Dodaj do ulubionych

sharm---radisson czy hostmark ?

IP: 217.153.70.* 28.07.04, 19:58
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernadeta Re: sharm---radisson czy hostmark ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:08
      Najlepiej Tropicana Grand Azure,-rewelacja!!!! Ale jak masz wybór tylko między
      tymi to Radisson.
      Pzdr.
    • Gość: asia Re: sharm---radisson czy hostmark ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 22:15
      tak, chyba radisson lepszy,

ten hostmark to taki ogromny moloch, tlumy ludzi, - no ale zalezy co kto lubi,
      rzeczywiscie podobno tropicana grand jest najlepsza, ale tez polecaja holiday
      inn,
      ja np. nie lubie takich wielkich hoteli, zle sie w nich czuje, wybieram
      mniejsze i sympatyczniejsze, wystarcza juz 4*, a takich tez jest kilka

pozdrawiam
      asia
      • Gość: puma Re: sharm---radisson czy hostmark ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 13:51
        Byłam w Radissonie jeśli zaakceptujesz budowę z boku hotelu,remont w hotelu i
        diete na czas urlopu to możesz jechać do Radissona,napewno bardzo w porządku są
        baseny,zieleń,teren hotelu natomiast jedzenie blee,wejście do morza
        blee,snoorkowanie do południa kiedy rafa jest dobrze oświetlona tylko dla osób
        dobrze pływajacych ponieważ jest duża fala i silny prąd,jacuzzi bardzo
        fajne,obsługa to zależy na kogo trafisz jedni bardzo mili wręcz serdeczni, inni
        dość wyluzowani.Obszerną relacje masz na Egipt-hotele, czytaj zwłaszcza te
        relacje z czerwca tego roku,bo są to najświeższe dane i trochę nijak się mają
        do tych wcześniejszych.Może lepiej ani Radisson,ani Hostmark tylko np.Hilton
        Waterfalls,Club Farana,Jeśli będziesz chciał coś więcej o Radissonie chętnie
        pomogę.
        • Gość: adam Re: sharm---radisson czy hostmark ? IP: 217.153.70.* 30.07.04, 18:55
          dzieki wszystkim za opinie.

czytalem na forum egipt-hotele o tych hotelach ale w dalszym ciagu mam pewne
          watpliwosci. czy radisson jest taki zly? ja mialbym zaplacic za niego 3000zl za
          2tyg z oplatami ???
          • Gość: puma Re: sharm---radisson czy hostmark ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:20
            Jeśli to Twój pierwszy wyjazd do Egiptu to mozesz jechać do Radissona tylko nie
            rozgladaj się na boki,a do uszu proponuję zatyczki bo gzieś tak koło dziesiątej
            rano na budowie obok zaczynają pracować młoty pneumatyczne,chyba że budowa
            weszła w jakiś dalszy etap.
          • Gość: Bernadeta Re: sharm---radisson czy hostmark ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:29
            Radisson nie jest aż taki straszny,zależy jakie kto ma wymagania, na prawdziwe
            5* to on napewno nie zasługuje, w katalogu znacznie lepiej się prezentuje niż w
            rzeczywistości,O wiele lepszy jest hotel Tropicana Grand Azure( jest położony
            pomiedzy Radisonem a Hostmarkiem)Tylko ten hotel jest all inclusiv, i jest
            droższy ale warto dopłacić bo hotel ten jest rewelacyjny.Radison dostaje ode
            mnie wielkiego minusa za plaże!!!i za ten teren , opisywany jako piękny
            przeplatany strumyczkami itp. tylko tych strumyków nie ma tam od roku, i
            wygląda przez to trochę taki surowy i wysuszony. Ja osobiście wolałabym za te
            pieniądze hotel z all inclusiv,podobno tani jest z tą formułą hot. Pyramisa lub
            Dreams Beach.Co ty na to???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka