Dodaj do ulubionych

Africano Travel z Poznania: Kolejna plajta

16.07.12, 12:18
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12134742,Africano_Travel_z_Poznania__Kolejne_biuro_podrozy.html
Tydzien bez plajty to tydzien stracony
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Africano Travel z Poznania: Kolejna plajta 16.07.12, 12:33
      To tylko odprysk Alba Tour i tylko 150 osób na lodzie ale teraz czekamy na Neckermana , Itakę może Tui . Ten angielski Cook którego filia jest Neckerman juz pada ze dwa lata i kiedy w końcu padnie ???
      • wwandotroll Re: do Deo 16.07.12, 13:39
        Tak Deos cos MY wyjeździli to NASZE . Teraz to ..rosyjska ruletka. Ciekaw jestem jak czuja sie teraz ludzie którzy czytając newsy o kolejnych padaczkach wpłacili kase i oczekują wymarzonych wakacji a kiedy/ daj boze / juz odleca to jak sie czyja - pluskając sie w basenie , zwierdzając piramidy czy też zwyczajnie pijąć wódzie nie znając dnia ani godziny kiedy wyrzyca ich na zbity pysk z hotelowych apartamentów. wp2007
        • hanzal bez przesady 16.07.12, 14:01
          są na świecie naprawdę gorsze zmartwienia,

z takim typem myślenia to jak ty wogóle z domu wychodzisz, przecież może Cię coś potrącić, dachówkę wiatr może zwiać na Twoją głowę, drzewo może właśnie się złamać gdy będziesz przechodził obok, z balkonu może zlecieć donica z kwiatami itd itd itd

wczasy są objęte pewnym ryzykiem, zgodzę się że narasta atmosfera lęku, ale w sumie dopóki ryzykiem jest tylko odwołanie imprezy, no to cóż w najgorszym razie stracę wakacje, przelecę się do Egiptu i za 2 dni wrócę wyczarterowanym przez urząd samolotem, są naprawdę gorsze rzeczy na tym świecie ,

bardziej się boję jakichś rewolucji, zamachów islamskich terrorystów, to jest coś strasznego, bo można stracić zdrowie , życie ,
          to o czym Ty mówisz to żadne ryzyko, na szali są tylko pieniądze i 2 tygodnie urlopu, więc jeśli myślisz że wszyscy drżą w basenie hotelowym to muszę Cię zmartwić, ja lecę w niedzielę w HRG i mam zamiar się dobrze bawić, akurat tym przejmować się nie zamierzam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka