Gość: lato3 IP: *.gimsat.pl 11.07.04, 12:23 Czy ubrania z naturalnego jedwabiu sprawdzają się w egipcie czy jednak należy stawiać na bawełnę?prosze o odpowiedz, nie chcę popelnić błędu przy kompletowaniu garderoby , jadę pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egipcjanka15 Re: Jedwab? 11.07.04, 12:41 Ubrania z jedwabiu, zwlaszcza dlugie niezbyt sprawdzaja sie w upaly. W jedwabiu skora nie oddycha i choc sam w sobie jest sympatycznie chlodny w dotyku, na ciele w upaly czyje sie go nieszczegolnie. Polecam bawelne i len. Jak najciensze, luzne i przewiewne kroje. I cos na glowe. Barwy jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato3 Re: Jedwab? IP: *.gimsat.pl 11.07.04, 12:48 Wielkie dzięki , bez Twojej rady zrobiłabym wielki błąd.Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Jedwab? IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 11.07.04, 16:06 ja miałam ze sobą 2 bluzki z jedwabiu i chodziło mi się w nich bardzo dobrze. przecież to też włókna naturalne Odpowiedz Link Zgłoś