Gość: karloszka IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:15 Czy ktoś może mi odpisać co w końcu z wykupionymi wczasami w tym biurze???? Jestem w kropce :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: OASIS TOURS... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:18 jesli mozesz to wycofaj kase poniewaz biur straciło koncesje.Informacja jest potwierdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:23 Czyli mam zapomnieć o wyjeździe i szukać innego biura????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: OASIS TOURS... IP: *.inetia.pl 16.06.04, 11:26 Nie opowiadaj bzdur i nie siej paniki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:29 TAK! Nie siać paniki jak wpłaciłam 100% kwoty i na dodatek leci ze mna dziecko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: OASIS TOURS... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 11:36 Wiem że nie można się przestać denerwować ale zamiast czekać co ci lepszego lub gorszego napisza na forum lepiej zadzwoń do biura głownego Oasis i tam zasięgnij informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:39 Wczasy wykupiłam przez ORBIS w RZESZOWIE...właśnie kręcę do nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangu Re: OASIS TOURS... IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 16.06.04, 11:40 hmm.. no nie do konca sie z toba zgodze ze zadzwonienie do oasisa rozwiaze problem ludzi ktorzy wykupili tam wczasy, prawda jest taka ze biuro to stracilo koncesje i obecnie jej nie ma i w najblizszym czasie nie zdobedzie bo nie moze spelnic wymagan firm ubezpieczeniowych. Przypuszczam ze w biurze oasis bede mowili ze wszystko jest ok, no bo gdy tonie statek kazdy grosz sie liczy na jego uratowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:46 Q...co robić?? jeżeli wycofam pieniadze- rezygnuję z wyjazdu i muszę szukać na gwałt czegoś nowego, bo urlop mam od 26 czerwca!!! zaryzykuję- nie mam gwarancji gdzie wyladuję i co dalej....HEELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalma3 Re: OASIS TOURS... 16.06.04, 11:46 Z tego co wiem wszystko jest w porządku i przynajmniej na razie nie ma o co kopii kruszyć. Ja też niedługo jadę z nimi na wakacje i spokojnie pakuję walizki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 11:51 oby....dalma3 Co za chora sytuacja!!! A wydawało mi się, że jak ORBIS rezerwuje to nic takiego nie może mieć m-ca:((smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
pocek1 Re: OASIS TOURS... 16.06.04, 12:18 Karloszko, to u kogo rezerwujesz nie gwarantuje ci niczego. Ponieważ biura agencyjne często nie znają prawdziwej sytuacji w firmie którą sprzedają. A co do Oasisa to już mają ubezpieczenie, wiec na pewno wylecisz i wrócisz szczęsliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 12:25 Drogi pocku, ktoś napisał, że nie można pożyczyć ubezpieczenia od innej firmy ani tym bardziej przedstawić klientowi umowy z CLICKSTRAVEL z ofertą OASISA...no i dlaczego tam momentalnie firma ubezpieczeniowa przestała ubezpieczać OASIS-a??? Przecież powodem takiej decyzji może być jedynie fatalna sytuacja finansowa biura... Odpowiedz Link Zgłoś
pocek1 Re: OASIS TOURS... 16.06.04, 12:48 Karloszko tu nie chodzi o pozyczenie ubezpieczenia ale hmmm jak to nazwać.. Clickstravel wzieło pod swoje skrzydła Oasisai i swoim ubezpieczeniem gwarantuje ich oferty. To tak jakby Oasis stał się cześcią Cilcks... A tego dlaczego Signal Iduna odstapiło od umowy to już nie wiem. Ale mogą byc różne tego przyczyny i z jednej i z drugiej strony. No ale skoro inen biuro zgodziło się na pomoc Oasisowi to i ch sytuacja nie może być zła, ponieważ ich opinii potem by sie dostało. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karloszka Re: OASIS TOURS... IP: *.softel.pl 16.06.04, 12:17 Mój ORBIS potwierdził wylot i zapewnia, że nic nie uleglo zmianie...nie wiem już co sądzić... Odpowiedz Link Zgłoś