Gość: rea IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 13.06.04, 15:01 Proszę o podpowiedź - W sytuacji, gdy nie satsfakcjonuje nas plaża i mamy ją zamiar zmienić które miejsca państwo polecają w Hurgadzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radioaktywny Re: plaza 13.06.04, 15:43 Nie slyszalem o moliwosci zmiany plazy...kazdy hotel ma swoja chroniona, lub wynajeta w innym hotelu. Kazda z plaz jest pilnowana i nikt postronny na nie nie wiejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: plaza 13.06.04, 16:03 a mi sie udalo maly przemyt i na innej plazy opalac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: plaza 13.06.04, 16:01 rea ??? //mysli - czy my sie znamy z onetu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: plaza IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 13.06.04, 16:07 z onetu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: plaza 13.06.04, 16:10 Przepraszam, znam z onetu osobe o tym wlasnie nicku, ale widac pomylilem sie, przepraszam raz jeszcze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABCD Re: plaza IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 17:25 Nie no bez przesady Na kazda plaze mozna bez problemu sie dostac Ja sam w zeszlym roku mieszkalem w takim lichym hoteliku last minute a plazowalem w hotelu****** i nawet drinka i reczniki mi podawali. Naturalnie nic za to nie placilem no moze raz poslugiwaczowi funta dalem :))) Chyba ze w tym roku cos sie zmienilo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: plaza IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 13.06.04, 17:38 a czy ktoś z Was korzystał z plaży The Chill lub Papa's Beach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exspert Re: plaza IP: *.astral.lodz.pl 13.06.04, 22:58 6* ??? hmmm z czyms takim jeszcze sie nie spotkalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob Re: plaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 23:37 Gwiazdki powstały na skutek nadmiaru drinków na tej plży.Jak se za dużo wychlam,to też nieraz widzę gwiadki przed oczyma. Odpowiedz Link Zgłoś