Gość: adam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 08:12 Jakie dno jest w m. czerwonym kamyki czy piasek ? Czy w wodzie trzeba chodzic w butach jak np. w Chorwacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darwish Re: jakie dno ? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:44 W okolicach jakich miejscowości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Re: jakie dno ? IP: *.tpnets.com 19.06.04, 09:58 Ijnteresuje mnie tez ten temat. Ja bede w Hurghadzie w hotelu Roma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: jakie dno ? IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 19.06.04, 11:40 Przy Hotelu Roma przyda sie obuwie , na plazy przy samym zejsciu do wody ostre kamienie ... dalej rafa ... choc sa 2 "korytarze" ( bez kamyczkow i ostrej rafy ) jeden zaraz przy pomoscie ;-) , drugi zas z lewej strony w miejscu gdzie plaza laczy sie z plaza publiczna ;-) ... ja mialem buciki ... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Re: jakie dno ? IP: *.tpnets.com 19.06.04, 19:54 dzieki bardzo przydatna informacja.Pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
iaqbec Re: jakie dno ? 20.06.04, 02:43 / jim / nie ma sprawy ... napisz jak wrocisz czy sie zgadzalo z moim opisem i co tam nowego w Romie :)) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Re: jakie dno ? IP: *.tpnets.com 20.06.04, 17:36 mozesz na mie liczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: jakie dno ? 19.06.04, 08:55 W Hurghadzie masz plaże z łagodnym zejściem.Jest piasek najczęściej gruboziarnisty.Obuwia, plastikowego nie potrzeba.W Sharmie natomiast najczęściej plaże są przy wspaniałych rafach.Zejście do morza jest z pomostów nad rafami wprost do głebokiego morza.Tylko niektóre hotele mają plaże sztucznie zrobione z nawiezionym piaskiem.W Naama Bay(dzielnica Sharmu) są plaże łagodne,raf jest mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jakie dno ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 10:20 ja bede w magawish jakie tam jest dno ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisek99 Re: jakie dno ? 20.06.04, 10:31 Piaszczyste po prawej stronie pomostu, kamieniste po lewej. Odpowiedz Link Zgłoś