Gość: Janina Re: Siedze w LeMeridien IP: 81.219.144.* 21.07.04, 19:08 Jak Ci się tam siedzi? W której czesci hotelu? My tam bedziemy od soboty! Opisz na goraco wrazenia, oczywiscie jezeli masz tani dostep do internetu! Pozdrawiamy, a u nas leje deszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka Re: Siedze w LeMeridien 21.07.04, 19:12 Jestem w kawiarence internetowej hotelu LeMeridien w Makadi Bay. Przyjechalam z Triada i tak jak obiecalam pisze jak tu jest. Triada dala nas do pokojow garden ale naprawde nie macie sie czego obawiac, pokoje sa duze, czyciutkie, komfortowo wyposazone a z zamiana pokoju na pokoj z lepszym widokiem czy na inne pietro nie maproblemu. Najladniejsze sa pokoje w czesci lagoon bo bardzo blisko wszedzie i pieknie polozone, natomiast dune sa tez bardzo ladne ale daleko, z tym, ze sa to odleglosci nie tak jak sobie wyobrazacie. Najmniej mi sie podobaly pokoje w glownym budynk bo jest halas i pewnie z uwagi na pelnie sezonu zapchany ludzmi. Nie miejcie obaw, tu jest przepieknie, ja juz sie martwie gdzie mi sie bedzie bardziej podobalo niz tu!! Napisze po powrocie i dokladnie opisze ten hotel. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś