Dodaj do ulubionych

WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ

08.06.04, 14:28
Cześć! Hany Alibaba prowadzi teraz wycieczki w małych grupach, dla tych,
którzy chcą zwiedzić Egipt bez pośpiechu. Wycieczki odbywają się głównie po
Górnym Egipcie ( Luksor, Asuan, Kom Ombo, Edfu). Rownież w opcji Kair 2-
dniowy możliwe jest zwiedzanie z polskim przewodnikiem! Pozdrawiam Was ,
Forumowiczów serdecznie! Joasia
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 08.06.04, 14:42
      Joasiu, wyslalam Ci wczoraj maila na gazetowy adres, dotarl ?

pozdrowienia z zalanej Warszawy
      Kasia
    • Gość: the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.06.04, 21:03
      Polecam
    • the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 10.06.04, 21:53
      Do p. Joanny - będę podciącał - domysli się Pani kto po sasiednich postach i
      naszej korespondencji z Warszawy
    • Gość: the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.06.04, 10:22
      ap
      • Gość: cs Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: 195.215.5.* 11.06.04, 11:26
        jezeli juz, to pisze sie "up" :o)
        • Gość: iit Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 11.06.04, 13:23
          nie bawcie się na forum tylko radżcie turystom szczególnie tym zielonym jak
          ja,jadącym poraz pierwszy.chcę pojechać z Hanym na wycieczkę fakultatywną do
          Kairu i może Luksoru z dzieckiem 8 letnim , jakie ma warunki ? chodzi mi o
          autokar,posiłek itp.a ubezpieczenie?
          • Gość: the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.06.04, 15:31
            Drogi zielony iit. Nikt tu się nie bawi, są pewne zasady tego forum.Zdaje się,
            że nie czytasz i piszesz pierwszy raz. Gdybyś czytał uważnie wszystkie posty to
            odpow miałbyś gotową. Przeczytaj post poszukuję dokompletowania do małej
            wycieczki, juz wczesniej to proponowałem przy innym twoim poście ale do innego
            hasła bez Twojej odpowiedzi. Nic nie przychodzi łatwo. Swoje trzeba
            wysiedzieć. Lecimy w składzie 2plus 1 / też 8lat / Zrobiłem b. dokładne
            rozeznanie co do lokalnych wycieczek. Ta proponowana wycieczka to właśnie z
            Hanym. Jeżeli jesteś zainteresowany to podaj swój adres meilowy napiszę więcej.
            Napisz kiedy Lecicie i skąd jesteście. lub jeśli Ci to nie odpowiada / my mamy
            to już za sobą / napisz bezpośrednio do Hanego. Adresy na forum. Pozdrawiam
          • przemoa Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 13.06.04, 12:03
            Wlasnie wrocilem z Egiptu. POLECAM !!! Kair z Hanym Przedewszystkim doskonala przewodniczka Sofia - kompendium wiedzy o starozytnym Egipcie. Posilki nawet dwa bo obiad i pakiet sniadaniowy. Autokar w brew temu co wciskaja rezydenci posiada sprawna klime i wc. Ubezpieczenie masz wykupione na caly pobyt, a nie tylko na imprezy z biurem ktore zabralo Ciebie do Egiptu. A przedewszystkim CENA 50% a czasami wi wiecej nizsza u Hanego.
            • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 14.06.04, 22:50
              Hotel Zahabia? A rejs sie udal? Pozdrawiam, Asia
              • przemoa Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 19.06.04, 17:50

Jak juz pisalem rejs byl b. fajny, duzo zobaczylem, poznalem mila obsluge na statku. Jedynie statek za dlugo stal w porcie w sasiedztwie wydzielajacych duzo spalin innych jednostek.Praktycznie plynelismy po Nilu ok 1i1/2 dnia. No i gdyby Triada przydotowala do tego ze statek bedzie gorszej jakosci, co pozwolilo by uniknac nerwowych sytuacj
          • Gość: zulus Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.04, 20:21
            Dzisiaj wrocilem z cieplutkiego Egiptu. Musze przyznac ze najwiecej nerwow
            kosztowala nas wycieczka z Hanym i Joanna do Kairu. Radze sie zastanowic zanim
            sie kupi od nich ta wlasnie wycieczke, glownie ze wzgledu na to ze wiecej czasu
            spedzamy w autokarze, niz w samym kairze. Mnie z zona i naszymi znajomymi
            zabrano o umowionej godzinie. Podjechal po nas ladny autokarek, wsiedlismy,
            skasowano nas normalnie, zajelismy miejsca i zaczelismy slodziutko przysypiac,
            zbierajac reszte wycieczkowiczow z hoteli. Po zajeciu wszystkich miejsc przez
            polakow i kilku slowakow wyjechalismy jakies 100 km za miasto, po czym autokar
            sie zatrzymal i bambus kazal nam z niewyjasnionego powodu wysiadac i przesiasc
            sie do innego autokaru, co uczynilismy. Okazalo sie ze autokar do ktorego nas
            przesadzono byl w o wiele gorszym stanie technicznym, brudny, smierdzacy i bez
            ubikacji!!! Klima ledwo co chlodzila, wyjac niemilosiernie:( I w takich
            warunkach przyszlo nam podrozowac z Hanym do Kairu - koszmar:(
            Samo zwiedzanie z Zosia, bardzo nam sie podobalo, tylko zamiast poswiecic
            wiecej czasu przy piramidach - Zosienka zaciagnela nas do instytutu perfum
            naciagajac rodakow na perfumy - oczywiscie po promocyjnych cenach;)
            Radze wiec zastanowic sie przed wybraniem tego biura na zwiedzanie Kairu.
            Dodam jeszcze ze wycieczka z Hanym do Luxoru przebiegla bez najmniejszych
            problemow i bardzo milo wspominamy ten wypadzik. Jutro pedze wywolywac
            zdjecia, - na wyspie bananowej z wielka kiscia bananow na kolanach - mam
            nadzieje ze wyjdzie.
            • przemoa Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 20.06.04, 21:24
              zulus chyba troszke przesadzasz, moze cos spowodowalo ze musiala nastapic wymiana autobusu, ja jechalem przyzwoitym z WC; wiadomo czas spedzony w autokarze w trakcie wycieczki do Kairu jest ogromny ale to wynika z odleglosci jaka dzieli Hurghade i Kair; co do czasu spedzonego w Gizie to zalezne jest od tego ile czasu wczesniej spedziliscie w Muzeum Kairskim bowiem wizyta pod piramidami jest ograniczona czasem zamykania sfinksa, czas wizyty w muzeum mogl byc dlugi bo Sofia stara sie szczegolowo omawiac ogladane eksponaty, poz tym dokladnie odpowiada na zadawane pytania;
              trzeba bylo z przewodnikiem Triady jechac to dopiero by Ciebie "przepedzili" przez muzeum i piramidy
              • Gość: zulus Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.04, 21:47
                przemoa - nic nie przesadzam i nie nastapila wymiana autobusu, tylko nas z
                jakiejs przyczyny i to za miastem, przesadzono do gorszego autobusu. I wiaze ta
                przesiadke z tym ze to wlasnie my bylismy od Hanego i to wlasnie nas wywalono z
                ladnego autokaru - do tego zlomu:( A zrobiono to z premedytacja, bo gdyby to
                zrobili jeszcze w Hurghadzie to bysmy poprostu zrezygnowali. A co do czasu pod
                piramidami - to na pewno bysmy woleli spedzic go wlasnie tam - zamiast siedziec
                w perfumerii. Tym bardziej ze na ok. 40 osob - 2 daly sie naciagnac na perfumy.
                • Gość: sofia_g Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: 62.135.44.* 21.06.04, 10:49
                  Witam Pana ( zulus )!
                  Jestem Zosia , chcialam tylko cos wyjasnic << Sfinks, Piramidy caly teren
                  zamykajal godzina 4:15>>,a ja z grupa zawsze jestesmy na terenie piramid do 4:45
                  pol godziny wiecej niz inne biura. A do perfumerii idziemy po tym jak i tak
                  Sfinks i Piramidy sa zamkniete ( Caly teren ).

pozdrawiam pana (przemoa) i wszystkich ktorzy byli ze mna w Kairze.
                  Zosia
                  • Gość: vega Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.tpnets.com 21.06.04, 11:02
                    Ja z kolezanka wybieramy sie, do Egiptu okolo 17.07 i mamy zamiar sporo tam
                    pozwiedzac. Mam pytanie czy jeslibysmy chcialy z Hanym jechac na wycieczki to
                    nalezy juz teraz do niego napisac, czy skontaktowac sie jak bedziemy juz na
                    miejscu? Jeszcze jedno czy jakbysmy u Haniego wykupily kilka wycieczek, czy
                    mozemy liczyc na jakis rabat?
                    • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 17:08
                      Tak, Możecie liczyć na rabat. Po samym przylocie Musicie się z nami
                      skontaktować, bo mogą być trudności z miejscami. Dajcie znać sms-em na numer
                      +2 0105260902, to wszystko ustalimy!
                      Pozdrawiam Was
                      Joasia
                      • Gość: vega Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.tpnets.com 21.06.04, 23:26
                        Bardzo dziekuje za pomoc. Juz zapisalam telefon. Czy to bedziemy miec kontakt
                        bezposrednio z toba? przylatujemy 17.07 do Romy na 2 tygodnie. Chcialybysmy
                        rozlozyc sobie te wycieczki jakos na caly ten czas aby nie zkumulowaly sie w
                        jednym tygodniu. Interesowal by nas kair 2 dni, Luxor 2 dni, safari quady,
                        nurkowanie z tlenem oraz Giftun. Moze doradzisz nam ile powinnysmy na to
                        przeznaczyc pieniedzy, bo wspominalas ze moglybysmy liczyc na rabat? To jest
                        moj adres internetowy vega@mnc.pl bede wdzieczna za kazda informacje. Licze na
                        dobry kontakt i na to ze beda dla nas miejsca na wycieczkach!
                  • Gość: zulus Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 16:51
                    Witam Pania Zosie:)
                    Ogromnie przepraszam, ale nie mialem pojecia o godzinach otwarcia i zamkniecia
                    Sfinksa i Piramid. Byc moze Pani o tym mowila w autokarze polskim, ale my
                    niestety jechalismy tym drugim - rosyjskojezycznym, rozlatujacym sie, bez
                    toalety. Skoro to bylo uzaleznione od godzin, to w zasadzie bardzo fajnie ze
                    zaprowadzila nas Pani do tej perfumerii, bo nie za bardzo nam sie usmiechalo po
                    takiej podrozy biegac po Kairze. A jak gardełko? Nie ma problemow;)
                    Pozdrawiam z zimnej Polski
                  • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 17:06
                    A my pozdrawiamy Sofię za świetne oprowadzanie po Kairze! Joanna i Hany
                • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 17:04
                  Pragnę jeszcze dodać, że przypuszczenia Pana są błędne, nie jest ważne, czy Pan
                  jest od Hanyego, czy od Joanny, czy od Ani. Ważne jest, że w tamtym autokarze
                  nie było miejsca na tyle, by swobodnie Pan podróżował. Na wycieczkach nie jest
                  ważne, kto powołuje się na jakiego przewodnika, ważne by każdy jechał
                  bezpiecznie i aby autokar nie był przeciążony.
                  • Gość: zulus Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 09:32
                    Probuje mnie pani obrazic, piszac ze nasza czworka powodowala przeciazenie
                    autokaru:)? Pani argumenty jakos mnie nie przekonuja, bo po pierwsze: nie
                    siedzielismy calkiem z przodu - wiec mozna bylo wywalic z autokaru pierwsze 4
                    osoby, po drugie: na nasze miejsca wsiadal do tegoz autokaru ktos inny. Prosze
                    wiec nie opowiadac bzdur o przeciazeniu i bezpieczenstwie, bo autokar do
                    ktorego nas przesadzono pozostawial o wiele wiecej do zyczenia w kwestii
                    technicznej.
            • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 17:00
              Nie wiem, co Pan ma na myśli pisząc bambus, pragnę Panu przypomnieć, że razem
              ze mną rozmawiał Pan telefonicznie w czasie wycieczki, z Hanym też, i wie Pan,
              że wycieczka była dość duża, przesadzono Państwa do autokaru, w którym były
              miejsca. Cały czas była z Wami Zofia i wywiązaliśmy się ze wszystkich punktów
              programu. Natomiast nic nie poradzimy na odległość z Hurghady do ,airu, jest
              taka, jaka jest, tego się nie da zmienić. Zdarza się, że w czasie wycieczki coś
              się dzieje z autokarem, wówczas organizator podstawia następny, jaki akurat
              jest wolny, z klimatyzacją ( w tym klimacie pracuje ona non stop i czasem może
              pracować głośno). A toaleta w autokarze- jeśli zdarzy się, że z jakichś powodów
              jej nie ma, - jest wiele przystanków, można się przemyć, odpocząć, bez
              problemu. Pozdrawiam Pana serdecznie, mając nadzieję, że Kair się podobał i
              pozostanie na długo w Państwa pamięci- Joasia
              • Gość: zulus Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 09:49
                Skoro sie organizuje polska wycieczke, to nie glownie w celach zarobkowych, ale
                tez nalezy miec na uwadze klienta. W tym przypadku - nie pisze ze w kazdym -
                trzeba bylo przelozyc kilku klientow na inny termin, skoro wiedzieliscie ze
                wszyscy sie nie zmieszcza do jednego autokaru. I prosze mi nie wmawiac ze
                nazekam na odleglosc Kair-Hurgada, bo dobrze sobie zdawalem z niej sprawe. Ale
                widze ze dyskusja nie ma sensu, bo odwracamy kotka ogonkiem;) byle sie nie
                przyznac do bledu i nie stracic nastepnych polskich klientow.
                Ja nie bede roztrzasal sprawy, gdyz pomimo niewygod, wycieczki generalnie sie
                bardzo podobaly i na pewno pozostana w pamieci.
                Moze poprostu popelnilismy blad, pozwalajac sie przesadzic z tego autokaru, do
                innego - i tu pragne wszystkich przestrzec - jak zajmiecie miejsca w autokarze,
                nie dajcie sie po drodze przesadzac!!!
                Pozddrowienia
    • beti22 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 12.06.04, 23:06
      Joasiu mam pytanie ? czy może wiesz? jak my jedziemy w 3 rodziny z dziecmi to
      czy jest taka możliwość wynajęci busika dla naszej grupy z polskim
      przewodnikiem? Mam na myśli Kair, Luxor. Pozdrawiam.
      • iit do the 3 13.06.04, 09:52
        my lecimy 24 czerwca do Palm Beach a wy ?
        • iit Re: do the 3 13.06.04, 10:02
          jestem również z Twojego postu "kto leci 24.06.do Palm Beach ?" Rzeczywiście
          jestem zielona,ale to chyba z wrażenia i tak ogromnej ilości postów, trochę się
          gubię w tym wszystkim,ale tak to jest jak ktoś leci pierwszy raz.Pozdrawiam.
          • Gość: the3 Re: do the 3 IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.06.04, 16:44
            iit- proszę się nie przejmować będzie na pewno ok! Czytając większość Pani
            postów odnoszę wrażenie, że to Pani bardziej wymaga opieki a nie to juz 8
            letnie dziecko, przepraszam ale nie chciałem urazić. Nie należy dać poznać po
            sobie że się leci 1 raz, każdy kiedyś leciał 1 raz i wcale nie był mądrzejszy
            od Pani. Trzeba umiejętnie selekcjonować posty. Jeżeli leci Pani pierwszy raz
            to prosze poczytać co zabrać jest ważny i bardzo trafny / szczególnie coś
            cieplejszego dla dziecka do autobusu np sweterek - klimatyzacja /, na temat
            hotelu na tym forum jest mało informacji /forum egipt hotele powinno rozwiac
            Pani wątpliwościi obawy / ale można znaleśc troche w innych miejscach i należy
            zdecydować się z kim na wycieczki. Reasumując: Z różnych opisów wynika moim
            zdaniem że: że hotel jest super, jedzenie też. Zapewnim Panią ze w opcji All
            niczego Państwu nie zabraknie, dziecku również, należy tylko z umiarem " się
            opychać" szczególnie w pierwszych dniach. Z tego co wyczytałem brak tylko lodów-
            jaka jest prawda trudno powiedzieć. Pozdrawiam .Ewentualne pytania - odpowiem
            • iit Re: do the 3 13.06.04, 17:37
              nie odpisał Pan na post "kto do Palm ... więc odpowiem tutaj.Nie widzę nic
              wstydliwego w tym że lecę pierwszy raz po to jest to forum by zadawać
              najdziwniejsze pytania,zresyztą widzę ,że nie tylko ja zadaję głupiutkie
              pytania.Przynajmniej jestem naprawdę przygotowana na prawie wszystkie
              ewentualności.My lecimy z Katowic o 19.15,jesteśmy otwarci na wycieczki, a moja
              córka pyta czy będzie miała koleżankę czy kolegę w swoim wieku? Zresztą właśnie
              zakończyłam zadawanie pytań bo szykujemy się do wylotu,już nie możemy się
              doczekać.Pozdrawiam!
              • skaza10 Re: do the 3 14.06.04, 10:59
                cześć ja też wylatuję - 3 osoby z katowic 24.06. o 19.15 do makadi h.makadi
                oasis- może uda się na wycieczki fakul.wybrać razem?.
                magda
                • iit Re: do the 3 14.06.04, 20:32
                  jasne ! Do zobaczenia w samolocie.
                  • skaza10 Re: do the 3 18.06.04, 12:46
                    cześć,ja lecę z TUI do makadi beach - 3 osoby.
                    a Wy?
                    kogo szukać w samolocie? czy też na lotnisku
                    do zobaczenia 24.06- magda
                    • skaza10 Re: do the 3 18.06.04, 13:05
                      j/w do iit>
                      magda
                      • iit Do Magdy 18.06.04, 20:54
                        3 - osobowa rodzinka Ja,mój mąż i córeczka Izabelka ,ma 8 lat.Nie bardzo wiem
                        jaki może być nasz znak rozpoznawczy,ale na pewno się spotkamy na
                        lotnisku.Lecimy ze Scanem,niestety.Pozdrawiam.
                        • skaza10 Re: Do Magdy 21.06.04, 08:36
                          iit napisała:

> 3 - osobowa rodzinka Ja,mój mąż i córeczka Izabelka ,ma 8 lat.Nie bardzo
                          wiem
                          > jaki może być nasz znak rozpoznawczy,ale na pewno się spotkamy na
                          > lotnisku.Lecimy ze Scanem,niestety.Pozdrawiam.

nas też jest trójka- ja z mężem- 1 jeden 6 letni rozrabiaka kuba, lecimi z
                          tui , ale przecież wycieczkę można sobie zarezerwować u ,,tubylców,, razem.jak
                          pisałam nasz hotel to makadi oasis w makadi beach.
                          do zobaczenia na lotnisku- znak rozpoznawczy - dwójka rodziców biegajaca za 6-
                          latkiem po hali
                          magda.
      • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 14.06.04, 22:48
        Witaj! Tak, jest taka mozliwosc, Hany czesto prowadzi male grupy. Napisz na
        mojego majla abraxas1@poczta.onet.pl, to podam wszystkie szczegoly! Asia
        • beti22 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 18.06.04, 12:28
          jo-anne ja do Alibaby nie moge wysłać e-maila niewiem czemu? wysle do ciecie
          wieczorem narazie pa
          • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 19.06.04, 15:02
            Hej! Jesli sa trudnosci z wysylaniem majli do Alibaby, Wysylajcie na
            Abraxas1@poczta.onet.pl, przesle, odpowiem, doradzę. Jesli ktos podrozuje z
            malym dzieckiem, ma pytania, odpowiem, mam doswiadczenie! Pozdrawiam
            Forumowiczow, Joanna
            • skaza10 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 08:40
              jo_anne napisała:

> Hej! Jesli sa trudnosci z wysylaniem majli do Alibaby, Wysylajcie na
              > Abraxas1@poczta.onet.pl, przesle, odpowiem, doradzę. Jesli ktos podrozuje z
              > malym dzieckiem, ma pytania, odpowiem, mam doswiadczenie! Pozdrawiam
              > Forumowiczow, Joanna

są trudności z wysłaniem i odpowiedźią - lecimi 24.06. do makadi beach -
              h.makadi oasis- 2osb.+dziecko 6 lat.czy hanny zapewni transport do hurghady
              (oczywiście z zapłatą), jak sie z nim skontaktować-mój nr.608317317.
              • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 16:54
                Witam, oj, coś się stało z pocztą, ponoć do poniedziałku wieczorem, ale mam
                nadzieję, że mój sms dotarł? Pozdrawiam, Joanna
    • Gość: vega Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.tpnets.com 21.06.04, 11:03
      Czy ceny zamieszczone na stronie internetowej Haniego dotyczace wycieczek
      fakultatywnych sa aktualne?
    • Gość: vega Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.tpnets.com 21.06.04, 11:05
      mam pytanie czy ceny zamieszczone na internetowej stronie Haniego, dotyczace
      wycieczek afakultatywnych sa aktualne?
      • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 17:11
        Tak, aktualne, a do wycieczek już się nic nie dopłaca. Joasia
    • Gość: Basia Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:39
      Czy równiez organizujecie Państwo wycieczki do Jerozolimy? Czy na prośbę
      większej grupki można by zorganizować taki wyjazd około 19 lipca?
      • jo_anne Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 21.06.04, 17:13
        Niestety, nie mamy tam przedstawiciela. Trudno mi też powiedziec, kto w
        Hurghadzie się tym zajmuje! Pozdrawiam, Asia
    • the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ 10.07.04, 16:20
      Wróciliśmy z HRG 8.07. Bylismy z Hanym grupą zebraną na forum na 2d Kair i 2d
      Luksor. 12 osób w tym 5 dzieci. Wycieczki zorganizowane profesjonalnie, bez
      uwag. Program ustalaliśmy indywidualnie,/ bez perfum i alabastrów / z
      możliwością jego korekty w trakcie wycieczek. Warunki pobytowo-noclegowe w
      Luksorze i Kairze dobre. Polecam szczególnie dla grup 10 osobowych, jako środek
      lokomocji wybrać Coster, jest trochę droższy ale wygodny. Ceny wycieczek
      przystępne. Proponuję zebrać grupę na forum o ile nie ma innych możliwości i
      nawiązać kontakt z Joanną. Z braku czasu nie daję pełnego opisu
      wycieczek. Na pytania na które brak jest odpowiedzi na forum - odpowiem.
    • Gość: the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.07.04, 09:45
      up
    • Gość: Basia Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.katowice.tpsa.pl 19.07.04, 19:25
      up
      • Gość: jerry Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 13:26
        up
    • Gość: Koni Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.citicorp.com 22.07.04, 15:11
      Witaj Asiu,

Milaem przyjemnosc chyba w zeszlym rokue korespondowac z Toba smsami w
      Hurgardzie a Hanym troche podruzowac (bylo super) w tym, roku wybieramy sie do
      Sharmu czy mozesz mi polecic kogos tam z kim moglibysmy sie wybrac do Petry i
      do Jerozolimy?

Pozdrawiam,
      Konrad
    • Gość: the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.07.04, 22:54
      ap
      • Gość: belzebub Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:53
        Po cholere te uppp i apppp, ten wątek chcecie zatrzymać jak najdłużej na
        pierwszej stronie, co pracujecie dla alibaby i joanny, która wciska kity
        rodakom, do admina - skasujcie ten wątek, to nabieranie ludzi w butelke!!!
    • Gość: the3 Re: WYCIECZKI Z HANYM ALIBABĄ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.07.04, 21:25
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka