bodzio3535 28.04.13, 12:32 Witam. Wybieram się w maju do Hurghady z dzieckiem 2 letnim.Czy Ktoś orientuje się jakie są ceny pampersów ? Czy dostępne są w aptekach ? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white_swan Re: ceny pampersów 28.04.13, 15:31 Nie powiem Ci konkretnych cen, ale w aptekach nie kupuj po zapłacisz 3x więcej. Chyba, że ktoś miejscowy kupi. Dla mnie maść kosztowała 20$, poprosiłam kogoś z hotelu żeby mi kupił i zapłacił 15 funtów. Pampersy są w marketach. Odpowiedz Link Zgłoś
leamun Re: ceny pampersów 02.05.13, 08:51 witaj :) mieszkam w Hurghadzie i chętnie pomogę. Możesz kupic pampersy na sztuki a cenę sprawdzimy dzisiaj wieczorkiem jak się uda ok? Odpowiedz Link Zgłoś
leamun Re: ceny pampersów 02.05.13, 21:00 Bodzio. Za 9 sztuk pampersów płacisz 13 funtów egipskich czyli 7 złotych. Mam nadzieję, że pomogłam :) 18 sztuk kosztuje 27 funtów, 22 sztuki kosztują 35 funtów, 36 sztuk kosztuje 48 funtów POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
leamun Re: ceny pampersów 03.05.13, 10:55 polecam się moja duszko :) I niezmiennie zapraszam do mnie do Hurghady na herbatkę Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: ceny pampersów 03.05.13, 11:09 w tym roku Sharm ale może kiedyś . Jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ul-ik14 Re: ceny pampersów 14.05.13, 14:12 A czy jesteś mi w stanie powiedzieć czy są dostępne wszystkie rozmiary pampersów? Gdzieś na forum wyczytałam, że są tylko małe (do 3). Ja potrzebuje rozm. 5. Wylatuje w piątek i nie wiem czy mam ze sobą targać dużo pieluch... dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: ceny pampersów 15.05.13, 11:41 Zawsze biorę zapas pieluch. 5 lat temu nam zabrakło (syn złapał zemstę) i kupiliśmy egipskie Pampersy - uczuliły go i podrażniły pupę :( Kupiliśmy pieluchy Moltix (chyba tak się nazywały) i było lepiej. Od tamtej pory zawsze biorę zapas pieluch żeby nie kupować na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ul-ik14 Re: ceny pampersów 15.05.13, 11:49 Tzn ja biorę 1 paczkę, ale nie chce jednego bagażu poświęcać tylko na pieluchy... Jak zabraknie to kupie na miejscu. Bo torby tylko dwie a rzeczy do zabrania cała masa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
flyr Re: ceny pampersów 15.05.13, 11:54 też mam ten problem , mój szkrab ma 1,5 roku i tak naprawde to dwie walizki tylko dla niego powinny byc przeznaczone . Najgorszy problem mam z piciem . Maluch to taki francuski piesek , że tylko soczki chce pić ( żadnej wody , herbatki HIP-a czy czegos innego ) . Przeciez nie zabiore 10 zgrzewek soków dla niego . Mam nadzieje , że soczki tez tam bedą . Byłem nascie razy w Egipcie i nigdy na to nie zwróciłem uwagi . Odpowiedz Link Zgłoś
ul-ik14 Re: ceny pampersów 15.05.13, 12:02 Ja pamiętam, że soczki były i to dość smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś