rejs jestem spokojny chyba że Sky Club zmieni statek na miejscowego Titanica czego ci nie życzę.Co do tego Tytanica w Hurgadzie gdzie nieopatrznie wykupiłas część pobytową to ostatnio podczas rozmowy w BP pani stwierdziła że hotel nowy ale ściany pekają i grozi zawaleniem:))Poważnie!W Asuanie polecam jedzonko na miejscowym Suku, kebaby ,szałermy i kurczaki z rozna wprost rewelacja ,a ceny wręcz śmieszne.Już ci zazdroszczę:)
                    • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 30.01.12, 09:07
                      O rejs sie nie martwie bo pogoda bedzie jeszcze jako taka. Ale czesc pobytowa pod znakiem zapytania bo z prognoz wynika, ze bedzie dosc chlodno ok 15 st w dzien i pewnie bedzie wiało.
                      Więc nie fajna ta czesc pobytowa bedzie. O kapielach chyba nie bedzie mowy. Opalac tez sie pewnie nie da w takim chlodzie. No chyba, że jakis cud sie stanie... w co juz nie wierze..
                      Kurde ktos mi bardzo nie zyczy tego wyjazdu.. Rok temu sie nie udało i teraz tez to wszystko jakos be wygląda :((
                      Ajtam tylko sie załamac :(
                      • vicehrabiadebragelone Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 30.01.12, 09:33
                        Nie przesadzaj z tym opalaniem ,bo na plaży powinny być parawany i wtedy osłonięta od wiatru na pewno sie opalisz na mahoń:)Już bardziej moze wiać na statku ,a wtedy to faktycznie kłopot.Pociesz sie też tym że u nas będzie minus 20 wiec i tak wychodzisz na plus:)
                        • dzony_rambo Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 30.01.12, 09:50
                          pogoda z tego www.club-mistral.com/de/destinations/webcam/11/webcamlarge to jakaś ściema...w ciągu dnia max do 28^C, wchodzę wczoraj późno wieczorem (ok.23) i pokazuje + 22C, chwilę później +20^C
                          • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 30.01.12, 09:58
                            No bo teraz tak tam jest.. Ale zobacz prognozy tak po 10 lutego.. juz nie wyglądają tak optymistycznie.
                            Ale nawet na tym linku co zapodałes widac totalne zachmurzenie..
                            Czyli pogoda szybko sie zmienia i pewnie wiać będzie niedlugo :(
    • ewcia1980 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 03.02.12, 20:41
      Wczoraj wróciłam ... i jak dla mnie było zimno.
      W ciagu dnia niby ciepło.
      Miedzy 12 a 14 nawet bardzo ciepło i w słońcu faktycznie może i jest ze 20-25 stopni
      ale ...... potwornie zimny wiatr sprawia, że temperatura odczuwalna jest zdecydowanie niższa.

ale można znaleźć miejsca osłonięte gdzie tak wiatru nie czuć i wtedy jest ok.
      opalać sie można przez 4-5h dziennie.

woda w basenach podgrzewanych - ciepła.
      moje dzieci (3 i 5 lat) kapały się bez problemu.

sugeruję zabrać więcej ubrań z długim rękawem bo ja na kolacje chodziłam w bluzie i kurtce bo .... było zimno.
      • beata-10012-pl Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.02.12, 10:21
        Ostatni wpis byl 5 dni temu ,poproszę o wieści pogodowe............pozdrawiam
    • 45s11 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.02.12, 10:38
      W lewym górnym rogu masz /widok na plażę/ aktualną temperaturę w Hurghadzie.
      Od kilku dni jest już znacznie cieplej.!!!!!!!!!www.club-mistral.com/de/destinations/webcam/11/webcamlarge
      • beata-10012-pl Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.02.12, 11:09
        Raczej myślalam o wiadomościach od ludzi ktorzy są lub przyjechali z Egiptu ,a na tej stronie co podaleś jestem 3 razy dziennie
        • 45s11 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.02.12, 11:33
          Już niedługo wróci z podbojów "kasia45" , to będziemy mieli wyczerpujące i rzetelne info.....
          • jackylu Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.02.12, 12:10
            Jestem w Sharm od 25 stycznia ,polar wieczorem założyłem dosłownie raz,dni kiedy nie dalo sie skutkować było może ze 3, przedwczoraj było bardzo gorąco, od wczoraj jest pochmurno ,temp odczuwalna ok 24 st,temp morza na Ras Um Sid ok. 23 stopnie. Właśnie wróciłem ze snurkowania i leze przy basenie . Odczuwam niesamowity komfort termicznych, .nie za zimno ,nie za gorąco ,po prostu w sam raz .Pozdrawiam
            • jackylu Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 07.02.12, 15:29
              No i niestety pogoda sie popsula,idzie burza piaskowa i są braki prądu w hotelu .Ale i tak wolał bym zostać ,a tu niestety trzeba jutro wracać . Przepraszam za błędy we wszystkich postach ale piszę ze smartfona .Pozdrawiam
              • jackylu Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 08.02.12, 09:16
                Dziś ostatni dzień pobytu,niestety za zimno na snurkowanie lub basen .Brak słońca,i temp ok 17 st
                • beata-10012-pl Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 08.02.12, 10:19
                  To kolego lipa na calego ,ja przez ostatnie 2 lata będąc w Egipcie na feriach bylo gorąco jak w Polsce ,teraz wszędzie zimno nawet w Egipcie
                  • kpopialo A jak w Tabie?? 09.02.12, 11:19
                    Za tydzien jade, jaka temperatura? Ktos jest/wlasnie wrocil? A jak nastroje? Bezpiecznie? dziekuje
                  • chuda41 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 10.02.12, 18:50
                    Wróciłam 8-go lutego z Sharm.Przez tydzień pogoda była cudna,super słoneczko,raz do południa wiało,potem w dzień codziennie ciepełko.Wiało też w niektóre wieczory i wtedy animacje były w holu hotelu,ale gdy nie wiało było całkiem fajnie,mój mąż nie założył swetra ani razu,ale on jest chłodnolubny.
                    Prognozy na "mój" tydzień nie były wcale zachęcające,meteoprolog podawał zachmurzenie przez cały czas,a się nie sprawdziło wcale.
                    Na pewno nie zmarzniecie,ja polecam Egipt zimą.Wszyscy którzy byli razem z nami obiecali wracać tu tylko zimą.
                    • kaabrr Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 14.02.12, 00:11
                      Hej czy może ktoś wrócił bądz jest w tym momencie w hurgadzie? wyjeżdzam 23 lutego i ciekawi mnie pogoda cały czas, bo ciagle sie zmienia na portalach pogodowych. wiem ze w tym roku sa jakies anomalie pogodowe w Egipcie, a ja mam zamiar sie poogrzewac na słoncu i ponurkowac. prosze i wszelkie informacje :D
                      • kasia_p45 Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 14.02.12, 17:58
                        Wygląda na to, ze pogoda sie poprawia.. na Nilu bardzo ciepło.. W dzien ponad 30 st Wieczory tez cieple
                        • najlepszy-butynski Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 19.02.12, 09:40
                          W Marsa Alam aktualnie przez tydzień dość mocne chłodne wiatry . Wieczory zimne ! Temp.wody w morzu ok 21-22 lecz wiatr potęguje uczucie zimna po wyjściu z wody . Temp powietrza w dzień 22-23 wieczory i poranki chłodne ( bez polara i długich spodni nie do wytrzymania ) . Pozdrawiam
                          • anireg Re: pogoda w tej chwili w sharm i hurg 26.02.12, 21:41
                            Czy ktoś wrócił z Hurgady i może zdać aktualne relacje pogodowe?
    • kpopialo Marsa Alam 25.05-09.03 11.03.12, 22:24
      Pogoda fajna, temperatura przyjemna na ktorkie spodenki i koszulke, ale wieje strasznie - moze nie codziennie ale przez wiekszosc pobytu wialo. Opalalismy sie, w slonku super, ale zaciszne osloniete miejsce od wiatru do plazowania bylo zalecane. Po wyjsciu y wody sie marzlo, natychmiast pod recznik. Woda w morzu chlodna, snurkowanie dluzsze niz 1-2 h bez pianki w moim i M wykonaniu niemozliwe, po prostu chlodno, jak w baltyku. Pogoda do chodzenia i zwiedzania swietna, tyle ze w MArsa nie ma co zwiedzac...
      • hayaty Re: Marsa Alam 25.05-09.03 12.03.12, 19:21
        u nas w Sharm jest gorąco... juz od zeszlego tyg 30 stopni :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka