colin1974 28.06.04, 12:56 Który hotel Sharm Holiday czy Fantazja ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abirka Re: SHARM HOLIDAY CZY ????? 28.06.04, 13:49 To zależy co dla Ciebie jest ważne w hotelu. Ja mając do wyboru te 2 hotele (a byłam w obydwu) wybrałabym Fantazję. Głównie dlatego, że ma własną plaże bardzo blisko hotelu. Czego niestety brak w Sharm Holiday. Natomiast pokoje w nowej części hotelu Sharm Holiday są ładniejsze niż w Fantazji. To samo dotyczy basenów: w Sharm Holiday są 2. Obsługa i jedzenie w obydwu porównywalna. Podobno w Fantazji jakiś czas temu wprowadzono klimatyzację uruchamianą dopiero po wejściu do pokoju, ale to musi potwierdzić ktoś, kto był tam teraz, czy tak jest nadal. Życzę satysfakcjonującego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justagirl Re: SHARM HOLIDAY CZY ????? IP: *.rtk.net.pl 02.07.04, 10:22 Witam ! Byłam w obydwu hotelach i muszę powiedzeć że obydwa są milutkie :) ale : W fantazji basen jest otwarty od 8 do 18 - a w sharm holiday przez cały czas :) a pokoje wogule ładniejsze są w Sharm Holiday :) POLECAM ( bardziej ) SHARM HOLIDAY :) Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: SHARM HOLIDAY CZY ????? 05.07.04, 17:59 ok dzięki właśnie wybraliśmy Sharm Holiday Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: SHARM HOLIDAY CZY ????? 07.07.04, 12:51 a kiedy bedziecie w tyn hotelu bo my od 21 lipca Odpowiedz Link Zgłoś