Dodaj do ulubionych

hotel Hurghada

10.03.12, 10:33
Pierwszy raz chcę spędzić wakacje w Egipcie (2 tygodnie , druga połowa maja) Czy ktoś poleci mi dobry hotel blisko centrum
Obserwuj wątek
    • tesi01 Re: hotel Hurghada 11.03.12, 09:03
      Właśnie wróciłam z urlopu i muszę stwierdzić, że po pobycie w hotelach Sea Gull, potem byłam w La Pacha i w tym roku Bella Vista skala porównawcza dla mnie jest podobna. Sea Gull jest może na pierwszym miejscu ze względu na plaże i jedzenie.
    • kik_a39 Re: hotel Hurghada 11.03.12, 09:33
      Polecam mały ale bardzo kameralny i czysty hotel w centrum Hurghady "Bella Vista" . Pokoje są codziennie sprzątane, łazienki myte , ręczniki codziennie czyste, jedzenie wiadomo jak w Egipcie ale codziennie coś innego. Nie mogliśmy narzekać na nic . Oczywiście trzeba włożyć w paszport 10 $ bo inaczej zaprowadzą do pokoju z widokiem na gruz, ale to jedyny problem w tym hotelu ale myślę że wszędzie jest podobnie . Nie ma tam wiele atrakcji np zjeżdżalnie ale jest cisza i spokój . Fajne jest też to że można pochodzić po mieście, wszędzie jest blisko , masa sklepików i prawdziwa egipska atmosfera .Polecam.
      • 3.migus Re: hotel Hurghada 12.03.12, 17:11
        Tesi01,kik_a39 dzięki za informację. Znalazłam ofertę tego hotelu w sun&fun :)
        Zastanawiam się jeszcze nad Alibaba Palace, a koleżanka nad Club Faraana Reef Resort w Sharm el Sheikh. Przeanalizujemy i podejmiemy decyzję, ale dzięki za odzew
        • ami.ra Re: hotel Hurghada 12.03.12, 17:13
          Ali Baba ma spory kawałek do centrum ale goraco polecam.....super hotel ,super imprezki i klimacik:)
          • alfaromeo75 Re: hotel Hurghada 14.03.12, 13:22
            Ja polecam Aqua Blu , Aqua Vista i Aqua Garden wszystkie są połączone ale można ze wszystkiego korzystać tylko nocleg wybrac w któryms ogólnie czysto dobre jedzenie duzo basenów dyskoteka co wieczór , a poza tym bus hotelowy wozi do centrum Hurgady do dyskoteki Havana i gosci tych hoteli maja wejscie gratis do centrum handlowego 1,5 km do centrum Hurgady 10 minut taxi
    • 3.migus Re: hotel Hurghada 15.03.12, 21:16
      Dzięki, już zaglądałam na tę stronę , jest bardzo pomocna :)
    • noso2000 Re: hotel Hurghada 16.03.12, 09:00
      potwierdzam ten Stegenberger to niezly wypas...
      • markar72 Re: hotel Hurghada 17.03.12, 12:11
        ja polecę Aqua Blu , Aqua Vista i Aqua Garden niezły kompleks trzech hoteli z których możesz korzystać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka