Dodaj do ulubionych

Orbit Tours.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 10:21
Ktoś może wie jak sie z nimi zkontaktować? A może ktoś był na wycieczce z nimi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: Orbit Tours. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 10:22
      tzn. skontaktować.
      • Gość: sofia_g Re: Orbit Tours. IP: 62.135.110.* 22.06.04, 11:28
        to jest strona Orbit tours
        www.orbittours.sig.pl
    • Gość: Asia Re: Orbit Tours. IP: 193.59.91.* 24.06.04, 15:15
      byłam w Kairze i Luksorze w zeszłym tygodniu. Bardzo polecam. Wszystko było tak
      jak w programie wycieczki, żadnych dopłat, Polscy przewodnicy. Ceny około 3
      razy mniejsze niż u rezydentki Eximu, a program taki sam. Mają biuro na
      przeciwko hotelu Sultan Beach, pracuje tam Polka Diana. Otwarte od 1 po
      południu do 22
      • maugozia Re: Orbit Tours. 31.08.04, 18:46
        No nie wiem, czy to wszystko tak kolorowo wyglada. Tydzien temu bylam wraz z
        moim chlopakiem w Kairze na dwa dni z biura Orbit Tours. O ile pierwszy dzien
        wypadl super, to drugiego dnia dziala sie jedna katastrofa za druga.
        Przewodniczka Zosia zniknela, dolaczano nas do innej grupy z innym
        przewodnikiem, po kairze tluklismy sie zdezelowanym, smierdzacym, i lepiacym od
        brudu busikiem bez sladu klimatyzacji, nalezalo doplacac do atrakcji i
        wyzywienia, klamliwy kierowca doprowadzil do zgubienia jednego z turystow.
        Nasze bagaze, ktore byly w busiku w czasie gdy my zwiedzalismy stary kair czy
        bazar - zostaly splądrowane i OKRADZIONE !!! na szczescie nam skradziono tylko,
        lub az - dwie pary eleganckich okularow oraz nasze perfumy, nie byle jakie, bo
        po kilkaset zl kazde. Szkoda tylko, ze nikt od razu nie zauwazyl ubytkow.. a
        dopiero dnia nastepnego.. Na koniec dnia okazalo sie ze z autokarami na droge
        powrotna trzeba bylo niezle zakombinowac - upychali nas po 2-3 osoby w
        autokarach z obcokrajowcami, ktorzy akurat tez wracali do Hurghady.
        Nie musze chyba uswiadamiac Panstwu, ile zdrowia i nerwow kosztowala nasza
        wycieczke ta trefna podroz....
        Wbrew pozorom jednak nie odradzam ORBIT Tours, Kair na jeden dzien - owszem,
        ale na dwa dni - niech Was reka boska od tego broni.
        Pozdrawiam i po ewentualne szczegoly zapraszam na priv.
        • Gość: Ewa25 Re: Orbit Tours. IP: *.csk.pl 01.09.04, 18:21
          Orbit tylko scieme wciska. zapraszamy ble ble ble... i Nas tez zapraszali...
          niejaki Rafałek... a pozniej jego przyjaciel z biura WIELKI Mustafa nas
          wywalil??? To nie bylo mile, ale i bez nich zwiedzilismy wszystko co chcielismy
          i za nizsza cene w dodatku. A WIELKA DIANE niech nie wmawia ludziom ze ORBIT
          jezdzi mercami z klima podczas gdy one owszem sa z klima, ale NIEDZIALAJACA!!!
          P.S. wspolczuje przyszlym klientom, ktorzy trafia na taki autobus wrak np na
          wycieczce do Luksoru. Niech sie ciesza wszyscy Ci ktorym sie udalo z Orbitem
          dobrze spedzic wycieczki fakultatywne. My natomiast tak jak obiecalismy
          wychodzac z biura, dolozymy wszelkich staran zeby Orbit nie wrobil wiecej
          innych zadnych, mlodych turystow, forumowiczow tak jak
          wrobil i wykopal nas. Nie spodobalo sie im to ze przyszlismy z reklamacja
          niedzialajacej klimy w autokarze, w ktorym jechalismy do Luksoru, a
          przy okazji wystraszlismy potencjalnych nowych klientow....wiec niech teraz
          pamietaja zasade dobrego marketingowca: 1 zadowolony klient to 10 kolejnych
          klientow a 1 niezadowolony klient to brak 100 potencjalnych klientow.
          Forumowicze(HURGHADA; 12.08-26.08)
          Ewa,Karolina,Asia,Monika,Ania,Asia
          Marcin,Piotr,Łukasz,Marcin,Tomek,Michał
          • Gość: bialas Re: Orbit Tours. IP: *.csk.pl 03.09.04, 22:18
            jestescie przewrazliwieni !!!!!!!!!!!!!
            na kazdej wycieczce zawsze cos Wam bedzie nie pasowalo. Ja bylem z moimii
            znajomymi (w sumie 10osob) na wycieczkach z Orbit Tour: Luksor, kair 2 dni,
            giftun, 2x quady, w tym jedne quady tylko na 4 motory, pojechal;ismy w gory i
            bylo zajeb...... przyznaje racje ze Kair nawet kosztem zmeczenia wybralbym 1
            dzien, ale coz raz sie zyje !!! nawet jak wykup[icie gdzies indziej tez moze
            byc lipa, wiec nie najezdzajcie na Orbit !!! Zosia jest super przewodniczka i
            polecam ja wszystkim. Wyluzujcie !!!
            • Gość: Ewa25 Re: Orbit Tours. IP: 212.33.76.* 07.09.04, 11:18
              Kazdy ocenia wg wlasnego uznania, nas potraktowali okropni i mamy prawo do
              wyrazenia opinii, gratuluje ze u Was wszystko bylo ok, naszym celem bylo
              jedynie wskazanie ze nie zawsze wszystko uklada sie ok i jest tak pieknie, a na
              quadach u nas tez bylo superasno :) ale juz nie z Orbitem heheh Pozdrawiam
              P.S. Chyba jestesmy ziomalami, bo mamy tezgo samego dostawce netu :) csk.pl :)
              Ewa
              • Gość: Orbit-Rafalek Re: Orbit Tours. IP: 213.212.202.* 07.09.04, 15:51
                hahah... po pwierwsze Ewa 25 masz pozdrowienia od wielkiego moustafy. Czytajac
                wasze posty niezle sie ubawilismy. Oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnych
                pogladaow, jednak najbardziej zdziwilo mnie to ze tak narzekaliscie na autokar,
                w momencie gdy po was przyszli klijeci z tego samego autokaru (Geo Tours) kupic
                nastepna wycieczke, wg. nich wszystko bylo okej. Po prostu jestescie typem
                ludzi ktorzy lubia ponarzekac (od poczatku mieliscie jakis problem). Dalem wam
                mozliwosc zaplacenia w autokarze po uprzednim sprawdzeniu czy wszystko dziala,
                czy wszystko jest okej. Sprawdziliscie, zaplaciliscie wiec wnioskuje ze bylo
                spoko. dzien pozniej przychodzicie robic trzode ze klima nie dziala, ciekaw
                jestem jak bylo w 2 autokarze z inego biura klima dzialala ? wszystko bylo
                spoko ? mysle ze tak, ale chce was poinformowac o jednej rzeczy, biuro do
                ktorego pozniej poszliscie jest czescia Orbit Tours (dzien pozniej moustafa
                wielki dostal telefon, ze ma zarezerwowac miejsca dla grupy osob z Waves, Sea
                Gull i bodajze Aqua Park), wiec mimo wszystko jechaliscie z nami... Pozdrawam
                naszych ulubionych klijetow,ja "Rafalek", ktory mimo calej waszej trzody jaka
                zrobiliscie, dolozyl wszelkich staran zeby jedna z was odzyskala pozostawiona w
                autokarze w worku ze smiaciami (resztki zarcia, skorki od banana...gratulacje)
                prace magisterska. O tym juz chyba zapomnieliscie. Badz co badz teraz zaluje ze
                szukalem dla ciebie tych papierow, napewno drugi raz tego nie zrobie.

PS: PO CO ZABRALAS BIKINI DO LUXORU ? prosze odpowiedz nam na to pytanie bo
                cale biuro sie zastanawia i nawet juz postawilismy zaklady (mam nadzieje ze po
                to zeby kapac sie w nilu bo jak nie to przegram kupe kasy).

Mimo wszystko pozdrawiam.
                WIELKI RAFALEK. hehe...
                • Gość: Rafalek Re: Orbit Tours. IP: 213.212.202.* 07.09.04, 15:54
                  a co do spraw formalnych mozna nas odwiedzic na przeciwko hotelu SULTAN BEACH
                  (od sakali w kierunku na luxor). mozna zadzwonic wyslac esa na nr +20102885760
                  mozna wejsc na strone www.orbittours.sig.pl (polska wersja troche padaczy ale
                  postaram sie to naprawic szybko). najlepiej jednak wpasc do biura.

Pozdrawiam
                • kasiek_1 Re: Orbit Tours. 07.09.04, 16:38
                  Skoro ktoś od Was pojawia się na tym forum, to postanowiłam tą drogą
                  podziękować Wam za udane w 100% wycieczki. Za brak wpadek, za wspaniałą
                  atmosferę. I wiem, że jeśli jeszcze raz pojadę do Hurghady (a planuję w marcu -
                  jeśli szef da urlop) to kurs nurkowania wykupię u Was :)

Dzięki

Kasia
                • Gość: Karolka Re: Orbit Tours. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:27
                  Czołem Rafałku;) mysle że obie strony poniosło ciut;) a klima naprawde w drodze
                  powrotnej nie działała - a moze kierowca nie chcial jej włączyć??;) ale powiem
                  Ci szczerze - gdyby Mustafa (boze jaki to przystojny facet!) sie nie wkurzyl i
                  nas nie wywalil- pewnie grupka by sobie ponarzekała i wszystko pozostalo by bez
                  zmian;) Niestety nie wyjaśni sie kwestia stroju kąpielowego Aśki - bo ja tez
                  nie wiem czemu go brała;) Jeśli nikt Ci za ten strój nie podziękował - to ja Ci
                  dziękuję. Mnie osobiście świadomośc, że Story tez nalezy do Was - zupełnie nie
                  przeszkadza ;) proponuję nie chować urazy bo to na wątrobę szkodzi;) ja w
                  każdym razie pozdrawiam i zazdroszczę, że możesz byc w Hurgadzie:)
                  • Gość: KOala Re: Orbit Tours. IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 09:42
                    Rafał odezwij się na priv!
                    koalabis małpa tlen kropka pl
                • Gość: Ewa Re: Orbit Tours. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:35
                  Mam pytanie, czy strona www.orbittours.sig.pl jest dalej aktualna?
                • mysia.8 Re: Orbit Tours. 13.09.04, 16:01
                  wiesz co koles... wybieram sie do Egiptu pod koniec grudnia i rozwazalam
                  skorzystanie z uslug waszego biura, ale odpowiedz na zarzuty jaka przedstawiles
                  jest tak zenujaca i prymitywna, ze na pewno nigdy nie skorzystam z uslug Orbit
                  Tours...
          • Gość: Lusi Re: Orbit Tours. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:57
            Mam pytanie do Ewy,czy mozesz nam polecic inne biuro organizujace wycieczki
            fakultatywne? wybierm sie z narzeczonym za tydzien do Hurgady i po przeczytaniu
            kilkunastu negatywnych tekstow na temat Orbit Tours hmm..zaczelam sie martwic.
            Pozdrawiam.
            • Gość: ula Re: Orbit Tours. IP: *.tele2.pl 10.09.04, 08:59
              ja w końcu (ja jestem autorem tego postu) byłam na wycieczkach z Hannym Alibabą
              www.hanyalibaba.republika.pl/ i jestem zadowolona z wydoru. Byłam w
              egipcie od 04-07 do 19-07.
              • Gość: Karolka ULKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:23
                I co bylas na ktorejs wycieczce z samym Hanym??? Sympatyczny facet prawda?? Byl
                naszym przewodnikiem po Luxorze - bylam troche zawiedziona ze tak malo mowil -
                bo wiedze ma - ale on mowi bardziej dla laików i nie jego wina, ze niektórzy
                chca znacznie wiecej;)
        • Gość: raczek Re: Orbit Tours. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:26
          hmm splądrowane bagaże a nikt tego nie zauważył dziwne to może trzeba słownik
          kupić a nie perfumy za kilkaset zł
    • Gość: Aska Re: Orbit Tours. IP: 195.47.201.* 08.09.04, 11:38
      Tez mam pytanko do osob ktore byly na wycieczkach z orbit tours: ile kosztuje
      pakiet wycieczek tzn: giftun + jeep safari + luksor (1 dzień) + KAIR (1 DZIEŃ)
      POZDRAWIAM
      • Gość: Karolka Re: Orbit Tours. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:44
        z QuadSafarii - pakiet między 70-80 dolców- nie pamietam dokładnie - ale
        targowac sie możesz;) Jeep safari jest tańsze niż quad
        • Gość: Aska Re: Orbit Tours. IP: 195.47.201.* 08.09.04, 11:47
          Dzieki za informacje. Wlasnie licze ile dolcow potrzebne mi jest na 2 tyg. wiec
          jest to dla mnie dosc istotna informacja. Pozdrawiam.
          • Gość: Karolka Re: Orbit Tours. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:06
            Asiu! nie wiem czy jedziesz sama czy z kims. My na dwie osoby na 2 ty. z tymi
            czterema wycieczkami, prezentami dla całej rodziny i wielu przyjaciół,3 kartami
            telefonicznymi, oraz jedzeniem w restauracjach- w tym w polskiej restauracji-
            bo jedenie w hotelu bylo paskudne - wydaliśmy niecałe 500 dolców. mase z tego
            wydalismy na bakszysze - bo jak juz bylo wymienione na funty to uznalismy ze
            tak lepiej niz na niepotrzebne pierdoły. te pieniądze które wzielismy to bylo
            az nadto;)
            • Gość: Asia Re: Orbit Tours. IP: 195.47.201.* 08.09.04, 12:17
              Ja jade tylko z chlopakiem i wyliczylam 1600 zł na nas dwóch, a z tego co
              piszesz powinno mi wystarczyc. Przynajmniej mam taka nadzieje. Wielki edzieki
              za odpowiedz. Pozdrawiam
              Asia
              Ps. Jeszcze tylko tydzień!!!!
              • Gość: Karolka Re: Orbit Tours. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:26
                To jakies 430 dolców- wystarczy:) ZAZDROSZCZE! bawcie się dobrze!
                • Gość: Aska Re: Orbit tours IP: 195.47.201.* 08.09.04, 12:29
                  Mam nadzieje ze wystarczy, najwyzej ostatnie dni bedziemy siedzieli o chlebie i
                  wodzie z Nilu ha ha ha. Już sie nie mogę doczekac. Pozdrowię od Ciebie
                  wielbłądy.
                  • Gość: Karolka Re: Orbit tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:37
                    wielbłądy pal sześć - całą Hurgadę!!!! bylam tam 2 tyg. temu a juz kombinuje
                    jak wrocic;)
                    • Gość: Aśka Re: Orbit tours IP: 195.47.201.* 08.09.04, 12:55
                      Ok, załatwione. Jeszcze raz pozdrawiam.

Ps. W walizce mam jeszcze troszkę miejsca może się wmieścisz ha ha ha ;)
                  • Gość: Rafal :) Re: Orbit tours IP: 213.212.202.* 08.09.04, 20:41
                    czesc :)) co do moich ulubionych klijetow to oczywiscie ze sie nie gniewam :) a
                    co do moustafy to on po prostu nie dokonca zroumial o czym mowa ;) moze dlatego
                    ze nie mowi po polsku :) hehe powiem wam ze napewno zapisaliscie sie w kartach
                    historii orbit tours :). ja oczywiscie zapraszam do Hurghady (chociaz mam jej
                    powoli dosc). Pozdrawiam Was serdecznie jeszcze raz :) i prosze wiecej nie brac
                    bikinii ze soba na wycieczki bo ktos przegra pozniej kupe kasy (20 L.E.) :(
                    3majcie sie :)
                    • Gość: rafal-orbit Re: Orbit tours IP: 213.212.202.* 08.09.04, 20:43
                      sluchajcie :)) wszyscy zainteresowani prosze pisac na nr 1475329 (gadu gadu)
                      napewno odpowiem- bedzie mi latwiej niz na forum.Ewentualnie smsa lub telefon
                      na nr +20102885760 :) bede jutro wieczorkiem na gg to wszystkim poodpisuje :)
                      3majcie sie :)
                      • Gość: DonPadre Re: Orbit tours IP: *.zimny.com.pl 13.09.04, 15:07
                        Witaj Rafale , no piękny podałeś nr gg tzn. opis jest bardzo ciekawy ..
                        mam nadzieję że już obejrzałęś wszystkie zdjęcia jakie ode mnie i od Andrzeja
                        przegrałeś w kafejce a sakali . Dla Twojej ciekawości powiem Ci że w sumie
                        zrobiłem 1345 zdjęć nie licząc 2 aparatów podwodnych. Pozdrawiamy Cię . Michał
                        I Gosia.
                        P.S.
                        Sok z patyka był super , tylko trochę jechał trawą :-)
                        • Gość: aga Do DonPadre IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 08:43
                          czy jesteście może z Łodzi?
                          • Gość: DonPadre Re: Do DonPadre IP: *.zimny.com.pl 14.09.04, 16:10
                            oczywiście że jesteśmy z Łodzi :-)
                            • Gość: aga Re: Do DonPadre IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 16:35
                              byliście może na quad safari 9 września w czwartek i wzięliście kasetę?jeśli
                              tak to bardzo bym chciała kupić od was kopię, żałuję że nie wzięłam a teraz
                              bardzo ją chcę, chyba byliście w tej samej grupie co my-tak mi się wydaje
                              proszę o kontakt agnieszkawd@poczta.onet.pl
                              • Gość: DonPadre Re: Do DonPadre IP: *.zimny.com.pl 15.09.04, 13:37
                                Niestety to nie My , na quadach byliśmy 5.09.2004 :-) , ale i tak nie braliśmy
                                nagrania z tej imprezy . Pozdrawiam
                      • anuulka Re: Orbit tours 13.09.04, 21:51
                        Witam serdecznie :) Ja rowniez zaliczam sie do osob ktore korzystaly z uslug
                        biura Orbit Tours i jestem bardzo zadowolona z wycieczek (kolezanka z ktora
                        bylam rowniez). Bylam z Nimi w Luksorze i u Beduinow. Musze przyznac ze obie
                        wycieczki byly zorganizowane bardzo profesjonalnie i dopiete na ostatni guzik.
                        Widzielismy naprawde duzo, przewodniczka byla konkretna rzeczowa i bardzo
                        sympatyczna, autokar mial tak cudowna klime ze udalo mi sie zmarznac ;)
                        kierowca jechal przyzwoicie a cala obsluga biura jest niezwykle sympatyczna!!
                        Przy okazji chcialabym podziekowac za pomoc w sprawdzeniu czy na mojej plytce
                        CD ze zdjeciami wszystko jest bo mialam podejrzenia ze sie nie nagraly.
                        W przyszlym roku wybieram sie do Hrg znow i planuje skorzystac z pozostalych
                        wycieczek w tym nurkowania na ktore sie mocno nastawilysmy i ktore nie wypalilo
                        ze wzgledu na brzuchy ;) Pozdrawiam biuro Orbit Tours bardzo serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka