Gość: cleo IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 09.07.04, 22:55 community.webshots.com/album/161284841CzKXOe/1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 09:18 Ładne zdjęcia Cleo... Pozdrawiam cieplutko :-) Iw.... Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 11:54 Heh, rozmarzyłem się oglądając te fotki. Znów pamięcią wróciłem do Egiptu i naszych włóczęg po nim z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
abirka Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 12:50 Też się rozmarzyłam. Ale tak radośnie. Bo znowu lecę pooddychać egipskim powietrzem i pobawić sie z rybkami na rafach. Ale to dopiero 4.08. więc póki co wspominam, oglądając Twoje zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 14:02 No cóż- zdjęcia bardzo przeciętne, brak pomysłu na coś ciekawego- ze wszystkich dwa, trzy są warte obejżenia. Może warto przed wyjazdem poczytać trochę materiałów o fotografowaniu. Pozd KOala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Egipt moimi oczami IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 10.07.04, 14:40 to tylko niektóre zdjęcia o, za to twoich nikt nie widział o, Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 20:48 > to tylko niektóre zdjęcia o, Mam nadzieję, że pokazałaś te gorsze! > za to twoich nikt nie widział o, Ja swoimi się nie chwalę, ponieważ uważam, że nie są takie jakbym sobie życzył. Jeżeli mam pokazać byle co to lepiej wogóle nie pokazywać. I nie krytykuję tylko dlatego żeby krytykować, tobie po pierwsze brakuje warsztatu, a po drugie nie masz tego czegoś co niezbędne jest w fotografi- umiejętności spojrzenia! Nie gniewaj się, ale taka jest prawda, możesz się z nią nie zgadzać. Jeżeli jesteś zadowolony ze swoich fotok to bardzo dobrze! Pozdrawiam i zachęcam do przejrzenia chociażby tego co powiedziano o fotografii w necie- a jest sporo ciekawych materiałów. Koala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Egipt moimi oczami IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 10.07.04, 21:02 fotograf też powinien znać podstawy gramatyki Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 21:14 > fotograf też powinien znać podstawy gramatyki Po pierwsze jestem amatorem być może gorszym od ciebie, po drugie chyba mnie zrozumiałeś- tak więc z moją gramatyką nie jest jeszcze tak najgorzej- chociaż pewnie nie jest idealnie (myślę, że się czepiasz :) ) Pozdrawiam KOala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Egipt moimi oczami IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 10.07.04, 21:21 to żeńskie imie palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Egipt moimi oczami IP: 81.219.167.* 10.07.04, 21:30 No zdjęcia nie takie złe - nie kazdemu co prawda moga sie podobac ale najciekawsze jakbyscie poprowadzili polemike po arabsku np. palant = ??? idota = ??? bałwan = balalon ??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 21:39 > to żeńskie imie palancie A skąd wiesz, że KOala to palant, a nie palancica? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 22:24 znowu jakis smiec zasmieca forum spadaj koala lala gnoj wynosic a nie wtracac sie nie pytany(a) Odpowiedz Link Zgłoś
jurekkom Re: Egipt moimi oczami 11.07.04, 22:57 Nie widziała dupa słońca. Zdjęcia są super, a Ty Koala idż do swojego lusterka, może powie Ci, że jesteś piękny i wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Egipt moimi oczami IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 10.07.04, 21:38 ale gościu trafił na moje złe bio. A zdjęcia czasami były robione bardzo szybko lub z autokaru. Nie zawsze jest możliwość dokładnego ustawienia się do wykonania ujęcia, szczególnie jak się ucieka przd zgrają dzieciaków wołających o bakszysz. o :) Czasami konwój nie mógł się zaczymać i zdjęcia były robione przez szybe aparatem analogowym, a nie cyfrowym. Czasami wypaczyłam coś ciekawego, jak np ten wąż z karnaku na jednym ze zdjęć. w takiej sytuacji są to sekundy na reakcje. Zycze wszystkim abyście mieli również tak nieoczekiwane sytuacje w Egipcie. Dzielcie się nimi z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Egipt moimi oczami 10.07.04, 21:41 > Czasami konwój nie mógł się zaczymać Czasami warto zajrzeć do słowniczka ortograficznego :( Pozdrawiam KOala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar Re: Egipt moimi oczami IP: 81.219.167.* 10.07.04, 22:06 ata jesz tipesz we metumtam arawi ! Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Egipt moimi oczami 22.07.04, 14:37 nie wazne jakie zdjecia sa.. nie kazdy jest profesjonalista a najwazniejsza rzecza jest mila pamiatka z wakacji dla cleo. dzieki niej inni uzytkownicy forum moga zobaczyc jak je spedzila i popatrzec troche na fajne widoki. Mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Egipt moimi oczami IP: *.alstom.pl / *.ipartners.pl 26.07.04, 15:51 Oglądałam część Twoich zdjęć, mi się podobają, ale chciałabym zapytać jakim aparatem robiliście zdjęcia podwodne? Planujemy kupić przed wyjazdem do Egiptu jakis tani aparat do zdjęć podwodnych. Twoje zdjęcia wyszły bardzo ładnie,więc czy może mógłbyś polecić jakiś dobry niedrogi aparat do zdjęć podwodnych? Odpowiedz Link Zgłoś